Ronaldo raskrstio sa Španijom - ne vraća se ni kao turista!

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo ne želi više da ima bilo kakve veze sa Španijom.

Fudbal 28.07.2018 | 12:15
Ronaldo raskrstio sa Španijom - ne vraća se ni kao turista!
Najbolji fudbaler sveta i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo kažnjen je 3,2 miliona evra i 24 meseca zatvora, zbog utaje poreza u Španiji.

Doskorašnji fudbaler Real Madrida optužen je da nije prijavio 14,7 miliona evra na prava za fotografije, pa će morati da plati kaznu.

Portugalac neće završiti iza rešetaka jer zakon u Španiji nalaže da se samo kazna preko dve godine mora odraditi u pritvoru. Ronaldo će imati i troškove od milion evra kamate i 250 evra dnevno koji pokrivaju kaznu od dve godine zatvora. Portigalac će na taj način platiti oko 19 miliona evra ukupno.

Zbog neugodonosti koje je doživeo u Madridu, Ronaldo želi da sve u Španiji ostavi iza sebe i, kako prenose svetski mediji, ne želi da se vraća.

Prodao je svoju grandioznu vilu u elitnom delu Madrida za 5,5 miliona evra u, a na prodaju su i luksuzni hoteli koje je kupio pre nekoliko godina. Cena hotela je oko 20.000.000 evra.

Kristijano je nedavno prešao u Juventus i u ponedeljak će se priključiti timu koji se priprema za odbranu titule u sledećoj sezoni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar