Де Лаурентис о Роналду: Кад-тад ће им се обити о главу!

Председник Наполија Антонио Де Лаурентис поручио је навијачима да неће продавати клуб и да почну да навијају за Јувентус ако желе титуле.

Фудбал 02.08.2018 | 08:00
Де Лаурентис о Роналду: Кад-тад ће им се обити о главу!
Наполи се спрема за сезону у свом тренинг центру у Димару и навијачи су искористили прилику да узму аутограме и попричају са председником клуба.

Један од њих га је питао да ли би клуб могао да буде продат кинеским инвеститорима.

"Сањање не значи живот, можете да сањате, али онда се пробудите. Да ли увек сањате о истој ствари? Ви Наполитанци бисте то и заслужили ако бих клуб продао Кинезима. Док год сам жив, Наполи ће бити мој. Прошле сезоне смо примећени у лиги, зар не знате да у њој има 19 тимова?", рекао је Де Лаурентис и добио одговор да навијачи желе да побеђују. 

"Онда почните да навијате за Јувентус. Ви навијачи такође треба да потрошите новац и осигурате наше потезе на трансфер тржишту. Ми свој део посла радимо...". 

Он је критиковао Јувентус јер мисли да је преплатио једног од најбољих фудбалера света – Кристијана Роналда. 

"Кад дајете такве плате за играче, кад-тад вам се то обије о главу. Па он је на заласку каријере и потрошити толико новца за једног играча који је у одређеним годинама је веома опасно. Ризичан је то посао за клуб, баш ме занима хоће ли превладати маркетиншки или спортски успех", рекао је Де Лаурентис, чији Наполи већ 30. септембра гостује Јувентусу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар