Povratak odbjeglog sina!

Veljko Simić potpisuje za Zvezdu na četiri godine! Crveno-beli dogovorili još jedan transfer.

Fudbal 28.07.2018 | 08:45
Povratak odbjeglog sina!
Posle španskog napadača Pedra Kondea Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije još jedno pojačanje. Možda već danas! Ugovor sa srpskim šampionom i matičnim klubom na četiri godine trebalo bi da potpiše nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Veljko Simić, saznaje MOZZART Sport.

Ofanzivni vezista, pripadnik čuvene „klase 1995“ koja je ostala nedokazana, stiže na Marakanu posle solidne sezone u redovima Zemuna.

Zajedno sa Filipom Jankovićem, momak rođen u Lazarevcu predstavljao je svojevremeno najtalentovanijeg igrača omladinske škole Crvene zvezde. Međutim, nije potpisao profesionalni ugovor, otišao je u inostranstvo, gde je lutao od nemila do nedraga. Tačnije, nije se izborio za minutažu u redovima Bazela, pa je igrao za Domžale, Šafhauzen, Kjaso, Vintertur i na posletku Zemun. U Gornjoj Varoši je rehabilitovao karijeru, postigao četiri gola na 15 mečeva.

Na Marakani su uvereni da nekadašnji odbegli sin može da pomogne timu Vladana Milojevića. Najviše zbog činjenice da može da igra na sve tri pozicije iza napadača, te bi u ovoj sezoni mogao da predstavlja alternativu za Lorenca Ebesilija. Takođe, u perspektivi na Marakani u Veljku Simiću vide idealnu zamenu za Nemanju Radonjića. Zbog toga su odlučili da na adresu Zemuna i ofanzivnog veziste pošalju ponudu koja je prihvaćena.

Dakle, Simić će imati šansu da se polako priprema za velike izazove i oduži se matičnom klubu. U prvom mandatu to nije uradio. Nije poznata visina obeštećenja koju će crveno-beli uplatiti na račun Zemuna. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar