Zvijezda 09: Protiv Slobode do prve pobjede!

U drugom kolu Premijer lige BiH, fudbaleri Zvijezde 09 dočekuju ekipu Slobode iz Tuzle.

Fudbal 28.07.2018 | 08:15
Zvijezda 09: Protiv Slobode do prve pobjede!
Zvijezda je odlično startovala na početku Premijer lige gdje je u Kaknju odigrala bez golova i osvojila prvi bod u bh. eliti.

Jedan od najzaslužnijih za pozitivan rezultat u Doboj-Kaknju je golman Filip Erić.

"Zadovoljni smo osvojenim bodom protiv Mladosti, ipak smo novajlije u ligi i svaki bod pogotovo na strani u ovakvim utakmicama je dobro došao. Sa moje tačke gledišta zadovoljan sam utakmicom, uspeo sam da sačuvam mrežu što je najbitnije od svega i već smo se okrenuli sledećem susretu i sigurno da nas u subotu očekuje teška utakmica i jedna dobra ekipa ali mislim da ako mi budemo ispunili zahtjeve koje šef od nas traži da možemo upisati i prvu pobjedu", rekao je Erić.

Sloboda je u prvom kolu poražena od Zrinjskog ali, Tuzlaci su odigrali dobru utakmicu koja šefu struke Milenku Bošnjakoviću daje razloga za optimizam.

"Kada je ekipa u pitanju atmosfera je fenomenalna. Ekipa je na nivou, idemo Zvijezdi 09 da se nadigravamo i da krunišemo dobru igru protiv Zrinjskog, bez obzira što će neko reći da nije bilo tako. Probaćemo da dođemo do bodova. Svi igrači su na raspolaganju, nemamo povrijeđenih, svi su u pogonu i to nas raduje", istakao je Bošnjaković.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 17:30 časova na stadionu u Ugljeviku.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar