Antić: Bruka i sramota, Partizan igrao sa 14 igrača!

Trener Dinama iz Vranja očigledno nije bio zadovoljan suđenjem u Surdulici.

Fudbal 30.07.2018 | 11:00
Antić: Bruka i sramota, Partizan igrao sa 14 igrača!
Dragan Antić je nezadovoljan napustio teren u Surdulici.

Njegov Dinamo iz Vranja se gotovo čitav meč branio protiv Partizana, ali nisu izdržali u 82. minutu kada je Ožegović odlično reagovao na drugoj stativi i doneo crno-belima prvu pobedu u novoj sezoni Superlige.

I u njoj ćemo, kao i do sada, često slušati o spornim situacijama. 

Bilo ih je nekoliko na meču, a Dragan Antić smatra da je njegova ekipa oštećena.

"Nisam zadovoljan što Partizan mora da igra sa 14 igrača protiv Dinama. Ovo je bruka i sramota", aludirao je popularni "Recko" na tri arbitra na meču i dodao:

"Svaka čast mojim igračima, pokazali smo da možemo da igramo s Partizanom. Bar 90% mojih igrača nije videlo Superligu. Izgubili smo nesretno, imali su oni inicijativu, odolevali smo, a žalosno je primiti gol u 82. minutu".

Miroslav Đukić, sa druge strane, nije govorio o spornim situacijama, ali za njega su bili sporni promašaji njegovih igrača. Čak 18 udaraca ka golu Đurića uputili su gostujući fudbaleri i ponovo su imali problema sa realizacijom, što brine trenera "valjka".

"Stvorili smo veliki broj šansi već u prvom poluvremenu i nije normalno da toliko promašujemo! Na kraju smo doveli pobedu u pitanje, ali važno je da smo dali gol. To će im, nadamo se, dati samopouzdanje da igraju i bolje", dodao je trener Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar