Video: Ronaldo u crno-bijelom pogonu!

Počeo "italijanski posao" – Ronaldov prvi trening u Juveu! Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo pridružio se saigračima iz Juventusa i odradio prvi trening u novom klubu.  Najveće pojačanje Juventusa zvanično je započeo pripreme u novom klubu.

Fudbal 31.07.2018 | 18:20
Video: Ronaldo u crno-bijelom pogonu!
Ronaldo je pre nekoliko sedmica prešao iz Real Madrida u Juve za 117 miliona evra, dok će u svakoj od četiri sezone zarađivati po 30 miliona evra.

Portugalac je posle Svetskog prvenstva bio na odmoru, a u utorak je došao u Torino, prošao fizička testiranja i odradio prvi trening.



Kristijano Ronaldo je po potpisivanju ugovora sa Juventusom otišao na zasluženi odmor nakon završetka Mundijala u Rusiji.

Napunio je "baterije" i zvanično je započeo pripreme za novu sezonu u novom klubu.

Portugalac se priključio nekolicini igrača u Torinu koji nisu otišli na turneju po SAD i odradio obavezne lekarske testove.

U trening centar stigao je dobro raspoložen u svom novom džipu "grand čiroki trekhok".



Između medicinskih testova rado je ćaskao sa novim saigračima i osobljem u klubu.

Ronaldo će se narednih dana pripremati u Torinu sa igračima koji su, kao i on dobili produženi odmor, a njegov debi očekuje se 12. avgusta.

Portugalac bi trebalo da prvi meč u crno-belom dresu odigra protiv mladog tima Juventusa, u Viljar Perosu, tradicionalnom susretu koji se organizuje uoči svake sezone.

To će biti zagrevanje za početak takmičenja u Seriji A, čija sezona startuje 19. avgusta.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar