Барсино изненађујуће појачање из Вест Хема!

Домингош Кина! Млади Португалац би ускоро могао да се пресели на Ноу Камп и то за обештећење од 675. 000 евра.

Фудбал 31.07.2018 | 08:00
Барсино изненађујуће појачање из Вест Хема!
Барселона је све активнија на трансфер тржишту, а сада је решила да изненади све најновијим појачањем. Како јављају сви британски медији Каталонци ће током викенда преговарати са Вест Хемом око куповиме младог крила Домингоша Кине.

Каталонци су у четвртак отпутовали у Финску, како би се у завршници Европског првенства за омладинце на лицу места уверили у квалитете португалског фудбалера, којег у недељу (19.30) очекује велико финале са Италијом. Кина носи десетку на леђима, а полуфиналу против Украјине (5:0) играо је до 57 минута.

Представници Барселоне очигледно су били задовољни виђеним, а уколико буду склопили договор са Чекићарима за овај трансфер ће морати да издвоје 675.000 евра.

Кина је прве фудбалске кораке направио у Бенфици, док је на Острво стигао са 13 година и играо у подмладку Челсија. Пре две године стигао је у Вест Хем.

Први сениорски наступ забележио је у јулу 2016. године против Домжала у квалификацијама за Лигу Европе, када је ушао у 81. минуту уместо Мајкла Антонија. Прошле сезоне је забележио један наступ и то у ФА купу против Шрузберија.

Кина је био члан свих млађих селекција Португалије, а 2016. године је био кадетски шампион Европе са својом селекцијом. Сада има прилику да то учини и на омладиском турниру.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар