Федерер: Крај каријере је никад ближи!

Роџер Федерер, други тенисер света, признао је да је крај његове каријере веома близу, али је исто тако рекао да не зна када ће се то десити.

Тенис 01.08.2018 | 18:30
Федерер: Крај каријере је никад ближи!
"Крај је никад ближи. Али не знам када ће се десити. Не желим да имам те планове. Једно је сигурно, мој живот ће бити интересантан после тога, поготово са моја четири детета", рекао је Федерер за швајцарски 'Блицк'.

Швајцарац је другу годину заредом прескочио сезону на шљаци, потом се вратио на трави, али није остварио пршлогодишњи успех када је освојио Вимблдон.

Поред крају каријере 36-годишњи тенисер причао је и о новој генерацији.

"То све помало је чудно. У прошлости причало се доста о томе када млади играч, попут Борне Ћорића победи неког важног играча. Али сада имам осећај да ако не победиш Рафу, мене или Новака, никога није брига за тебе", истиче Федерер.

Доминација велике тројке траје већ више од деценију, једно време им се придружио Енди Мари и тиме створио велику четворку, међутим чињеница је да се у светском врху тениса не дешава много новости, поготово сада када је Новак Ђоковић освојио 13. Гренд слем у Лондону.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар