Нејмар: Ја не падам, ја се распадам…!

То боли више од повреде! Нејмар да Силва, бразилски суперстар и играч Пари Сен Жермена, обратио се јавности поводом честих критика да превише симулира.

Фудбал 02.08.2018 | 12:00
Нејмар: Ја не падам, ја се распадам…!
Нејмар је критикован да је на Светском првенству константно покушавао да симулира прекршаје и на трави је провео укупно 14 минута.

Некадашњи нападач Сантоса и Барселоне је у реклами за "Жилет" рекао да покушава да се промени, али да није све онако како медији покушавају да прикажу.

"Крампонима на штитнике. Ударац ногом у кичму. Гажење по стопалима. Можда понекад мислите да претерујем, понекад је то заиста тако. Али, ја и патим на терену. Не можете ни да замислите кроз шта пролазим", почео је причу Нејмар присетивши се прелома кичме који је зарадио на Светском првенству 2014, али и пуцања метатарзалне кости прошле сезоне. 

Иако је освојио готово све што се може освојити, момак из Сао Паула има тек 26 година. 

"Када не дам интервју, није то зато што то желим само када не побеђујем, него зато што још увек нисам научио да вас разочарам. Када изгледам некултурно, није то зато што сам размажени клинац, него зато што још увек нисам научио да будем фрустриран". 

За крај, свестан је да уме да претера у "ваљању". 

"Борим се да задржим дечака у себи, али не на терену. Понекад мислите да падам превише, али ја не падам него се распадам. То боли много више од гажења оперисаног чланка. Дуго ми је требало да прихватим ваше критике и постанем нови човек, али само онај ко падне може да устане", закључио је Бразилац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар