Левандовски преклиње за трансфер у Реал!

Има ли Бајерн милости? Последња шанса за Пољака да оствари трансфер каријере.

Фудбал 31.07.2018 | 19:00
Левандовски преклиње за трансфер у Реал!
Ништа од Нејмара, ништа од Мбапеа, ништа од Кејна, врло вероватно да нема ништа ни од Азара... Дибала иИкарди нису та класа.

Реал Мадриду остаје само Роберт Левандовски! А Пољак гори од жеље да појача напад европског шампиона.

Већ месецима се прича и пише да Левандовски незадовољан у Бајерну, али да минхенски гигант не хаје многи за то и да не жели да га прода. Ипак, Роберт не одустаје од остварења сна да заигра за Реал Мадрид и нада се да ће до краја прелазног рока успети да оствари ту жељу. На руку му макар иде време којег има још довољно јер се пијаца у Шпанији и Немачкој завршава 31. августа за разлику од Енглеске и Италије где улази у финиш.

Лева није срећан у Бајерну и то није крио у неколико јавних иступа претходних месеци. Жели да оде, а Реал је најпожељнија опција. У прилог му иде то што Мадриђани нису успели да реализују ниједну од галактичких жеља попут горе поменутих, тако да би и он био задовољавајуће решење у Мадриду који вапи за неким звучним појачањем после одласка Роналда.

Али како то извести?

Левандовски је прошле гдине променио менаџера и дугогодишњег агента Ћезарија Кухарског заменио конторверним Пинијем Захавијем. Захави га је убрзо после тога понудио Реалу иако нема никакве гаранције да ће Бајерн пристати на трансфер. Али Захави и Левандовски се надају да ће издејствовати трансфер...

Немачки и шпански медији тведе да ће Пољак и Захави учинити све да максимално притисну Бајерн и натерају га да седне за преговарачки сто. Управо то Реал и чека. Флорентино Перез жели Левандовског, али не по сваку цену. Он ће конкретне кораке предузети тек када добије гаранције од Левандовског и Захавија да је Бајерн спреман на преговоре. И нема намеру да преплаћује Пољака за којег су у Бајерну помињали сулуде цигре од 200.000.000 евра. Реал би максимално желео да плати дупло мању суму... Дакле, Перезне жели да квари односе са ривалом из Минхена и да прелази границе. Али, ако се уакже шанса, пробаће да је искористи. А она постоји.

Левандовски је већ обавестио Бајерн да жели у Реал, али му је почасни председник Ули Хенес одговорио да заборави на то. Међутим, извршни директор Карлхајнц Румениге и тренер Нико Ковач имају став да не треба задржавати незадовољног играча. Румениге је годинама био познат по ставу да не жели да задржава играче који нису срећни у Бајерну, али је проблем што је Хенесова последња у клубу и што ин има највећи утицај.

Пољак ће наредних дана обавити још један разговор са Ковачом и челницима клуба уз наду да ће добити другачији одговор. Левандовски је свестан да му је са 30 година ово последња шанса за трансфера каријере у Реал и да ће се Мадриђанима следећег лета отворити атрактивније опције до којих нису могли да дођу сада. Чека се милост Бајерна...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар