Роналдо раскрстио са Шпанијом - не враћа се ни као туриста!

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо не жели више да има било какве везе са Шпанијом.

Фудбал 28.07.2018 | 12:15
Роналдо раскрстио са Шпанијом - не враћа се ни као туриста!
Најбољи фудбалер света и нападач Јувентуса Кристијано Роналдо кажњен је 3,2 милиона евра и 24 месеца затвора, због утаје пореза у Шпанији.

Доскорашњи фудбалер Реал Мадрида оптужен је да није пријавио 14,7 милиона евра на права за фотографије, па ће морати да плати казну.

Португалац неће завршити иза решетака јер закон у Шпанији налаже да се само казна преко две године мора одрадити у притвору. Роналдо ће имати и трошкове од милион евра камате и 250 евра дневно који покривају казну од две године затвора. Портигалац ће на тај начин платити око 19 милиона евра укупно.

Због неугодоности које је доживео у Мадриду, Роналдо жели да све у Шпанији остави иза себе и, како преносе светски медији, не жели да се враћа.

Продао је своју грандиозну вилу у елитном делу Мадрида за 5,5 милиона евра у, а на продају су и луксузни хотели које је купио пре неколико година. Цена хотела је око 20.000.000 евра.

Кристијано је недавно прешао у Јувентус и у понедељак ће се прикључити тиму који се припрема за одбрану титуле у следећој сезони.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар