Антић: Брука и срамота, Партизан играо са 14 играча!

Тренер Динама из Врања очигледно није био задовољан суђењем у Сурдулици.

Фудбал 30.07.2018 | 11:00
Антић: Брука и срамота, Партизан играо са 14 играча!
Драган Антић је незадовољан напустио терен у Сурдулици.

Његов Динамо из Врања се готово читав меч бранио против Партизана, али нису издржали у 82. минуту када је Ожеговић одлично реаговао на другој стативи и донео црно-белима прву победу у новој сезони Суперлиге.

И у њој ћемо, као и до сада, често слушати о спорним ситуацијама. 

Било их је неколико на мечу, а Драган Антић сматра да је његова екипа оштећена.

"Нисам задовољан што Партизан мора да игра са 14 играча против Динама. Ово је брука и срамота", алудирао је популарни "Рецко" на три арбитра на мечу и додао:

"Свака част мојим играчима, показали смо да можемо да играмо с Партизаном. Бар 90% мојих играча није видело Суперлигу. Изгубили смо несретно, имали су они иницијативу, одолевали смо, а жалосно је примити гол у 82. минуту".

Мирослав Ђукић, са друге стране, није говорио о спорним ситуацијама, али за њега су били спорни промашаји његових играча. Чак 18 удараца ка голу Ђурића упутили су гостујући фудбалери и поново су имали проблема са реализацијом, што брине тренера "ваљка".

"Створили смо велики број шанси већ у првом полувремену и није нормално да толико промашујемо! На крају смо довели победу у питање, али важно је да смо дали гол. То ће им, надамо се, дати самопоуздање да играју и боље", додао је тренер Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар