Челси озбиљно хоће Пикфорда умјесто Куртое!

Али како то извести? Још двојица голмана су алтернативе.

Фудбал 28.07.2018 | 23:50
Челси озбиљно хоће Пикфорда умјесто Куртое!
Челси је озбиљан у намери да доведе Џордана Пикфорда. Што значи да су се на Стамфорд Бриџу помирили са одласком Куртое у Реал Мадрид...

Белгијанац није желео да продужи уговор и договорио се са Реал Мадридом око својих услова. Челси је прихватио понуду од 35.000.000 евра, али се на реализацију трансфера чека док лондонски клуб не пронађе замену. А времена је све мање...

Челси је до сада довео само Жоржиња и трећег голмана Грина, а до краја прелазног рока је остало још 13 дана. А жеља је много. Од Пикфорда преко Руганија, Пјанића или Милинковић Савића, Бернарда до Игуаина. Чини се да је Пикфордово довођење најтежа мисија од свих поменутих.

Евертон је прошлог лета платио 30.000.000 фунти Сандерленду за Пикфорда и направио пун погодак. Малди голман је био појачање сеоне на Гудисону, а сјајним одбранама на Мундијалу му је додатно скочио рејтинг. Има још четири године уговора тако да Евертон нема никакву потребу или намеру да га продаје. нејасно је како ће Челси приволити Карамеле да му продају Пикфорда и која ће то понуда бити. Плавци ће морати да издвоје огроман новац ако желе Пикфорда. Мада, били су спремни да издвоје и 65.000.000 евра за Алисона тако да имају велики новац за голмана.

Плавци имају и алтернативе ако не успеју да купе Пикфорда. Резервне опције су Каспер Шмајхел из Лестера иЏек Батленд из Стоука. Проблем је што времена нема довољно и што Челси мора да пожури како би клуб који им прода голмана, имао довољно времена за довођење замене.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар