Марко Грујић: Тренирам као да ћу остати у Ливерпулу!

„Значи ми што је Кардиф поново показао интерес за мене, то значи да сам оставио добар утисак тамо“, поручио српски репрезентативац у разговору за Скај Спорт.

Фудбал 31.07.2018 | 20:15
Марко Грујић: Тренирам као да ћу остати у Ливерпулу!
Будућност Марка Грујића и даље је неизвесна. Долазак Фабиња и Кеите додатно је ојачао и онако јак везни ред Јиргена Клопа. Са друге стране репрезентативцу Србије потребне су утакмице у континуитету, што му је у последњих шест месеци омогућио Кардиф.

Некадашњи члан Црвене звезде тренутно је на америчкој турнеји са Редсима. Ливерпул му је понудио продужетак уговора, али и даље је све у магли. Међутим, Грујић зраћи оптимизмом.

„Радим и тренеирам као да ћу остати у Ливерпулу“, поручио је српски репрезентативац.

После повратка из Америке биће познато у ком правцу ће се развијати каријера рођеног Београђанина. Ливерпул има план да му продужи уговор, а потом га пошаље на једногодишњу позајмицу у неки од клубова Премијер лиге.

„Остало ми је још три године уговора. Још нисам причао са менаџером и људима из клуба о новом уговору. Сешћемо за сто за две седмице, па ћемо да видимо“.

Интерес за поновно ангажовање Марка Грујића показао је менаџер Кардифа Нил Ворнок. Чека се само пристанак високог Србина и Ливерпула.

„Видео сам у новинама и на телевизији да ме поново желе у Кардифу. То ми много значи, јер то занчи да сам у Кардифу оставио добар утисак. Морамо да видимо шта је најбоље за мене и клуб“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар