Istina o Marku Grujiću...

Novi i finansijski jači ugovor, pozajmica, Kardif i opcije iz Španije i Francuske. . .  Menadžer srpskog reprezentativca Zoran Stojadinović ima reč. . .

Fudbal 31.07.2018 | 16:00
Istina o Marku Grujiću...
U duelu protiv Mančester Junajteda reprezentativac Srbije Marko Grujić odigrao je 25 minuta. Trener Liverpula Jirgen Klop dao mu je šansu umesto Kamača... Međutim, budućnost nekadašnje zlatne koke Crvene zvezde na Enfild Roudu tek treba da se rasplete.

Engleski mediji su pominjali mogućnost da visoki vezista promeni sredinu i da Liverpul za njegovu slobodu traži 20.000.000 funti... Opcija je ponovo pozajmica (najčešće se pominje Kardif), ali suština svega je da Marko Grujić pravilno izabere.

Potrebne su mu utakmice i minuti. Njegov menadžer Zoran Stojadinović u razgovoru za MOZZART Sportpotanko objašnjava situaciju sa mladim asom koji je pod ugovorom sa Liverpulom do 2021. godine.

„Prva i osnovna stvar: Liverpul nudi novi ugovor Marku, i to pod boljim finansijskim uslovima. To je jako pozitivna stvar, jer očigledno je da ga cene i da računaju na njega. Žele da se obezbede, jer planiraju da ga pošalju još godinu dana na pozajmicu u Premijer ligu. To je njihovo pravilo. Igračima na koje računaju, a kojima je ostalo još dve godine ugovora, odmah nude nastavak saradnje. Ideja je da Marko odigra Premijer ligu ove sezone, mada imamo i opcije iz Francuske i Španije. Izuzetno ih vrednujemo. Na Marku je sada da proceni šta je najbolje za njegovu karijeru. Šta god da odluči imaće moju podršku. Ja sam tu da branim njegove interese i stojim iza njegove odluke“, poručio je za MOZZART Sport Zoran Stojadinović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar