VulverPortugal!

Žorž Mendeš gradi portugalsku imperiju u Vulverhemptonu!

Fudbal 30.07.2018 | 08:00
VulverPortugal!
Vulverhempton bi u bliskoj budućnosti mogao slobodno da promeni ime u VulverPortugal!

Žorž Mendeš je ozbiljno rešio da od Vulvsa napravi pravu imperiju s portugalskim šmekom, a posle silnih pojačanja dovedenih upravo s pasošem aktuelnog evropskog šampiona, prošlosezonski prvak Čempionšipa naciljao je još jedno veliko pojačanje – Pepea!

Ni u 35 godini Pepe ne prestaje da privlači veliku pažnju klubova širom Evrope, a posle ne tako blistave epizode u Bešiktašu izgleda da je i sam rešio da napravi još jedan veliki transfer u karijeri. To bi moglo da se dogodi upravo sa Vulvsima, mada je u konkurenciji i Porto, koji je takođe pokazao interesovanje zaPepea, uprkos dovođenju Šensela Mbembe iz Njukasla za oko 7.000.000 evra.

Mada ga Bešiktaš radije ne bi prodao, Birmingem Mejl tvrdi da je nekadašnji turski šampion postavio cenu za prekaljenog štopera na 8.000.000 evra. Kako Pepe zarađuje oko 90.000 evra nedeljno i da ne želi da smanji tarifu, čini se da su Vulvsi u ovom trenutku bliži transferu. Pepe je ušao u poslednju godinu ugovora sa Bešiktašem, pa bi istanbulski Orlovi mogli da iskoriste trenutak i zarade na njemu čist novac, pošto je prošlog leta stigao iz Reala bez obeštećenja.

Dioga Žotu za 14.000.000 evra, Žoaoa Mutinja za 5.600.000 evra, te Ruija Patrisija za koga, bar dok se slučaj ne reši u sedištu FIFA, Vulvsi nisu izdvojili ni cent. Tu je i mladi Ruben Vinagre koji je stigao iz Monaka, kao i Meksikanac Raul Himenez koji je stigao iz Benfike na pozajmicu, a starosedeoci su trenerNuno Espirito Santo, Ruben Neves, Ivan Kavaleiro (ima portugalsko državljanstvo) i Elder Kosta.

Kako luda družina!

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar