Милојевић: Имам стрпљења...

Тренер Црвене звезде није задовољан нивоом игре који је његов тим показао против Радничког, али не жели да критикује играче.

Фудбал 30.07.2018 | 09:00
Милојевић: Имам стрпљења...
Наставили су фудбалери Црвене звезде и против Радничког из Ниша победнички низ, међутим, на лицу Владана Милојевића после утакмице није било осмеха.

"Честитам екипи Радничког на доброј игри и доброј утакмици, као и мојим играчима на победи. За остале ствари не знам шта бих рекао. Имамо доста играча који су тотално ван ритма, неки играчи долазе из повреде, али имам стрпљења за њих, вредни су момци и заслужују да играју. Сложио бих се и са тиме да је време било јако тешко за игру, али јул је месец, шта да радимо. Досадашње температуре су нам и ишле на руку", изјавио је тренер црвено-белих на конференцији за медије.

Нови нападач Црвене звезде, Никола Стојиљковић, опоравио се од повреде ложе и уписао прве минуте у црвено-белом дресу, међутим, није оставио утисак да је потпуно спреман. Играо је до 74. минута и имао неколико солидних прилика, али се није уписао у стрелце већ на дебију.

"Стојиљковић добро ради, омела га је повреда и треба му време. Да бисте пружили добре игре, морате да будете доста добро припремљени и он мора кроз утакмице да се разиграва. Није он заборавио да игра фудбал", уверава Милојевић, који је разговор са новинарима искористио и да честита ватерполо репрезентацији Србије освојено злато на Европском првенству, а младој тенисерки Олги Даниловић прву WТА титулу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар