Nejmar: Ja ne padam, ja se raspadam…!

To boli više od povrede! Nejmar da Silva, brazilski superstar i igrač Pari Sen Žermena, obratio se javnosti povodom čestih kritika da previše simulira.

Fudbal 02.08.2018 | 12:00
Nejmar: Ja ne padam, ja se raspadam…!
Nejmar je kritikovan da je na Svetskom prvenstvu konstantno pokušavao da simulira prekršaje i na travi je proveo ukupno 14 minuta.

Nekadašnji napadač Santosa i Barselone je u reklami za "Žilet" rekao da pokušava da se promeni, ali da nije sve onako kako mediji pokušavaju da prikažu.

"Kramponima na štitnike. Udarac nogom u kičmu. Gaženje po stopalima. Možda ponekad mislite da preterujem, ponekad je to zaista tako. Ali, ja i patim na terenu. Ne možete ni da zamislite kroz šta prolazim", počeo je priču Nejmar prisetivši se preloma kičme koji je zaradio na Svetskom prvenstvu 2014, ali i pucanja metatarzalne kosti prošle sezone. 

Iako je osvojio gotovo sve što se može osvojiti, momak iz Sao Paula ima tek 26 godina. 

"Kada ne dam intervju, nije to zato što to želim samo kada ne pobeđujem, nego zato što još uvek nisam naučio da vas razočaram. Kada izgledam nekulturno, nije to zato što sam razmaženi klinac, nego zato što još uvek nisam naučio da budem frustriran". 

Za kraj, svestan je da ume da pretera u "valjanju". 

"Borim se da zadržim dečaka u sebi, ali ne na terenu. Ponekad mislite da padam previše, ali ja ne padam nego se raspadam. To boli mnogo više od gaženja operisanog članka. Dugo mi je trebalo da prihvatim vaše kritike i postanem novi čovek, ali samo onaj ko padne može da ustane", zaključio je Brazilac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar