Лазар Марковић на оку Стандарда!

У Бриселу би били љути! Још се не зна где ће 24-годишњи српски интернационалац.

Фудбал 31.07.2018 | 21:00
Лазар Марковић на оку Стандарда!
Један од оних клубова које не можеш да одбијеш. Али и један од оних који ти се смуче кад треба да одеш. Ливерпул је просто довољно богат да може себи да истрпи да држи играча и на трибинама чекајући праву понуду, а Лазар Марковић већ дуго чека такву, иако је одавно јасно да Редси не рачунају на њега. Али рачунају на приход од продаје, па су прошле сезоне тражили нереалних 20.000.000 фунти за откупМаркецовог уговора, да би сада спустили прохтеве на око 7.000.000 што је опет прилично много имајући у виду да му на лето 2019. истиче уговор. Марковић опет чека, а можда је сада коначно дошло време да се и он обрадује.

Скај Спортс наиме наводи да се и Стандард укључио у трку за некадашњим фудбалером Андерлехта. Додуше, у Бриселу је Марковић играо као позајмљен играч, а ни Андерлехт није могао да испрси колико је Ливерпул тражио за откуп уговор, па се Лазар вратио на Енфилд. Привремено само.

Ових дана пише се и о могућности да оде у Олимпијакос, који иначе има врло добре односе са Стандардом, па ту можда постоји нешто што би овакав посао учинило изводљивим. Јер сасвим је јасно да Стандард није клуб који ће издвојити око 8.000.000 евра за појачање. Није он пребацивао ни пола од тога.

Мада би и Ливерпул морао мало да попусти и спусти цену. Још месец дана је остало до краја прелазног рока. Ако хоће нешто да извуче мораће олабави. И клуб је крив што је интересовање за Марковића толико опало. Последњи такмичарски меч за Редсе Марковић је одиграо маја 2015, пет месеци пре но што јеЈирген Клоп на клупи сменио Брендана Роџерса.

У међувремену је ишао на позајмице у Фенербахче, Спортинг, Хал и Андерлехт. Са позајмицама је сада готово. Само да се нађе прави клуб. Можда је Стандард тај.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар