Levandovski preklinje za transfer u Real!

Ima li Bajern milosti? Poslednja šansa za Poljaka da ostvari transfer karijere.

Fudbal 31.07.2018 | 19:00
Levandovski preklinje za transfer u Real!
Ništa od Nejmara, ništa od Mbapea, ništa od Kejna, vrlo verovatno da nema ništa ni od Azara... Dibala iIkardi nisu ta klasa.

Real Madridu ostaje samo Robert Levandovski! A Poljak gori od želje da pojača napad evropskog šampiona.

Već mesecima se priča i piše da Levandovski nezadovoljan u Bajernu, ali da minhenski gigant ne haje mnogi za to i da ne želi da ga proda. Ipak, Robert ne odustaje od ostvarenja sna da zaigra za Real Madrid i nada se da će do kraja prelaznog roka uspeti da ostvari tu želju. Na ruku mu makar ide vreme kojeg ima još dovoljno jer se pijaca u Španiji i Nemačkoj završava 31. avgusta za razliku od Engleske i Italije gde ulazi u finiš.

Leva nije srećan u Bajernu i to nije krio u nekoliko javnih istupa prethodnih meseci. Želi da ode, a Real je najpoželjnija opcija. U prilog mu ide to što Madriđani nisu uspeli da realizuju nijednu od galaktičkih želja poput gore pomenutih, tako da bi i on bio zadovoljavajuće rešenje u Madridu koji vapi za nekim zvučnim pojačanjem posle odlaska Ronalda.

Ali kako to izvesti?

Levandovski je prošle gdine promenio menadžera i dugogodišnjeg agenta Ćezarija Kuharskog zamenio kontorvernim Pinijem Zahavijem. Zahavi ga je ubrzo posle toga ponudio Realu iako nema nikakve garancije da će Bajern pristati na transfer. Ali Zahavi i Levandovski se nadaju da će izdejstvovati transfer...

Nemački i španski mediji tvede da će Poljak i Zahavi učiniti sve da maksimalno pritisnu Bajern i nateraju ga da sedne za pregovarački sto. Upravo to Real i čeka. Florentino Perez želi Levandovskog, ali ne po svaku cenu. On će konkretne korake preduzeti tek kada dobije garancije od Levandovskog i Zahavija da je Bajern spreman na pregovore. I nema nameru da preplaćuje Poljaka za kojeg su u Bajernu pominjali sulude cigre od 200.000.000 evra. Real bi maksimalno želeo da plati duplo manju sumu... Dakle, Perezne želi da kvari odnose sa rivalom iz Minhena i da prelazi granice. Ali, ako se uakže šansa, probaće da je iskoristi. A ona postoji.

Levandovski je već obavestio Bajern da želi u Real, ali mu je počasni predsednik Uli Henes odgovorio da zaboravi na to. Međutim, izvršni direktor Karlhajnc Rumenige i trener Niko Kovač imaju stav da ne treba zadržavati nezadovoljnog igrača. Rumenige je godinama bio poznat po stavu da ne želi da zadržava igrače koji nisu srećni u Bajernu, ali je problem što je Henesova poslednja u klubu i što in ima najveći uticaj.

Poljak će narednih dana obaviti još jedan razgovor sa Kovačom i čelnicima kluba uz nadu da će dobiti drugačiji odgovor. Levandovski je svestan da mu je sa 30 godina ovo poslednja šansa za transfera karijere u Real i da će se Madriđanima sledećeg leta otvoriti atraktivnije opcije do kojih nisu mogli da dođu sada. Čeka se milost Bajerna...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar