Milojević: Imam strpljenja...

Trener Crvene zvezde nije zadovoljan nivoom igre koji je njegov tim pokazao protiv Radničkog, ali ne želi da kritikuje igrače.

Fudbal 30.07.2018 | 09:00
Milojević: Imam strpljenja...
Nastavili su fudbaleri Crvene zvezde i protiv Radničkog iz Niša pobednički niz, međutim, na licu Vladana Milojevića posle utakmice nije bilo osmeha.

"Čestitam ekipi Radničkog na dobroj igri i dobroj utakmici, kao i mojim igračima na pobedi. Za ostale stvari ne znam šta bih rekao. Imamo dosta igrača koji su totalno van ritma, neki igrači dolaze iz povrede, ali imam strpljenja za njih, vredni su momci i zaslužuju da igraju. Složio bih se i sa time da je vreme bilo jako teško za igru, ali jul je mesec, šta da radimo. Dosadašnje temperature su nam i išle na ruku", izjavio je trener crveno-belih na konferenciji za medije.

Novi napadač Crvene zvezde, Nikola Stojiljković, oporavio se od povrede lože i upisao prve minute u crveno-belom dresu, međutim, nije ostavio utisak da je potpuno spreman. Igrao je do 74. minuta i imao nekoliko solidnih prilika, ali se nije upisao u strelce već na debiju.

"Stojiljković dobro radi, omela ga je povreda i treba mu vreme. Da biste pružili dobre igre, morate da budete dosta dobro pripremljeni i on mora kroz utakmice da se razigrava. Nije on zaboravio da igra fudbal", uverava Milojević, koji je razgovor sa novinarima iskoristio i da čestita vaterpolo reprezentaciji Srbije osvojeno zlato na Evropskom prvenstvu, a mladoj teniserki Olgi Danilović prvu WTA titulu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar