Barsino iznenađujuće pojačanje iz Vest Hema!

Domingoš Kina! Mladi Portugalac bi uskoro mogao da se preseli na Nou Kamp i to za obeštećenje od 675. 000 evra.

Fudbal 31.07.2018 | 08:00
Barsino iznenađujuće pojačanje iz Vest Hema!
Barselona je sve aktivnija na transfer tržištu, a sada je rešila da iznenadi sve najnovijim pojačanjem. Kako javljaju svi britanski mediji Katalonci će tokom vikenda pregovarati sa Vest Hemom oko kupovime mladog krila Domingoša Kine.

Katalonci su u četvrtak otputovali u Finsku, kako bi se u završnici Evropskog prvenstva za omladince na licu mesta uverili u kvalitete portugalskog fudbalera, kojeg u nedelju (19.30) očekuje veliko finale sa Italijom. Kina nosi desetku na leđima, a polufinalu protiv Ukrajine (5:0) igrao je do 57 minuta.

Predstavnici Barselone očigledno su bili zadovoljni viđenim, a ukoliko budu sklopili dogovor sa Čekićarima za ovaj transfer će morati da izdvoje 675.000 evra.

Kina je prve fudbalske korake napravio u Benfici, dok je na Ostrvo stigao sa 13 godina i igrao u podmladku Čelsija. Pre dve godine stigao je u Vest Hem.

Prvi seniorski nastup zabeležio je u julu 2016. godine protiv Domžala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada je ušao u 81. minutu umesto Majkla Antonija. Prošle sezone je zabeležio jedan nastup i to u FA kupu protiv Šruzberija.

Kina je bio član svih mlađih selekcija Portugalije, a 2016. godine je bio kadetski šampion Evrope sa svojom selekcijom. Sada ima priliku da to učini i na omladiskom turniru.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar