ВулверПортугал!

Жорж Мендеш гради португалску империју у Вулверхемптону!

Фудбал 30.07.2018 | 08:00
ВулверПортугал!
Вулверхемптон би у блиској будућности могао слободно да промени име у ВулверПортугал!

Жорж Мендеш је озбиљно решио да од Вулвса направи праву империју с португалским шмеком, а после силних појачања доведених управо с пасошем актуелног европског шампиона, прошлосезонски првак Чемпионшипа нациљао је још једно велико појачање – Пепеа!

Ни у 35 години Пепе не престаје да привлачи велику пажњу клубова широм Европе, а после не тако блиставе епизоде у Бешикташу изгледа да је и сам решио да направи још један велики трансфер у каријери. То би могло да се догоди управо са Вулвсима, мада је у конкуренцији и Порто, који је такође показао интересовање заПепеа, упркос довођењу Шенсела Мбембе из Њукасла за око 7.000.000 евра.

Мада га Бешикташ радије не би продао, Бирмингем Мејл тврди да је некадашњи турски шампион поставио цену за прекаљеног штопера на 8.000.000 евра. Како Пепе зарађује око 90.000 евра недељно и да не жели да смањи тарифу, чини се да су Вулвси у овом тренутку ближи трансферу. Пепе је ушао у последњу годину уговора са Бешикташем, па би истанбулски Орлови могли да искористе тренутак и зараде на њему чист новац, пошто је прошлог лета стигао из Реала без обештећења.

Диога Жоту за 14.000.000 евра, Жоаоа Мутиња за 5.600.000 евра, те Руија Патрисија за кога, бар док се случај не реши у седишту ФИФА, Вулвси нису издвојили ни цент. Ту је и млади Рубен Винагре који је стигао из Монака, као и Мексиканац Раул Хименез који је стигао из Бенфике на позајмицу, а староседеоци су тренерНуно Еспирито Санто, Рубен Невес, Иван Кавалеиро (има португалско држављанство) и Елдер Коста.

Како луда дружина!

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар