Милојевић: Биће ово најнеизвесније издање Суперлиге!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће утакмица са Радничким бити први овосезонски дерби у Суперлиги и најавио неизвесно првенство.

Фудбал 28.07.2018 | 14:45
Милојевић: Биће ово најнеизвесније издање Суперлиге!
"Биће много неизвесно првенство, можда и најзанимљивије у последњих неколико година. Видели смо у првом колу да је већина екипа задржала костуре тима. То је нешто што је веома добро за сваки клуб", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Звезда ће у недељу од 19.00 на свом стадиону играти са Радничким из Ниша у другом колу Супер лиге Србије.

"Са правом може да се каже да је ово први дерби ове сезоне у првенству. Долази нам екипа која је изборила са правом излазак на европску сцену. Добро играју са новим стручним штабом и играчима. Јако су амбициозна екипа".

Он види као малу предност Звезде то што је она играла европску утакмицу у уторак, а Раднички у четвртак, уз то што се нишкл клуб из Израела враћа у току дана.

"Постоји предност. То су термини и то не треба да утиче на нас. То је цена када играте европске утакмице. Професионалци смо и не верујем да ће то да утиче на играче Радничког", навео је тренер црвено-белих.

Милојевић је честитао Радничком на прошлосезонском успеху и похвално је говорио о нишком клубу.

"Раднички ове сезоне има високе амбиције, што и треба да буде као клубу са великом традицијом. Ниш то заслужује", рекао је Милојевић и додао да ће наредна утакмица бити први дерби ове сезоне и да очекује веома занимљиву утакмицу.

Он је пожелео Радничком да прође у треће коло квалификација за Лигу Европе, уз оцену да тај клуб има "објективно велике шансе да елиминише један Макаби".

Милојевић ће имати све играче на располагању пошто су се у пуни тренажни процес вратили Никола Стојиљковић и Славољуб Срнић.

"Не постоји мерна јединица, да се каже да смо дошли до неког нивоа. Трудимо се да дођемо до највишег. Играчи увек могу да пруже више и то нам је циљ, да улазимо у такмичарски ритам и да имам што више њих на располагању".

Тренер Звезде није желео да коментарише потенцијалне доласке играча, а само је рекао да је клуб у преговорима са много њих, а да само жели да дође неко ко може да помогне клубу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар