Ramadani završio Pjanića!

Kraj sage o transferu bosanskog veziste.

Fudbal 30.07.2018 | 20:00
Ramadani završio Pjanića!
Miralem Pjanić je ovog leta promenio menadžera, angažovao poznatog agenta Falija Ramadamija i dobio ono što je tražio.

Bosanski vezista je uspeo da izboksuje novi ugovor u Juventusu. Ramadanijeva strategija sa ubacivanjem drugih klubova u priču i pretnja eventualnim transferom su naterali Juventus da ponudi novi ugovor Pjaniću.

Nezadovoljan sa dosadašnjih 4.500.000 evra po sezoni, Pjanić je preko novog menadžera uspeo da zatalasa fudbalsku pijacu i dobije bolje uslove od Juventusa. Italijanski velikan je pristao da Pjanićuponudi novi ugovor do 2023. godine vredan 8.000.000 evra neto po sezoni sa kojim će biti jedan od pet najbolje plaćenih igrača Serije A. Trenutno veće plate imaju samo Ronaldo, Iguain i Bonući, dok je Dibalana istom nivou.

Pjanić je prethodnih dana došao u centar pažnje kada je njegov novi agent započeo pregovore sa Mančester Sitijem, Barselonom i Čelsijem jer su sva tri kluba bili zainteresovani za Bosanca. Čak se pominjalo da je Siti spreman da plati blizu 70.000.000 evra. Kada su stvari postale ozbiljne i počelo da se šuška o još većoj ponudi Barselone, u Juventusu su prelomili da stave tačku i da blindiraju Pjanića novim ugovorom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar