Lazar Marković na oku Standarda!

U Briselu bi bili ljuti! Još se ne zna gde će 24-godišnji srpski internacionalac.

Fudbal 31.07.2018 | 21:00
Lazar Marković na oku Standarda!
Jedan od onih klubova koje ne možeš da odbiješ. Ali i jedan od onih koji ti se smuče kad treba da odeš. Liverpul je prosto dovoljno bogat da može sebi da istrpi da drži igrača i na tribinama čekajući pravu ponudu, a Lazar Marković već dugo čeka takvu, iako je odavno jasno da Redsi ne računaju na njega. Ali računaju na prihod od prodaje, pa su prošle sezone tražili nerealnih 20.000.000 funti za otkupMarkecovog ugovora, da bi sada spustili prohteve na oko 7.000.000 što je opet prilično mnogo imajući u vidu da mu na leto 2019. ističe ugovor. Marković opet čeka, a možda je sada konačno došlo vreme da se i on obraduje.

Skaj Sports naime navodi da se i Standard uključio u trku za nekadašnjim fudbalerom Anderlehta. Doduše, u Briselu je Marković igrao kao pozajmljen igrač, a ni Anderleht nije mogao da isprsi koliko je Liverpul tražio za otkup ugovor, pa se Lazar vratio na Enfild. Privremeno samo.

Ovih dana piše se i o mogućnosti da ode u Olimpijakos, koji inače ima vrlo dobre odnose sa Standardom, pa tu možda postoji nešto što bi ovakav posao učinilo izvodljivim. Jer sasvim je jasno da Standard nije klub koji će izdvojiti oko 8.000.000 evra za pojačanje. Nije on prebacivao ni pola od toga.

Mada bi i Liverpul morao malo da popusti i spusti cenu. Još mesec dana je ostalo do kraja prelaznog roka. Ako hoće nešto da izvuče moraće olabavi. I klub je kriv što je interesovanje za Markovića toliko opalo. Poslednji takmičarski meč za Redse Marković je odigrao maja 2015, pet meseci pre no što jeJirgen Klop na klupi smenio Brendana Rodžersa.

U međuvremenu je išao na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht. Sa pozajmicama je sada gotovo. Samo da se nađe pravi klub. Možda je Standard taj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar