Milojević: Biće ovo najneizvesnije izdanje Superlige!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će utakmica sa Radničkim biti prvi ovosezonski derbi u Superligi i najavio neizvesno prvenstvo.

Fudbal 28.07.2018 | 14:45
Milojević: Biće ovo najneizvesnije izdanje Superlige!
"Biće mnogo neizvesno prvenstvo, možda i najzanimljivije u poslednjih nekoliko godina. Videli smo u prvom kolu da je većina ekipa zadržala kosture tima. To je nešto što je veoma dobro za svaki klub", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u nedelju od 19.00 na svom stadionu igrati sa Radničkim iz Niša u drugom kolu Super lige Srbije.

"Sa pravom može da se kaže da je ovo prvi derbi ove sezone u prvenstvu. Dolazi nam ekipa koja je izborila sa pravom izlazak na evropsku scenu. Dobro igraju sa novim stručnim štabom i igračima. Jako su ambiciozna ekipa".

On vidi kao malu prednost Zvezde to što je ona igrala evropsku utakmicu u utorak, a Radnički u četvrtak, uz to što se niškl klub iz Izraela vraća u toku dana.

"Postoji prednost. To su termini i to ne treba da utiče na nas. To je cena kada igrate evropske utakmice. Profesionalci smo i ne verujem da će to da utiče na igrače Radničkog", naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Radničkom na prošlosezonskom uspehu i pohvalno je govorio o niškom klubu.

"Radnički ove sezone ima visoke ambicije, što i treba da bude kao klubu sa velikom tradicijom. Niš to zaslužuje", rekao je Milojević i dodao da će naredna utakmica biti prvi derbi ove sezone i da očekuje veoma zanimljivu utakmicu.

On je poželeo Radničkom da prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, uz ocenu da taj klub ima "objektivno velike šanse da eliminiše jedan Makabi".

Milojević će imati sve igrače na raspolaganju pošto su se u puni trenažni proces vratili Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

"Ne postoji merna jedinica, da se kaže da smo došli do nekog nivoa. Trudimo se da dođemo do najvišeg. Igrači uvek mogu da pruže više i to nam je cilj, da ulazimo u takmičarski ritam i da imam što više njih na raspolaganju".

Trener Zvezde nije želeo da komentariše potencijalne dolaske igrača, a samo je rekao da je klub u pregovorima sa mnogo njih, a da samo želi da dođe neko ko može da pomogne klubu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar