Звијезда 09: Против Слободе до прве побједе!

У другом колу Премијер лиге БиХ, фудбалери Звијезде 09 дочекују екипу Слободе из Тузле.

Фудбал 28.07.2018 | 08:15
Звијезда 09: Против Слободе до прве побједе!
Звијезда је одлично стартовала на почетку Премијер лиге гдје је у Какњу одиграла без голова и освојила први бод у бх. елити.

Један од најзаслужнијих за позитиван резултат у Добој-Какњу је голман Филип Ерић.

"Задовољни смо освојеним бодом против Младости, ипак смо новајлије у лиги и сваки бод поготово на страни у оваквим утакмицама је добро дошао. Са моје тачке гледишта задовољан сам утакмицом, успео сам да сачувам мрежу што је најбитније од свега и већ смо се окренули следећем сусрету и сигурно да нас у суботу очекује тешка утакмица и једна добра екипа али мислим да ако ми будемо испунили захтјеве које шеф од нас тражи да можемо уписати и прву побједу", рекао је Ерић.

Слобода је у првом колу поражена од Зрињског али, Тузлаци су одиграли добру утакмицу која шефу струке Миленку Бошњаковићу даје разлога за оптимизам.

"Када је екипа у питању атмосфера је феноменална. Екипа је на нивоу, идемо Звијезди 09 да се надигравамо и да крунишемо добру игру против Зрињског, без обзира што ће неко рећи да није било тако. Пробаћемо да дођемо до бодова. Сви играчи су на располагању, немамо повријеђених, сви су у погону и то нас радује", истакао је Бошњаковић.

Утакмица се игра у суботу са почетком од 17:30 часова на стадиону у Угљевику.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар