De Laurentis o Ronaldu: Kad-tad će im se obiti o glavu!

Predsednik Napolija Antonio De Laurentis poručio je navijačima da neće prodavati klub i da počnu da navijaju za Juventus ako žele titule.

Fudbal 02.08.2018 | 08:00
De Laurentis o Ronaldu: Kad-tad će im se obiti o glavu!
Napoli se sprema za sezonu u svom trening centru u Dimaru i navijači su iskoristili priliku da uzmu autograme i popričaju sa predsednikom kluba.

Jedan od njih ga je pitao da li bi klub mogao da bude prodat kineskim investitorima.

"Sanjanje ne znači život, možete da sanjate, ali onda se probudite. Da li uvek sanjate o istoj stvari? Vi Napolitanci biste to i zaslužili ako bih klub prodao Kinezima. Dok god sam živ, Napoli će biti moj. Prošle sezone smo primećeni u ligi, zar ne znate da u njoj ima 19 timova?", rekao je De Laurentis i dobio odgovor da navijači žele da pobeđuju. 

"Onda počnite da navijate za Juventus. Vi navijači takođe treba da potrošite novac i osigurate naše poteze na transfer tržištu. Mi svoj deo posla radimo...". 

On je kritikovao Juventus jer misli da je preplatio jednog od najboljih fudbalera sveta – Kristijana Ronalda. 

"Kad dajete takve plate za igrače, kad-tad vam se to obije o glavu. Pa on je na zalasku karijere i potrošiti toliko novca za jednog igrača koji je u određenim godinama je veoma opasno. Rizičan je to posao za klub, baš me zanima hoće li prevladati marketinški ili sportski uspeh", rekao je De Laurentis, čiji Napoli već 30. septembra gostuje Juventusu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar