''Због Олге су ме избацили са АО...!''

''Закуцаће и она преко неког Сабониса!'' Бојан Перић, српски глумац, честитао је на занимљив начин Олги Даниловић освајање прве титуле у професионалној каријери.

Тенис 01.08.2018 | 13:30
''Због Олге су ме избацили са АО...!''
Даниловићева је у недељу стигла до тријумфа на WТА турниру у Москви, после чега је Перић на друштвеној мрежи "Инстаграм" окачио њену фотографију уз опширан текст.

У њему се подсетио Олгиног оца Предрага Даниловића, као и сцене када је избачен са Аустралијан опена због прегласног навијања.

"Пре 4 године, на коктелу после премијере једног домаћег филма – пришао ми је мој херој из детињства ПСД и рекао ми 'Здраво ја сам Саша Даниловић, и моја ћерка хоће да се слика са тобом'. Стидљиво крај мене стаје та насмејана девојчица, смеје се непрекидно и не проговара. Само културно рече – хвала. Иначе, код сликања ти стидљиви су ми можда и најсимпатичнији, поготово кад видим да их трема попушта у року од 5 секунди. Видели смо се још десетак пута од тада. Тотално другачија Олга. Отресита, духовита и увек насмејана... Као да се знамо цео живот. Јуче је та девојчица која је сада једна млада особа, играла своје прво WТА финале, а ја сам био са друге стране екрана. На тренутак, подсетила ме је на наш први сусрет. Уплашила се. Али само на тренутак. Онда је вероватно схватила да је то доста глупо, и да она може боље од тога. И победила је. Постала је први миленијалац, освајач WТА титуле. И многима ће постати херој детињства… И закуцаће и она преко неког Сабониса, врло брзо", написао је Перић и наставио: 

"Браво малена, свака ти част! ПС. – Фотку сам мазнуо са њеног профила, морам да је замолим да сликамо следећи пут кад се видимо. Плашим се да ћу сада ја имати трему. ППС. Успут, због ње су ме културно замолили да напустим терен где је играла на јуниорском Аустралиан Опену, пошто сам балкански и доста гробарски негодовао на неку одлуку... Рекоше ми тад људи из организације - 'СИР, ТХИС ИС А ГИРЛС' СИНГЛЕС МАТЦХ. ПЛЕАСЕ КЕЕП ЦАЛМ.' Како бре да будем миран рођаци, ви не схватате да гледате шампиона…", додао је наш глумац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар