Истина о Марку Грујићу...

Нови и финансијски јачи уговор, позајмица, Кардиф и опције из Шпаније и Француске. . .  Менаџер српског репрезентативца Зоран Стојадиновић има реч. . .

Фудбал 31.07.2018 | 16:00
Истина о Марку Грујићу...
У дуелу против Манчестер Јунајтеда репрезентативац Србије Марко Грујић одиграо је 25 минута. Тренер Ливерпула Јирген Клоп дао му је шансу уместо Камача... Међутим, будућност некадашње златне коке Црвене звезде на Енфилд Роуду тек треба да се расплете.

Енглески медији су помињали могућност да високи везиста промени средину и да Ливерпул за његову слободу тражи 20.000.000 фунти... Опција је поново позајмица (најчешће се помиње Кардиф), али суштина свега је да Марко Грујић правилно изабере.

Потребне су му утакмице и минути. Његов менаџер Зоран Стојадиновић у разговору за МОЗЗАРТ Спортпотанко објашњава ситуацију са младим асом који је под уговором са Ливерпулом до 2021. године.

„Прва и основна ствар: Ливерпул нуди нови уговор Марку, и то под бољим финансијским условима. То је јако позитивна ствар, јер очигледно је да га цене и да рачунају на њега. Желе да се обезбеде, јер планирају да га пошаљу још годину дана на позајмицу у Премијер лигу. То је њихово правило. Играчима на које рачунају, а којима је остало још две године уговора, одмах нуде наставак сарадње. Идеја је да Марко одигра Премијер лигу ове сезоне, мада имамо и опције из Француске и Шпаније. Изузетно их вреднујемо. На Марку је сада да процени шта је најбоље за његову каријеру. Шта год да одлучи имаће моју подршку. Ја сам ту да браним његове интересе и стојим иза његове одлуке“, поручио је за МОЗЗАРТ Спорт Зоран Стојадиновић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар