Marko Grujić: Treniram kao da ću ostati u Liverpulu!

„Znači mi što je Kardif ponovo pokazao interes za mene, to znači da sam ostavio dobar utisak tamo“, poručio srpski reprezentativac u razgovoru za Skaj Sport.

Fudbal 31.07.2018 | 20:15
Marko Grujić: Treniram kao da ću ostati u Liverpulu!
Budućnost Marka Grujića i dalje je neizvesna. Dolazak Fabinja i Keite dodatno je ojačao i onako jak vezni red Jirgena Klopa. Sa druge strane reprezentativcu Srbije potrebne su utakmice u kontinuitetu, što mu je u poslednjih šest meseci omogućio Kardif.

Nekadašnji član Crvene zvezde trenutno je na američkoj turneji sa Redsima. Liverpul mu je ponudio produžetak ugovora, ali i dalje je sve u magli. Međutim, Grujić zraći optimizmom.

„Radim i treneiram kao da ću ostati u Liverpulu“, poručio je srpski reprezentativac.

Posle povratka iz Amerike biće poznato u kom pravcu će se razvijati karijera rođenog Beograđanina. Liverpul ima plan da mu produži ugovor, a potom ga pošalje na jednogodišnju pozajmicu u neki od klubova Premijer lige.

„Ostalo mi je još tri godine ugovora. Još nisam pričao sa menadžerom i ljudima iz kluba o novom ugovoru. Sešćemo za sto za dve sedmice, pa ćemo da vidimo“.

Interes za ponovno angažovanje Marka Grujića pokazao je menadžer Kardifa Nil Vornok. Čeka se samo pristanak visokog Srbina i Liverpula.

„Video sam u novinama i na televiziji da me ponovo žele u Kardifu. To mi mnogo znači, jer to zanči da sam u Kardifu ostavio dobar utisak. Moramo da vidimo šta je najbolje za mene i klub“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar