У Српској данас сунчано и спарно

У Републици Српској данас ће преовладавати претежно сунчано, топло и спарно, а понегдје у централним и источним крајевима уз развој облака поподне понегдје краткотрајна киша или пљусак са грмљавином, наводи ХМЗ Републике Српске.  

Република Српска 30.07.2018 | 07:16
У Српској данас сунчано и спарно
Ујутро претежно сунчано уз локално малу облачност, а око ријека накратко може бити магле. Током дана сунчано и врло топло на западу, југозападу и на југу Херцеговине.

У централним и источним крајевима умјерен развој облака понегдје ће донијети краткотрајну кишу и покоји пљусак са грмљавином. Вјетар слаб, сјеверни и сјеверозападни.

Минимална температура ваздуха од 14°Ц до 21°Ц, на југу до 24°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 27°Ц до 33°Ц, на југу до 36°Ц, у вишим пределима од 24°Ц.

У уторак(31.07): Претежно сунчано и топло са мало облака. Послијеподне и према вечери умјерен развој облака у западним, сјеверним и источним крајевима ће условити рјеђе пљускове са грмљавином. Понегдје може бити и непогода са градом.

Сунчаније вријеме остаје на крајњем југу и сјевероистоку. Минимална температура ваздуха од 15°Ц до 21°Ц, на југу око 24°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 27°Ц до 32°Ц, на југу до 35°Ц, у вишим предјелима од 24°Ц, наводе у РХМЗ Српске. 

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар