Витсел преломио - Дортмунд!

ПСЖ одустао!

Фудбал 30.07.2018 | 14:15
Витсел преломио - Дортмунд!
У игри новца и сигурних минута, Аксел Витсел је одабрао да - игра! Није, додуше, да се белгијски везиста неће и финансијски остварити на Вестфалену, али је изабрао мању плату по цену тога да буде редован на терену и можда кључни елемент система Лусијена Фавра!

Само неколико дана пошто је најављено да ће донети коначну одлуку, Витсел је донео ону која је у овом тренутку изгледала логичније. После забавне епизоде у Тјенђину Кванжану и зарађених 18.000.000 евра, дошло је време да се Витсел врати у Европу и покаже да зна да игра фудбал на најозбиљнијем нивоу. Баш као што је то донедавно чинио у дресу Белгије на Светском првенству у Русији. Белгијска национална телевизија, иначе врло добар извор информација, тврди да ће се Витсел већ у понедељак јавити у Дортмунд на медицинске прегледе, после чега ће комплетирати трансфер из Тјенђина. 

Кинеском клубу ће на рачун стићи 20.000.000 евра, баш колико се и најављивало последњих дана, док финансијски део Витселовог уговора и даље није познат. Додуше, вероватно ће све бити откривено ускоро. 

Витсел је иза себе оставио врло добре партије на Мундијалу у Русији, што га је подстакло да се врати европском фудбалу. Пари Сен Жермен је био врло упоран на инсистирање Томаса Тухела, али се ситуација драстично променила после одлуке Адријена Рабиоа да остане у Паризу и покуша да избори нови уговор. 

Дортмунд може да се похвали страшним појачањем! 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар