Рамадани завршио Пјанића!

Крај саге о трансферу босанског везисте.

Фудбал 30.07.2018 | 20:00
Рамадани завршио Пјанића!
Миралем Пјанић је овог лета променио менаџера, ангажовао познатог агента Фалија Рамадамија и добио оно што је тражио.

Босански везиста је успео да избоксује нови уговор у Јувентусу. Рамаданијева стратегија са убацивањем других клубова у причу и претња евентуалним трансфером су натерали Јувентус да понуди нови уговор Пјанићу.

Незадовољан са досадашњих 4.500.000 евра по сезони, Пјанић је преко новог менаџера успео да заталаса фудбалску пијацу и добије боље услове од Јувентуса. Италијански великан је пристао да Пјанићупонуди нови уговор до 2023. године вредан 8.000.000 евра нето по сезони са којим ће бити један од пет најбоље плаћених играча Серије А. Тренутно веће плате имају само Роналдо, Игуаин и Бонући, док је Дибалана истом нивоу.

Пјанић је претходних дана дошао у центар пажње када је његов нови агент започео преговоре са Манчестер Ситијем, Барселоном и Челсијем јер су сва три клуба били заинтересовани за Босанца. Чак се помињало да је Сити спреман да плати близу 70.000.000 евра. Када су ствари постале озбиљне и почело да се шушка о још већој понуди Барселоне, у Јувентусу су преломили да ставе тачку и да блиндирају Пјанића новим уговором.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар