Повратак одбјеглог сина!

Вељко Симић потписује за Звезду на четири године! Црвено-бели договорили још један трансфер.

Фудбал 28.07.2018 | 08:45
Повратак одбјеглог сина!
После шпанског нападача Педра Кондеа Црвена звезда би ускоро могла да добије још једно појачање. Можда већ данас! Уговор са српским шампионом и матичним клубом на четири године требало би да потпише некадашњи омладински репрезентативац Србије Вељко Симић, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Офанзивни везиста, припадник чувене „класе 1995“ која је остала недоказана, стиже на Маракану после солидне сезоне у редовима Земуна.

Заједно са Филипом Јанковићем, момак рођен у Лазаревцу представљао је својевремено најталентованијег играча омладинске школе Црвене звезде. Међутим, није потписао професионални уговор, отишао је у иностранство, где је лутао од немила до недрага. Тачније, није се изборио за минутажу у редовима Базела, па је играо за Домжале, Шафхаузен, Кјасо, Винтертур и на послетку Земун. У Горњој Вароши је рехабилитовао каријеру, постигао четири гола на 15 мечева.

На Маракани су уверени да некадашњи одбегли син може да помогне тиму Владана Милојевића. Највише због чињенице да може да игра на све три позиције иза нападача, те би у овој сезони могао да представља алтернативу за Лоренца Ебесилија. Такође, у перспективи на Маракани у Вељку Симићу виде идеалну замену за Немању Радоњића. Због тога су одлучили да на адресу Земуна и офанзивног везисте пошаљу понуду која је прихваћена.

Дакле, Симић ће имати шансу да се полако припрема за велике изазове и одужи се матичном клубу. У првом мандату то није урадио. Није позната висина обештећења коју ће црвено-бели уплатити на рачун Земуна. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар