Додик: "Давору није угашена крсна слава, има још једног сина"?!

Председник Републике Српске Милорад Додик данас се огласио о смрти Давида Драгичевића. Додик је за портал “Телеграф” изјавио да је цијели тај случај исполитизован, али Додиков интервју био је пун контрадикторности и "ниских удараца".

Република Српска 27.07.2018 | 16:22
Додик: "Давору није угашена крсна слава, има још једног сина"?!
Прво тајац па експлозија. Милорад Додик коначно се огласио поводом трагичне смрти 21-годишњег бањалучког студента Давида Драгичевића. Он се, у интервјуу за београдски "Телеграф", ни мање ни више обрушио на њега и његову породицу.

Први човјек Српске ишао је толико далеко да је губитак дјетета омаловажио рекавши да се Давору Драгичевићу крсна слава није угасила јер, како каже има још дјеце. Као да овај прерано угашен живот и неразјашњена смрт никоме нису битни и важни.



“Тај отац дође на Скупштину и каже 'угасили сте ми славску свијећу', а има још једног сина. Има сина из првог брака. А каже 'угасили сте ми славску свијећу'.

Нико не може да потвди да је уопште икад славио славу. Ишло се на манипулацију емоцијама, у којима се покушава да се направи то. Када он чује ово, он ће сматрати да сам ја саучесник, зато што кажем 'ало, човече, како можеш доћи пред парламент и читавој јавности рећи угасили сте ми славску свећу, а имаш сина'. Имаш сина, имаш ћерку”, наводи Додик.



Додик ту није стао. Покушао је да уђе и у структуру породице Драгичевић па је тако кривце тражио у разводу родитеља и не тако складној породичној идили.

“Та породица је нажалост одрасла у неким условима, који су мало неуобичајни. Мајка се удала за другог човека и одвела ћерку и ставила тога покојника са 12-13 година. У најозбиљним годинама, најтежим годинама за одрастање”, каже Додик.

Додик се усудио да породицу Драгичевић и сву њихову патњу упореди са својом породицом – ни мање ни више него идиличном.

“Цео живот са својом супругом чиним да се побегне од порока, да их формирам као озбиљне људе. Моја ћерка данас има четворо деце, мој син има једно и већ чека друго. Озбиљни су људи, баве се својим пословима”, открио је предсједник.



Говорио је и о раду Тужилаштва у случају Драгичевић. Низ контрадикторности изашао је из уста предсједника Српске. Од тога да он не може да утиче на ток истраге.

“Подстичем Тужилаштво и Суд да то чине и желео бих да се то се то што пре разреши уколико је то могуће. Или није могуће. Ја нисам тужилац”.

До тога да би затражио да дођу други тужиоци.



“Ако Тужилаштво није способно, ја сам спреман да направимо апел да дође тужилац из Аустрије или одакле они хоће, да се придода тиму и да се покуша пронаћи једна објективна истина.”

"Када сам рекао оцу, `ево промијенићу сада екипу, хоћете ли отићи са Трга, рекао је да неће`", каже Додик.

Али је и Давор Драгичевић изричит у својој намјери – на Тргу смо до коначне истине. 

(БН)

Коментари / 402

Оставите коментар
Name

Мајка

27.07.2018 14:26

Стиди ли се овај цовјек стати пред огледало? Сљаму један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.07.2018 14:44

Он је легенда, планира добити и следеће изборе, како чиме, вјероватно има план,ако га народ организовано не спречи томе, он власт мирно неће предати!?

Name

Ре

27.07.2018 14:46

Узас узас, немам висе ријеци

Name

ето

27.07.2018 14:48

Пуко је , УУУУ хвала богу. Ево народе ко је он. а сад замислите ста прица кад није пред камером.Овај цовјек је болесник и то тески. лако је теби прицати освојој дјеци кад си покрао све сто се могло. Срам те било.

Name

Прашинар ВРС

27.07.2018 15:00

Мислио сам да Додик не може бити веће ђубре него што је до сада био, међутим и ја знам некада погрешити ипак може,ово је дно дна и врхунац лицемерја што је пуно је и када је од Додика.

Name

Вук

27.07.2018 15:10

Таман када помислиш да овај нечовјек , криминалац и профитер не може ниже пасти он те демантује.Нешто ме асоцира да ће му се десити 5-и октобар.Остани ђубре до краја говно једно нељудско , твоје вријеме је буквално на крају.

Name

Зељко Бањалука

27.07.2018 15:23

КОЈУ ОНО СИФРУ ИМА ОВАЈ МЕСАР,ПОКАЗАО ЈЕ У СПОРУ СА БОСИЦЕМ.АЛО ГОСПОДИНЕ УЗИМАТЕ ЛИ ТЕРАПИЈУ СТА ВАМ ЈЕ ДР.СТОЈАКОВИЦ ПРОПИСАО ПОПИЈТЕ ТАБЛЕТУ БИЦЕ ВАМ БОЉЕ ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ СНСД ВИ НИКАДА НИСТЕ БИЛИ МОЈ ПРЕДСЈЕДНИК НИТИ ПРЕДСЈЕДНИК СВИХ ГРАДЈАНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ВАМА ЈЕ ЛИЈЕПО НЕКАЗУ ДЗАБА ТРЕБА ЗИВЈЕТИ СА БУДАЛОМ А ВИ СТЕ САМИ ПАПИР ПОКАЗАЛИ У СУДСКОМ СПОРУ.

Name

XXЛ

27.07.2018 15:30

МИЛОРАДЕ БЕКРИЈО.МИСЛИС ДА СИ НЕДОДИРЉИВ...ИМАМО МИ И ЗА ТЕБЕ БЛЕК АРОВ.. НЕМОЈ ДА БРИНЕС.....

Name

Ето га

27.07.2018 15:30

Ето га,сам се открио,крвник призна ницим изазван,глумио "пријатеља" породице,као сто је и све до сада овом несретном народу одглумио,па сузе на сахрани,исто као сто зали и оца Дарка Младица а у себи пун осјецај задовољстав,оно несто као"Цуј Младиц створио Републику Српску,аааа,ја сам Република Српска,ово сине Дарко због тебе писем.Даворе ето,сада су маске пале,ако и даље размисљате ко је наредбодавац и изврсилац,све су маске пале.Све он исприца,бризни отац,свом микионе да се не дрогира а од дјакца направи наркомана и лопова па у канализацију.Тактика диктатора висе не пали,проваљен си,десети путни Срби прогледају.Пустис псе рата,оне Вукотице и троглаве Лазанске,па ред Галијасевица и Спирица,онда ред непознатих аутора љубитеља тбог лика и дјела на порталима ртрс-а,а онда као слаг он,он људска биједа и морално дно.Ево ово је разлог,ОН,он је искљуциви разлог засто нико од омладине,или бар 80% не мисли да остане овде.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

Мали Баја

27.07.2018 15:40

Јурис на Бастиљу и црвене Кмере великог Баје

Name

Ре ЕТО ГА

27.07.2018 15:41

Јеси ли ти пријатељ и са једним кудаком.?!!

Name

Миланко

27.07.2018 15:42

Што да се стиди, све је ово истина...Давор манипулише осећањима људи губитком сина. Како га није стид да се поиграва људским осећањима.Њему је свака лаж, обмана дозвољена, јер Боже, изгубио је сина. Још га не видесмо да на гробу умрлог сина пали свијећу, већ на улици, ко и сви секташи!

Name

Мк

27.07.2018 15:42

ОВО ЈЕ САМО ДА СЕ ЧОВЈЕК ПОМОЛИ ЗА ОВОГ ЛУДАКА .ОТИШАО ЈЕ У П.М.АЛ СТВАРНО

Name

ВРС-РВИ

27.07.2018 15:44

Јад , туга, узас... ста друго реци!? Оваквог идиота Српска никад неце имати!? Цији си ти "пресједник" и кога ти престављас?? тај је јадан и тузан, такве глупости и неистине износити, такав ниво људске злобе ,нити се видио ,нити цуо ,у историји насег народа!!! Ста друго реци него срам те било сотоно!!! Посље овога да ли ико нормалан теби мозе дати глас!!?

Name

Бојан

27.07.2018 15:47

ЈЕБОТЕ ЗИВОТ СТА РЕЦЕ ЦОВЈЕК АУУУУУУУУУУУУУУУУ НЕЦЕ ОВО ИЗАЦИ НА ДОБРО.... ОВО ЈЕ ДНО ДНА ОД ДОДИКА

Name

кикица

27.07.2018 16:00

обични фираун

Name

РЕ МИЛАНКО

27.07.2018 16:01

"Нека уста кад зину, свака им гузица позавиди на смраду". Мислим да је ова изрека настала описујуци људе као ти. Купуј карту идиоте , јер ти председник бјези јос мало за Русију а ти остајес.

Name

Q

27.07.2018 16:15

Предсједни;е, монструме, морална наказо Бога се не бојиш, народа не стидиш. Послије ових тешких ријечи, нико нормалан те неће подржати. Највећи шљам си у очима малих људи, а они су се пробудили. Само ће твоји послушници да ти аплаудирају . Највеће зло си ти које је могло задесити овај народ. Срам те било, руке су ти крваве и окаљане. Штитиш убице и злочинце. Свима нам је јасно. ФУууууууујјјјјјјјјјјјјјј

Name

Сале

27.07.2018 16:30

Како те није срамота прецједнице стиди се крсне славе

Name

Рудоња

27.07.2018 16:43

Са колико мужева је твоја ћерка израдјала четворо дјеце, са једним или можда два? Јер ако се растала, па поново удала, а дјецу из првог брака одвеле од оца (а то је исто урадила и Сузана Драгићевић), о чему ти онда причаш?

Name

За Миланко

27.07.2018 16:50

Брабоњку један, па шта би хтјели, да некажњено убијате народ, и да се сви претварамо као да се ништа није десило! Радите то деценијама, пролазило је, ал ето једна кап прели чашу, па ћете сад морати да одговарати за све!

Name

Тамара

27.07.2018 16:58

Дали је битно како је дијете одрастало ако он није направио никакво злодјело... Брука од предсједника

Name

НН

27.07.2018 17:09

Бруко једна. како те није срамота? Твој министар је лагао НСРС и рекао да јем задес у питању, предочио лажне токсиколошке налазе, јер нема токсиколошке лабораторије. Каран без лиценце и обдукција није валидна. Овај случај је показао у каквој каљуги живимо. То су заслужили грађани РС од свог предсједника. Страшно, нељудски, идиотски интервју. Срамота гдје живимо и ко нас представља. Правда за Давида!!!

Name

@#@

27.07.2018 17:24

Тај нема ни образа ни стида фукара једна.

Name

зворник

27.07.2018 17:53

Ја будале мила мајко , па он је стварно полудио .

Name

Ми Сами

27.07.2018 17:59

Кад будале борбу за власт схвате као борбу за зивот онда се деси изјава као 'ово',сто неки јос ословљавају као предсједник,да овакву изјаву...Срам те било Милораде.Имас дјецу и унуцад.Нека су ти зиви и здрави.Ти немас ни мозак ни образ.Ти ниси своје близње гледао у сандуку,инаце неби тако говорио.Ј..бала вас фотеља...немају конобари онс 3 милиона да не буду наркомани,нити могу уцијенити све фирме да финансирају поридицну играцку Игокеу.

Name

Прашинар ВРС

27.07.2018 18:02

Хвала Богу да Додик није учесник рата, да јесте до сада би се прогласио Маршалом и доживотним предсједником. А сада сам погледао прилог на РТРС о његовој изјави, кад они то исјеку она изгледа још јадније и одвратније, само помислим када овако говори за медија шта тек баљезга у кружок са: Лукачем, Ћулумом, Вишковићем, Мајкићком, Васићем, Кошарцем, Шпирићем и осталом багром.

Name

јана

27.07.2018 18:13

Има ли овај нечовјек , криминалац , профитер,психопата.............. породицу?Што га не лијече?

Name

Прашинар ВРС

27.07.2018 18:15

Никада ми није био симпатичан Огњен Тадић и када је након пораза од Додика изјавио ЛАКУ НОЋ РЕПУБЛИКО СРПСКА, помислио сам мали превише си сујетан а човјек је у ствари био пророк.

Name

Прота

27.07.2018 18:29

Опрости му Оце, не зна ста ради.

Name

Слободна Српска

27.07.2018 20:19

Зивио Милорад Додик, легитимно изабрани предсједник Републике Српске! Будите увјерени, на овај нацин га никада нецете побједити. Све радите погресно.

Name

Ре Слободна Српска

27.07.2018 20:46

Миле се сам дотукао!Све што су започели Лукач, Илић, Каран и екипа он је овим запечатио.А ти олошу купи прње па када ти председник буде бежао, торњај за њим!Једино што ће он да се башкари негдје на наш рачун са парама које је од нас покрао, а ти јадо немаш ни за карту!

Name

Ево ти банка цигане..

27.07.2018 20:51

Милокраде, вријеме је за пјесму..

Name

Ре Слободна Српска

27.07.2018 20:54

Мали боту без савјести, и ти цес са њим на сметљисте у октобру. Фуј, биједо!

Name

Леа

27.07.2018 20:57

Шљам Фуууј! Фуј, фуууј

Name

Пера

27.07.2018 21:53

Вуце, данима прицам пријатељима како ми све лици на Милосевицев резим. Опозиција митинг он контрамитинг, Само код нас це бити осми октобар. Вец прица како це му оспорити побједу. Знаци спрема се да брани изгубљене изборе,

Name

Досадни сте

28.07.2018 00:29

Управу је Додик ви сте досадни

Name

Сумар

28.07.2018 06:26

Пробуди се предсједнице, просао је зимски Сан. У мом Крају казу Немој јести Бунике И гљиве Лударе.

Name

Дадо

28.07.2018 10:39

Има цовјек план да запосли сто висе на дрзавне јасле пред изборе, тј. Купи гласове. Са националном прицом купи ове који јос увијек у главама ратују против осталих нација и народа, а лосом економијом да отјера у иностранство и ово мало сто размисља својом главом и ето му побједе јер це остати само они. Зато ходају по дијаспори јер они сто су отисли хране ове које су остали. Е то је тузна истина наса. Не знам има ли краја бахатости и вриједјању интелигенције српског народа. Да ли бас имамо толико плитко и кратко памцење па да нас годинама вуце за нос? Ко смијени Николу Попласена и како? Да ли је он био легитимно изабран предсједник РС? Да ли га је народ разријесио дузности или страни плаценици?

Name

куз763

28.07.2018 14:59

Нека папак Додик одступи! Доста је његових неукусних и простацких говора. Ми смо постен свијет који заслузује респект!

Name

Ја

29.07.2018 00:44

ЈАСНО ЈЕ ДА ЈЕ ИСПОЛИТИЗИРАНА ОВА НЕСРЕЦА. ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА ЈЕ ПОЦЕЛА НА НАЈПРЉАВИЈИ МОГУЦИ НАЦИН

Name

А резултати рада?

29.07.2018 06:14

Крајње је вријеме да се болесно амбициозни слузбеници као сто је Додик и Лукац замјене са сколованим, постеним и способним кадром!

Name

Q

29.07.2018 09:39

Идиот се односи према туђој дјеци као према стварима, а неживим бићима. Човјеку угине кућни љубимац па мјесецима жали. Давору убили дијете и он зна ко су убице и има образа нападати породицу. Самохране родитеље је понизио и у својој секти. Људи су огорчени. Хвали се великим чланством, а није ни свјестан да пола њих неће за њега гласати због овога. Баш се навукао на танак лед. Покварен је да покваренији не може бити. не знам ни једну особу толико неморалну и искварену. Кажи јавно ко је убио Давида? Правда за Давида!

Name

Баја

29.07.2018 09:45

ИДИЈОТ

Name

препорука

29.07.2018 11:40

Милокраде, за Вас је трактор најбоље рјесење: Гуме дебеле за дубоко орање, а земља трпи и сусу и поплаву. За људске, оне комплексне ствари, Вама скола не мозе помоци, Ви сте свој потенцијал вец одавно исцрпили. Хвала Вам, мозете ици!

Name

Каква Срамота!

29.07.2018 12:17

Рудоња у свом природном стању, фали му само опрема за вуцу!

Name

Срамота за цијелу РС!

29.07.2018 17:38

Додик је једна простацина неотесана!

Name

За Мајка 27.07.2018 16:26

29.07.2018 22:05

Додику је до славе? и слави је у кафани са Иринејом. Додику се не мозе угасити слава јер има церку сина. А ста ако?....

Name

РЕ: ре 27.07.2018 16:44

29.07.2018 22:11

Потросице Додик цитав будзет за нове изборе, има народ пара у сламарицама. Треба поново повецати ПДВ и акцизе, Република Српска има најјефтиније гориво у Европи и околини.

Name

@Мајка 27.07.2018 16:26

30.07.2018 05:21

Када би се Додику, не дај Бозе, десила таква трагедија са сином или церком, да ли би он на РТРС рекао да "има јос једног насљедника и да це имати ко да наслиједи његову славу"? Да ли би се тада мијесао у рад МУП-а, Окрузног тузиластва у Бањалуци, судова". Да ли би Цвијановицка тада смијенила криминалце из МУП-а Републике Српске, на целу са главним мафијасем Драганом Лукацем?

Name

Игор

27.07.2018 14:27

А мајко моја мила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

27.07.2018 14:50

Шта се чудите? Онај дан када је Лукач поднио тужбу притив Давора због клевете на овом порталу сам упозоравао да РУДОЊА стоји не само иза те тужбе већ иза свих изјава и поступака сваког функционера овог најогавнијег режима у српској историји. Тад почетком маја сам рекао да РУДОЊУ треба бити срамота што је ишао Давору кући на саучешће и на Давидову сахрану. РУДОЊА је највеће зло које се окомило на овдашњи српски народ, опасан, безосјецајан, суров. Октобар није довољан...

Name

Скептик

27.07.2018 15:00

А да не спомињемо још оних 8.6 милијарди....Треба РУДОЊУ на Гвантанамо у ланце.✊

Name

Игор

27.07.2018 15:18

Чудим се пријатељу како бирамо 12 година овакве људе... Чудим се гдје су нам биле очи... Чудим се себи, шта још радим овдје...

Name

@Игор

27.07.2018 15:48

Радо се заборавља: Иако има и апсолутну власт и медије и институције и буџет и јавна предузећа - дакле све је себи потчинио - да је са једва нешто преко хиљаду (!) гласова поново постао Предсједник. Код тако тијесног резултата је основана сумња да је било манипулација гласовима. Такође, иако је његова странка у коалицији са још двије (!) странке, опет су морали да купују папке да би могли да формирају владу. Дакле, Срби су гласали ПРОТИВ овог криминалног ђубрета и шљама који га окружује. Али су криминалци изманипулисали крајњих исход. На крају, сјећаш ли се реакције душебришника са запада (нпр. њихових амбасадора) који су осудили купониву папака? Не сјећаш? Па зато што је није ни било. Њима управо овакав и одговара: Неко ко ће уништавати Србе и Српску, ко ће је задуживати код пијавица из ММФ-а, који ће први бити за увођење акциза итд.

Name

сава савановић

27.07.2018 16:44

Е мој предсједнице. Па кад је Давор и његова фамилија таква каквом је ти претстави , како је онда могуце да те тај исти Давор и његова фамилија растурају у јавности. Кад један обицан конобар (како казе Давор) мозе да ти толико скреше рејтинг код народа , ста мислис ста мозе да ти уради искусан политицар у фер борби. Окрузио си се будалама и неписменим људима и понасас се као једнооки човјек у земљи слијепих. Ста цес кад они прогледају ,а ти идаље имас једно око.Памет је скупа ствар, али некад се немозе ни купити.

Name

Ра Савановиц

27.07.2018 16:59

Сада це њега да спасу генијалци које је ставио на листу, гледај само из јединице 3 када поцну да га бране Спириц, Тесановиц, Дјајиц, Алексиц, Мазалица и наравно компензаторни Стевандиц. Народ има да цека у реду од поноци да одма јутре гласа за њих 7. октобра

Name

Само цаст

27.07.2018 18:32

Овај је изгубио компас. Бозе сацувај . Нисам сигуран да ово мозе изговорити предсједник не било које уемље. Јадна је Наса Република кад нас је ово водило.

Name

А,срамоте ...он

27.07.2018 21:17

Висе не зна ,ста прица .сам себе ,укопава ,та осионост и бахатост .није давно видјена на овим просторима .Страсно .

Name

Смислов.

29.07.2018 12:26

Нисмо ни ми ништа бољи, јер народ има власт какву заслужује. Нас тренутно воде 2 идиота. Онај у Србији нема дана када не стоји опкољен микрофонима и не прича исту причу. Прво питање новинара се односи на разлог окупљања а онда инструисани Пинкови новинари као Јован Палавестра поставља питања наравно договорена о опозицији и онда почиње Вучићева патетика. Сваки убоги дан, то мора бити нека дијагноза. А овај наш је све арогантнији и безобразнији

Name

Никола

27.07.2018 14:27

Срам га било! Дјубре једно хоштаплерско!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2018 14:45

Бем ти дрзаву гдје мозе мајмун као ти да прица тако .

Name

ДНО

27.07.2018 15:47

ОВО ЈЕ НЕШТО НАЈОГАВНИЈЕ ШТО ЈЕ НЕКО ИЗГОВОРИО У ОВОЈ ЗЕМЉИ ОД ЊЕНОГ ПОСТОЈАЊА.АКО ОВУ ГАДОСТ ГРАДЈАНИ НЕ ОСУДЕ НА ИЗБОРИМА ОНДА СЕ ОВДЕ СТВАРНО НЕМА С КИМ ЖИВЈЕТИ И ТРЕБА ИЋИ ОДАВДЕ.

Name

Фукара море и ребара

27.07.2018 17:46

Предсједник је споменуо и своју дјецу , како су дивни и успјесни .И то све са својих десет прста. Људи постају милионери у цетвртој , петој деценији Зивота а Додикови са двадесетак година .Гратулатион. П.С. Даворе зелим ти да остварис то сто си наумио.Респект.

Name

Дарко Цолиц

27.07.2018 19:49

Кога странци нам одреде тај це доци тако су и овог нам одредили. Хвала им.

Name

Ре

29.07.2018 21:34

А болесне прице мајко моја,спомињати породуцне односе.Па како га није срамота спомињати а не погледати у своје двористе,хвали се уницима а висе незна од којег су оца кад му се церка удаје сваке друге године.Те ае презива Цирковиц,Цириц како вец нзн тацно,па Трисиц,па како сад немам појма !!!

Name

Гарда

27.07.2018 14:30

Човјек дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

27.07.2018 20:38

Стварно тај Додик је политички имбецил.Па зар не види да ради у корист своје штете. Случај Драгичевић ће му доћи главе а изборе је већ изгубио.Боље би му било да размишља да побјегне негдје док још има времена.

Name

днк

27.07.2018 20:57

Аууууу...прениско....јадно.

Name

хондy

28.07.2018 06:48

Па ста је спорно.Цовек има јос једног сина а и кцерку.И обоје је запоставио јер је ето у реалитију.

Name

Ре хондy

28.07.2018 08:03

Спорно је то сто Рудоња има реалитy у својој куци па нема право да коментарисе друге. Као и многи из његовог окружења.

Name

Јасна

27.07.2018 14:31

Да ли је уопсте могуце бити овако бахат и ненормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

27.07.2018 17:47

Монструозна изјава. Изјава коју ће стићи Божија казна. Срамно, одвратно, гади ми се овај назови човјек а још Предсједник. Шта је онда у стању изјавити још за оне који нису Срби. Ово је ужас. Желим да његова дјеца не доживе Божију казну због оца монструма

Name

Мрка капа папака!

28.07.2018 07:10

Папак као он демонстрира своју снагу као узоран водја својих папака. Добро обављена едукација.

Name

Светозар

27.07.2018 14:33

Ето народе ко нас води да бог сачува, па то пресједника , брука за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

27.07.2018 15:02

Ко јебе висе додика он иде у затвор и сви којису опљацкаĺи овај народ толика убиства а нико ниста само пљацка пљацка зато су способни и ниста висе багра лоповска!!!

Name

арт@

27.07.2018 14:33

БОЗЕ срацувај.!!!ЦОВЈЕК нема коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 14:33

ДОДИК И ЊЕГОВА СВИТА, ЗЛОЦИНЦИ НЕМАЈУ ВИСЕ СТА ДА КАЗУ. СВЕ СУ РЕКЛИ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО. ЗЛИКОВЦИ. ЗНАЦИ АКО ИМАС ЈОС ЈЕДНОГ СИНА ,СТА ИМА ВЕЗЕ СТО СМО ТИ ОВОГ УБИЛИ. ОН НИЈЕ НОРМАЛАН. ОН ЈЕ ЛУД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

27.07.2018 14:34

Еее шта реце и шта сам себи направи предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хондy

28.07.2018 06:49

Јел несто слагао???Ово је истина.Давор има јос једног сина а и кцерку.

Name

Ре хондy

28.07.2018 08:04

Да и да треба да се весели јер има још дјеце.Пууу

Name

нн

27.07.2018 14:34

Ниста ми није јасно! Као да смо Мјесна Заједница! Прдсједник се мјеса у киментарисе убиство јесмо дотле догурали! А сто дјеце да има НИЈЕ У РЕДУ И ЈЕДНОМ ДА НЕКИ НАСИЛНО ОДУЗМЕ ЗИВОТ! Ста се ово десава и стаце ово све произвести нек нам је ДРАГИ БОГ НА ПОМОЦИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олег

27.07.2018 15:31

Милокраду треба извадити јаја као вепру да опет такав неби досо на свијет!

Name

Ре НН

27.07.2018 16:17

Ма каква мјесна заједница овако ае не понаса ни у штали!

Name

страст

28.07.2018 07:11

Прецедник пресауго смеца па сада бљује ватру.

Name

Дијагноза: перспектива=0

28.07.2018 10:55

Папцина Додик у узлету и замаху свог оскудног и примитивног интелекта!

Name

забринути борац ВРС

27.07.2018 14:35

Истина моЗе доци само послије седмог октобра када додје друга власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

27.07.2018 15:03

Бас тако, никако другације, али ови ће све употријебити да не дође до тога, само да не буде зртава.

Name

ЗА ЗАБРИНУТИ БОРАЦ

27.07.2018 15:35

ЧОВЈЕЧЕ КАКАВ 7 ОКТОБАР ОВО НИЈЕ ЗА ЋЕКАЊЕ САТ ВРЕМЕНА.СМЈЕНА ХИТНО НИ САТА ЧЕКАЊА. ШТА ЈЕ ОВАЈ ЛУДОВ СВЕ СПРЕМАН НАПРАВИТИ ДО 7.ОКТОБРА.ЉУСКА СРАМОТА ПИТАМО СЕ ШТО СВИЈЕТ СА ЊИМ НЕ РАЗГОВАРА. СРБИЈО СРАМИ СЕ КО ВАМ ДАЈЕ ИНТЕРВИЈУ И ШТА ПРЕНОСИТЕ.

Name

Ееееј

28.07.2018 18:44

Борце...доцице исти како ти није јасно. Све оста багра.

Name

Слоба

27.07.2018 14:35

Ово је дно дна ја мислим да народ треба устати прије избора и срусити актуелну власт. Висе немам коментара на понасање и бахатост ових идиота на целу са овом сељацином, а о томе ста раде поготово. Правда за Давида, правда за све постене људе у овој разрусеној дрзави!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Слоба

27.07.2018 14:57

Сипање соли по било чијим отвореним ранама се може поредити са најгорим облицима нечовјечности. Овим интервјуом је то управо учинио предсједник једине нам РС. Шта после прочитаном осјећам према њему нисам спреман дијелити са посјетиоцима портала јер би се питали "зар толико жучи може да буде у људском бићу" Умјесто тога питат ћу себе и вас "колики морон требаш да будеш да би подржао ово на изборима" Правда за Давида!!!

Name

Ре Слооба

27.07.2018 16:19

А сјецас ли се кад је пијани бик био под сатором?

Name

Ин

27.07.2018 16:25

Биједо људска бојис ли се бога имас дјецу и унуцице а тако прицас . Има другог сина ста има везе сто је један убијен . Миле сотоно.

Name

никсон

27.07.2018 14:36

Треба погледати интервју и онда схватиш с каквом особом имамо посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рениксон

27.07.2018 15:41

Каква особа,обицан МАГАРАЦ!

Name

Дрр мрр

27.07.2018 14:36

Страсно ста ова смрадина прица не заборави Милокраде имас и ти сина или је теби битно само твојој гузицетини да је добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

27.07.2018 14:36

Овај човјек дефинитивно није нормаланАко он побједи на изборима нема нам спаса , дефинитивно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

27.07.2018 16:08

Ако изгуби изборе изазваце хаос а мозда и рат само да остане на власти.Овакви су спремни на све.Теско нама и насој дјеци

Name

Смислов.

29.07.2018 12:35

То су фолови тоталитарних режима, гдје је само онима на власти добро, а кад онај којем није добро, каже да му је лоше онда је он унутрашњих непријатељ. То би нам Ћеранић најбоље објаснио. И кад онај Кошарац и Мајкићка кажу да је то напад на институције, што да нису можда добре па да се не нападају.

Name

Пеђа

27.07.2018 14:38

Ево и Даворовог одговора хттпс://www.гласбањалуке.нет/2018/07/27/давор-драгицевиц-предсједнице-од-цега-браните-републику-српску/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

27.07.2018 14:56

Овоме психопати не знаци смрт једног дијетета сто нису убили његово дијете да се види како је изгубити дијете то сто прица стицем дојам да гаје убила полиција док не смију изаци у јавност сва убиства је поцинила снсд на целу са лукацем смрадом

Name

Патра

27.07.2018 14:38

ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

27.07.2018 17:49

Од муке це да попије ракију круску па онда оде у Агапе на вецеру

Name

Ре

27.07.2018 19:12

А са Агапе-а поглед на Давидов Трг.

Name

Дрр мрр

27.07.2018 14:38

Надам се да це после 7 октобра кренути масовна хапсења ових смрадова сто су унистили све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аман

27.07.2018 14:39

Чова је познат по изјави-коме се не слави слава нека иде у СДС.Сад кад је слави,слави је под шатором као...Упушта се у најприземнија трачарења као каква докона бебетина.Њему се не вриједи правдати, само га забити у ПМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

27.07.2018 14:40

Ста се и лозите, цовјек има папир да је луд!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је то

27.07.2018 18:07

Сто је најгоре,ако му икад буде судјено управо це се на основу тог папира извуци!

Name

ТЕБИ предсједниче

27.07.2018 14:40

СА ОВИМ УВРИЈЕДИО СИ СВАКО ДИЈЕТЕ САМОХРАНОГ РОДИТЕЉА а ПОСЕБНО РОДИТЕЉЕ! Ми дјеца ( ПО ТЕБИ ) којег одгаја један родитељ, смо НУЛА, нас треба убити-јер нико за то (ВИДИМО) неће одговарати, ми нисмо ЉУДИ ако смо од растављених родитеља И НЕ ЗНАЧИМО НИШТА,МИ НИСМО ФОРМИРАНЕ ЛИЧНОСТИ ЈЕ Л´ КАО ТВОЈА ДЈЕЦА?!!!!! СРАМ ТЕ БИЛО! ВРИЈЕЂАШ И ДЈЕЦУ РАСТАВЉЕНИХ РОДИТЕЉА (ПОСЕБНО МРТВО ДИЈЕТЕ) И СВЕ РОДИТЕЉЕ А ПОСЕБНО ДАВИДОВЕ РОДИТЕЉЕ! Ти савјетници нека провјере податак колико има дјеце растављених родитеља( по теби неидиличних услова) и колико си их ТАЧНО УВРИЈЕДИО! И за твоју информацију као дјете растављених родитеља ЈОШ ДА ТИ КАЖЕМ ˝ТИ НЕУОБИЧАЈНИ УСЛОВИ˝ ИДИЛИЧНИЈИ СУ И ВАЖНИЈИ ОД УСЛОВА КОЈЕ ТИ ПРЕЗЕНТУЈЕШ КАО ˝ПОРОДИЧАН ЧОВЈЕК˝, ˝отац˝!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре теби предсједниче

27.07.2018 15:05

Одличан коментар!

Name

Глуп је

27.07.2018 16:00

Ово је прави коментар.Замисли само,предсједник вриједја и омаловазава једну велику групу градјана.Надам се да це они ово процитати до избора.Осим тога овај његов текст треба објавити и у Америци и Европи гдје је јос знацајнији број ове популације па да видимо реакцију.Могу само замислити!

Name

Етела

27.07.2018 16:30

Дудуче,сама сам отхранила свога сина и поносим се тиме...стоко безрепа,стићи ће те наше сузе

Name

Ре

27.07.2018 17:28

Ма дајте пустите његова таламасања. Па видите с каквим се он друзи фацкалицама и све це вам бити јасно.

Name

Нула је он

28.07.2018 07:07

Ма каквом предсједнику, НУЛА је он . Сад показује своје право лице сваки дан. Милосевиц је заврсио у Хагу а где це овај? У Гулагу/

Name

Јеца

27.07.2018 14:41

Дјубретане један, нема ријеци са којом би те описала, срамото једна покварена,како цес тим јадним родитељима и свима постенима погледати у оци. Какве везе има сто су родитељи раздвојени на хиљаде их има таквих јесу лу таква дјwца мање вазна. Г...о једно људско

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говно

27.07.2018 14:41

Говно једно. Па ко је он да осудјује сада породицу и да пореди своју дјецу коју је обезбједио до 4.кољена? Ма немам ријеци исим бијес,узас,срамота,каква гњида од цовјека. Докле,докле,докле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

27.07.2018 14:42

Шта смо богу скривили да нас је казнио с овим човјеком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

27.07.2018 16:06

Несхвацени, јел заиста себи постављаш такво питање? Е онда вам нема помоци. Сво зло на наплату додје, кад тад. Размисли добро о цему говорим.

Name

Роки

27.07.2018 14:42

Дрско безобразан, а отпао је он од оца који се бавио исто малверзацијама и преварама кад је Додик био малу. Што кажу, не пада далеко ивер од пања. Ово ће бити у историји за 200 год, имали смо најгорег председника звао се Милорад Додик. Срамотит ће се сви који су ти некад веровали и помогли да остајеш на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста имали

27.07.2018 20:14

Досао на тењкуи отео мјесто легално изабраног председника.Фујјјјјјјјјјјјјј

Name

хм

27.07.2018 14:43

Цар Душан остао запамћен у историји седам стотина година, па свему што је урадио за Србе, овај ће остати упамћен као највећи непријатељ, уништавалац, злотвор, хуља, криминалац, и безброј још погрдних ријечи... џабе ти кузмановиц писе енциклопедију, народ ће те памтити и преносити приче...презиме твоје це бити синоним за све нељудско и неморално на свијету...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

29.07.2018 06:23

Кузмановиц огрезао у криминалу Целинац зна све од јупљених диплома до запосљавања и купивине папака ама јадна енциклопедија коју он писе то је ругло српскога рода па они су умислили да су приватну дрзаву себи по свом табијату створиили и вратили народ у 16 вијек робовласницко друство направили и све на корумпираном и опљацканом народу а поријекло имовине им све говори и рад њихов и знање њихово само лицни интерес а сеоски уцитељ је на ниским гранама историје српског народа по заслузи и постеном раду све јебто далеко од постења огрезло у корупцији и криминалу од рата до данас само се пресвлаце аљине и у круг а народ бјези оде младост остаје пустиња.

Name

Ау

29.07.2018 06:35

Људи у то је он цуо од спирица у дрвару све снахе курве а кцери копилад радјају!! Стара узрецица српска дрварска ! Е јадна енциклопедија ко је писе и о коме о криминалцима профитерима мафији21 вијека у српском народу !! Људски сљам испливао у рату и после рата до данас е то је историја мој Кузмане ти хоцес да прејројис али то се не мозе затаскати то је ИСТИНААА кузманеее уцитељу до доктора наука којих гдје фуј фуј фуј зе зато народ бјезииииииии

Name

Ј

27.07.2018 14:45

Ти си луд1000%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ј

27.07.2018 15:06

Не луд, већ безобразан и зао!!!

Name

Лука* до јаја!

28.07.2018 07:15

Нека Додик надје изгубљене "гаце" да не би ускоро остао без својих!

Name

Миле

27.07.2018 14:45

Па народе јели то могуце да је све ово рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ј И Ре За Ре Ј

27.07.2018 16:55

Он је пун "зла" и треба то из њег истјерат а "добро" му усадит.

Name

27.07.2018 14:46

Зна Додик све само покушава да од себе направи човјека али све гази дубље у живо блато. Нека га Бог пита ако нико други не смије. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооо Миле

27.07.2018 14:46

Твоја церка има цетверо дјеце,из колико бракова....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реоомиле

27.07.2018 15:28

Умало из 5 бракова....постена!?

Name

Боса

27.07.2018 15:32

Одлицно питање!

Name

Проф

27.07.2018 15:57

А иначе је била ученик за примјер. Мислим по лошем учењу и неоправданим изостанцима.

Name

Кабадахија

27.07.2018 14:46

Фуј, одвратан си, човјече!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давора

27.07.2018 14:46

Срам било свих који лазу да им је зао Давида а до Давида им није стало ни као до лањског снијега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 15:40

МАРШ СТОКО.

Name

Скандалозно

27.07.2018 14:47

Своји људи на наш рачун преко кредита ИРБ, да се човјеку смучи живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

који је ово вијек примитивчино лијевчанска?

27.07.2018 14:47

Шта није у реду са разведеним људима,стоко бахата,забрани развод,а легализуј проституцију и швалерацију,гдје се не зна ко кога да простиш пресједниче јадног стада..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

27.07.2018 15:57

И кцерка му је разведена, али бозе мој... то је тзв елита

Name

Ре Па

27.07.2018 16:14

Ко је елита??'' То је елита у покушају.

Name

ре ре

27.07.2018 18:22

Људи,па ко гласа за овога примитивца,мисле ли и они овако као он,ниско,па он рови потуђим ранама као крмача.Поврјрдио је данас на стотине дјеце разведених родитеља,па он је скот,нека легализује криминал и проституцију,манијак је направио од нас сицилију.Касно је октобар сви на трг и скота истјерати у БГ.Нека води и ту успјешну и хармоничну породицу.

Name

Др

27.07.2018 14:47

Мени није јасно засто цовјека са психијатријским сметњама не подвргну лијецењу, него га јос пустају да управља народом? Овакве болесне изјаве је сувисно коментарисати. Здрав разум ово не мозе да појми. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕЛЕГРАФ

27.07.2018 14:47

БОЖЕ САЧУВАЈ ШТА ПРЕДСЈЕДНИК ГОВОРИ. КАЖЕ ИМА ПЕТОРО УНУЧАДИ И ШЕСТО НА ПУТУ.НЕКА СУ МУ СВИ ЗДРАВИ,ЖИВИ И НЕКА ИХ ПРАТИ СВАКА СРЕЋА. ПРЕДСЈЕДНИЧЕ МИЛЕ ДОДИК ЗАР ВАМА КАО ДЈЕДУ НИЈЕ СВАКО УНУЧЕ ЈЕДНАКО ДРАГО КАО И ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА И СИГУРАН САМ ДА БИ ЖИВОТ ДАЛИ ЗА БИЛО КОЈЕ АКО БИ МУ СЕ НЕДАЈ БОЖЕ ДЕСИЛО ДА МУ СПАСИШ ЖИВОТ. ТАКО ЈЕ И СА ДРАГИЧЕВИЋИМА. МАСА БРАКОВА ДАНАС ЖИВЕ У РАЗВОДУ БРАКА, АЛИ ПРЕМА ПРОПИСИМА УГЛАВНОМ ЗАЈЕДНИЧКИ БРИНУ О ДЈЕЦИ.ШТА ЗНАЧИ КРСНА СВЈЕЋА РОДИТЕЉУ АКО ЈЕ ИЗГУБИО ДИЈЕТЕ. АКО ЈЕ НАСТРАДА ЛИ МОМАК БИО ПРОБЛЕМАТИЧАН ОД СВОЈЕ 12-те ГОДИНЕ ШТА СУ РАДИЛЕ СОЦИЈАЛНЕ СЛУЗБЕ, А ПОСЛЕ ПУНОЉЕДСТВА МУП.ЗАР ЈЕДАН ПРЕДСЈЕДНИК УЛАЗИ У ПОРОДИЧНЕ ОДНОСЕ ДА ЛИ СУ У БРАЧНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ИЛИ НЕ. КАКО ВАСПИТАВАЈУ ДЈЕЦУ ТО ЈЕ ПОСАО ПРЕДСЈЕДЊКА. ВАША МОГУ ДА ЖИВЕ ДОК СТЕ ИМ ВИ ЗАЛЕЂИНА,, ПРОИНТЕР,,,, АГАПЕ,, ,,ИГОКЕА,,ЈАБУКЕ ИЗ ПОЉСКЕ,, САМО РЕЦИТЕ ОТАЦ МИЛЕ СТВАРА И ТРЕБА КАДА СТЕ У МОГУЋНОСТИ. НЕМА ТЕ ПРАВО ЗАВИРИВАТИ У ТУЂИ ЛОНАЦ.ВАША ИЗЈАВА ДАНАС ЈЕ ИЗИРИТИРАЛА И СВАКОГА КО НЕ МОРА НАРЕДБОДАВНО МИСЛИТИ КАО ВИ. РУЖНО И СРАМОТНО А ЈОШ ЦРЊЕ ШТО ВАМ ЈЕ ВУКОТИЋ МЕНТОР.ИЗАЗИВАТЕ РЕВОЛТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голуб

27.07.2018 15:23

Свака вам цаст на коментару!!! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

ЗА ТЕЛЕГРАФ

28.07.2018 01:45

КОМЕНТАР ВАМ ЈЕ ПОЗИТИВАН.ХАЈМО ФОРМИРАТ ФОНД СОЛИД.ЗА ПОМОЦ ПОР.ДТАГИЦЕВИЦ,ПА ЦЕМО СЕ ОБРАТИТИ И ГОС.ДОДИКУ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА,САРАЈЕВО.

Name

јаук

28.07.2018 08:21

Јадна нам мајка,ако те сад изаберемо онда нас не треба залити ста год да нам се деси.па цовјеце драги имас 16 савјетника па дали њих питас за иста кад се спремас за интервју.опет цу поновити јадна нам мајка и теби нама.ако те они савјетују тако ајме нама ,ако ти ниста не смију реци опет ајме нама јер дзаба примају плату.па цовјеце драги да имас своју памет и свој образ сто би рекао мој покојни комсија лујо д.ти неби поредио своју дјецу са дјецом из"специфицних породица" па цак ни са оном из типицних јер није им иста стартна позиција.твоја дјеца имају приватну републику српску а ова друга имају гадјење према истој и гледају како да оду сто даље.сто би рекао милосевицу иди и спаси нас!

Name

Ааааа

29.07.2018 06:43

Вуциц у Србији дао му резервно мјесто код себе а овај све покуповао медије и зграде праби а вец виле су ту замак па право гласа само авин и оде тамо бас га бригаааа Вуциц је његов цувар и негове имовине у Србији абтек Путин па људи покуповани из медј заједнице све је то Врзино коло 21 вијека Српскиг народа опљацканог до коске у историју за наук дјеци насој.

Name

Марко

27.07.2018 14:47

СОК.Био сам у соку кад сам гледао ово на тв,невјероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Осуда

27.07.2018 18:12

Има ли и један градјанин Републике Српске да ово данас осудио.Он је једна морална нсказа

Name

Цуца

27.07.2018 14:47

КОлико го...требас бити да дас овакав интервју и изјавис овако несто ?! Правда за Давида !!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

27.07.2018 21:05

Правда за Давида! Правда за народ!

Name

Мрак!!!

27.07.2018 14:47

Ооооооооо милораде,НЕСРЕЦОООООО овоземаљска! Ма СРАМ НЕКА ТЕ БУДЕ!!! Ма ко си ти милораде да ти прицас о породицним односима породице Драгицевиц,ТРАЦАРО ЈЕДНА ПРИМИТИВНА! СРАМ ТЕ БИЛО!!! Фуууууј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

27.07.2018 14:49

Какво дно, овај цовјек не зна ста прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руза

27.07.2018 14:50

Е Бозе сацувај преседника Брука Како Мозе тако несто реци Цовјек се бори да надје ко му је убио сина и Засто? А преседник ниста прица Неке бајке е Бозе мили има ли Те игде

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

27.07.2018 14:52

Милораде, Милораде, земља ти се радовала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

27.07.2018 14:52

Миле фукаро!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

27.07.2018 14:53

Ни животиње се овако обвратно не понашају према својим сродницима. Он је своме дао 3.милиона КМ да се не дрогира, наших пара али луди народ ћути а нек се Додик сам преиспита да ли је или није саучесник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жакс

27.07.2018 16:33

Ауууууууу!Људи није нормално ово рећи!

Name

Мора се знати ко је Власт

27.07.2018 14:54

Тако је Милораде,багру треба унишити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мора се знати ко је власт

27.07.2018 15:10

И ти и твој Милорад сте највећи олош!

Name

ЗА МОРА СЕ ЗНАТИ КО Је Власт

27.07.2018 15:46

ФЕКАЛИЈО И ТИ ВЛАСТ.ЗИВЕО ТИ 100 ГОДИНА НЕ ДОЗИВЈЕО НИКАКАВ ГУБИТАК ОД ДУГМЕТА ДО ЧЛАНА ПОРОДИЦЕ.АЛИ ЈЕБЕМО СВИ ТЕБЕ И ВЛАСТ.

Name

Лука

27.07.2018 14:54

Људи моји, овај силник, мали баја, је стварно полудио од толике опцињености собом, да му ни бол за изгубљеним дјететом није довољан да се спусти на земљу, да бар не позлиједјује ране људима који су изгубили најдразе сто се изгубити мозе, а то је ДИЈЕТЕ?! Силнице један, па и ти си, ваљда, родитељ..бар сути ако немас несто паметно реци!!! Узас један ко нам је предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.07.2018 21:06

Па гласајте и даље за ову моралну наказу.

Name

дервента

27.07.2018 14:55

Не дај,Боже никоме оваквог лудила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаст

27.07.2018 14:59

Недо нам драги Бог икад висе оваквог поганог Предсједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

27.07.2018 15:01

Небо, отвори се и све нас казни, каквог човјека имамао за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

27.07.2018 15:05

Кажите ми само шта није тачно од оног' што је рекао? Шта је слагао и гдје је погријешио? Нисам провјеравао истинитост ове информације, па полазим од тога да је тачно пренесена. Пљујте колико хоћете, али шта није у изјави тачно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

27.07.2018 15:26

Ма све је тачно, поготово ако неко има више дјеце шта фали ако му неко убије једно или двоје, има се, баца се, као туђе паре, не треба жалити, већ славити овакву државу која уништава дјецу, наравно нас ситних људи, а нечија има кредите, нити им се смије ни чвока опалити.

Name

ре дарwил

27.07.2018 15:34

Хитно на операцију мозга. Мислим да це хирург бити изненадјен кад види ста имас у глави. А посто је и хирург вјероватно татин син са ултра брзим факултетом мозда ти отвори г...у па несто и надје тамо.

Name

РЕ ДАРВИЛ

27.07.2018 15:54

ВИ НЕЉУДИ НЕ РАЗУМИЈЕТЕ И НЕ ТРЕБА ВАМ НИ ОБЈАСЊАВАТ. ВИ ИМАТЕ СВОЈ СИСТЕМ ВРИЈЕДНОСТИ, ТО ЈЕ ДЈАВОЉЕ И ПРОКЛЕТО, А МИ ИМАМО НАСЕ СХВАТАЊЕ КОЈЕ ЈЕ БОГ ДАО. ВИ УЗИВАЈТЕ У ДЈАВОЉИМ ПОСЛОВИМА, ПРЕВАРАМА, КРИМИНАЛУ, УБИСТВИМА .. ТО СОТОНА СА ВАМА ВЛАДА. ЈА ЗНАМ ДА ВАМА НЕ ВРИЈЕДИ НИСТА ПИСАТ, ЗАТО УЗИВАЈТЕ У ПАКЛУ КОЈИ ВАС ЦЕКА.

Name

За Драwилла

27.07.2018 16:00

Насла се комунистицка фуњара да прица како се слави слава.Насла се фукара која у својој породици не зна ста се десава да придикује о интимним односима других људи као радио Милева.Па сваки нормалан цовјек који овдје зиви сад је посрамљен каквог имбецила има за носиоца власти.

Name

Несхваћен

27.07.2018 16:46

Какав његова Горица има брак? То нам није рекао.

Name

Љубица

27.07.2018 15:09

Знаци ако имас два сина И кцерку нема везе ако ти убију једно дијете имас јос двоје...ДА ли то нормал ан цовјек мозе реци,није то кромпир па ајд један мање висе....узас у каквој дрзави зивимо И ко нас води!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2018 15:24

Није нормалан, луд 100%!!!

Name

ре

28.07.2018 07:53

Па то није ни рекао, гдје си ти то прочитао? Између редова? Ти си неки видовњак,а?

Name

перо

27.07.2018 15:10

Само додик за председника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре перо

28.07.2018 13:18

Перо, у болницу под хитно, прескоцио си терапију, а сунцаница ударила. То се зове сизофренија...

Name

Бранкица

27.07.2018 15:10

Страсноооо да ли ово нормалан ум мозе да изјави...знаци има јос једно па ста ако смо му убили једно....СТРАСССНОООО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лид

27.07.2018 15:10

Одмах на психијатрију И главу прегледати. Људи ово је узас ста овај лудак прица нек му је БОГ на помоци. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

011

27.07.2018 15:12

Господин Председник вам је дао мало забаве ...оволики коментари за пар минута .Радители ви сто или само цекате као запете пуске.Ста год да би Он рекао ви би овако заграктали као вране .Да је хвалио Давида ви би рекли ...сад се додворава ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.07.2018 15:32

Па ти си гори од именованог доказаног лудака. Горе именованог само треба пустити да прица и то сто висе.

Name

ккк

27.07.2018 15:34

..ускоро цес и ти са њим заврсити на робијању.

Name

РЕ 011

27.07.2018 15:36

Па дабогда и о теби тако прицао као о Давору. То ти зелим свим срцем.

Name

За 011

27.07.2018 16:01

"Господин"-јел ти зајебавас?

Name

Лела Јанковић

27.07.2018 15:13

Па и твојој церки је то други или трећи брак, у којем је добила дијете И читава војска је чувала са се породи у том другом - трећем браку. Ко о чему курва о постењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лејла

27.07.2018 15:14

ОВАЈ ЛУДАК НЕКОГА СТИТИ МОЗДА БАС НЕКОГ СВОГ БЛИЗЊЕГ ИЛИ ЈЕ ПУКАО СА ГЛАВОМ НИЈЕ ДОБАР ПОСЈЕТИ ДОКТОРА ПСИХИЈАТРИЈУ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

27.07.2018 16:02

Апсолутно,инаце се не би овако и оволико бламирао.

Name

Роки

27.07.2018 17:16

Ја имам куицу и кад је затражила сјатило се 5--6 паса да оплоде. А шта је ту лоше што су помагали Додиковој кћерки да се оплоди.

Name

Жељко Алексић

27.07.2018 15:15

Правда за Давида И његовог оца који је мозда најхрабри цовек Републике Српске И који це сигурно доци до истине И правде.Зивио Давор И зелим му пуно среце у даљем проналазку И осудјивању олоса који су наудилу његовом сину

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

27.07.2018 15:15

Разотктивен си даворе јос давних дана...обицан си калкулант на синовљевој смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.07.2018 15:32

Јеси прави гавран и то онај црњи да црњи не мозе бити

Name

Голуб

27.07.2018 15:56

гавране ЦРНИ гавране,РАСПАДАО СЕ ТИ ДАБОГДА,А ДОК СЕ БУДЕС РАСПАДАО ДАБОГДА ДОЗИВАО ДАВОРА ДА ТИ ОПРОСТИ ОВУ ТВОЈУ НАПИСАНУ БЉУВОТИНУ!!! ПОСРАНИ ГАВРАНЕ,ФУКАРО

Name

РЕ

27.07.2018 21:11

Разоткри га га отац разведеног дјетета с дјецом из више бракова. Какав апсурд.

Name

Ре гавран

28.07.2018 13:20

А и ти цес гавране бит разоткривен 08-ог октобра...

Name

Рада Ј - Зарић

27.07.2018 15:16

Изенадјена а и запрепасцена сам ако је ово истина. Мени је теско да разумијем код обицног свијета ако немају довољно разумијевања и осјецања са другима али да цовијек који терба да буде примјер свом народу и да уједини свој народ...овако прица, па то је стварно бескрајна туга и срамота :(. Бозе драги сацувај нас од оваквих особа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

27.07.2018 15:30

Ма истина је Радо,ја сам погледао то на тв,вецерас це бити на дневнику БН сигурно.Док сам гледао ово био сам у соку,да цовјек неповјерује.

Name

Нема Ако

27.07.2018 15:50

Погледај снимак интервјуа Телеграфу.рс и увјери се.Доста је више претварања.Сви ви који сумњате погледајте шта је рекао.Није ово прича рекла казала већ је то изговорио у камеру у званичном интервјуу.Отворите очи прогледајте и схватите да је Додик монструм и псхијатријски случај и да сте за њега гласали и више немојте.Ако се овоме злу нестане у крај и открију Давидове убице може се десети да нам се врати обичајно право па ће оштећени родитељи и породице истом мјером(око за око,зуб за зуб)узвраћати онима који су то урадили и онима који их прикривају.Крвну освету је Владика Петар ИИ Петровић Његош сузбијао и уводио државну правду.Ако се овај психијатријски случај и његов режим нескине на изборима са власти могуће је да завлада обичајно право-крвна освета.Нећемо се као народ враћати 300 година назад,већ вратити ПРАВНУ ДРЖАВУ коју су присвојили појединци за своје интересе.

Name

СИМО

28.07.2018 06:01

ИСТИНА ЈЕ НА ЖАЛОСТ СВИХ НАС КОЈИ ИЗАБРАСМО ОВАКВОГ ПРВОГ ЧОВЈЕКА ДРЖАВЕ! НАРОД ЈЕ ИПАК ГЛУП КАД СМО НАСЈЕЛИ НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ и ШЛИХТАЊЕ ДА ДОБИЈЕ ГЛАСОВЕ ЈЕР ДА СМО ИНТЕЛИГЕНТНИ НЕБИ ВЛАДАО 12 г.!

Name

Д

27.07.2018 15:17

Шта тебе брига шта ко има срамото неубијај те туђу дјецу и расветљавајте убиства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цецко

29.07.2018 06:55

Ето Кузмановицу материјал за енциклопедију српског народа фуј фуј наука и залост и биједа у цор сокаку српске историје писи писи писе и народ по мјесним заједницама и преприцава васе работе срамне кузмане

Name

Милош

27.07.2018 15:19

Славску свецу домацинства,преузима син који остаје у куци,у овом слуцају је то био Давид.Једино дете ид троје Даворове деце из два брака,које је остало са оцем.Ста ту није јасно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоше

27.07.2018 16:03

Како да комунистичка профукњача то зна?Како кад није васпитан да то зна,Додиг.

Name

Биљана Марковиц

27.07.2018 15:20

Сви би ми имали своје послове да нам тајо да два-три милиончића из буџета. Срам га било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бизмисмен

27.07.2018 21:59

Видите несто господјо,нико не воли конкурецију у послу.Хвала љепо.

Name

Срдјо

27.07.2018 15:20

Милораде Додику е сад си усро и сефа и станицу.Ста ти то причаш самозвани предсједнице Мјесне Заједнице.Ста ти трабуњас сељацино неваспитана,надувена безобразна.Својима си покро навелико а пљујес оне који нису то радили.Зао ти сто нисмо сви лоповцине и сто не крадемо својој дјеци,зао ти сто цовјек има још једног сина.Лазес и лажеш,лупеташ и лупеташ али доћи ће и теби крај бајни самопрокламовани предсједнице.Све изборе си покрао па се надас и ове ћеш.Видицемо бајни јуначе није далеко Октобар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

27.07.2018 15:21

ДОНИО ЈЕ ДОДИК НАЛАЗ ДА ЈЕ ОШТЕЋЕН ПСИХИЧКИ КАДА СЕ СУДИО СА БОСИЋЕМ, ОДМА ЈЕ ТРЕБАО БИТИ СМИЈЕЊЕН А НЕ ПУСТИТИ БОЛЕСНОГ ЧОВЈЕКА ДА УПРАВЉА СВИМ И СВАЧИМ У РС ПА И ЉУДСКИМ ЖИВОТИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле

27.07.2018 15:21

Црвене устасе горе од правих устаса.. највеци крвници српског народа у цитавој његовој историји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

27.07.2018 15:21

Јел Рудоња успио склонити дјецу од порока? Јел му жена сретна и задовољна животом који јој је пружио и има ли она порока? Има ли му пријатељица пороке? Што не ћути, паметније би му било?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

27.07.2018 18:08

Док читава БИХ саосјећа са породицом Драгичевић, Додик пјева " Не може ми нико ништа". Фуј.....

Name

Имајте срца

27.07.2018 15:21

ПРЕСЈЕДНИК ФУЈ ГАДИ МИ СЕ. ДОДИКУ И-МАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ЛАД ТАКО ПРИЦАТЕ. ДА ВАСЕМ СИНУ НЕСТО БУДЕ ИЛИ ГА НЕКО УБИЈЕ КАКО БИ РЕАГОВАЛИ СРАМОТА РАЗУМИТЕ ОЦА ДАВОРА ТРАЗИ ИСТНУ ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИТАР

28.07.2018 05:34

МРЦИНА И БРУКА СРПСКОГ НАРОДА! АКО ЈЕ ОВО НАЈБОЉЕ ШТО ИМАМО (у РС) ОНДА ЈЕ БОЉЕ ДА НАС НЕМА,СРЕЋОМ СВИ ЗНАМО ДА НИЈЕ ТАКО!

Name

Реално

27.07.2018 15:23

Овај цовјек, Милорад Додик, је легитимно изабран од стране грађана, сад ви који сте гласали за њега добро размислите коме сте дали свој глас а ви који не гласате за снсд добро размислите са ким зивите, како и на који нацин размисљају васи суградјани... Октобар се близи, опаметите се људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.07.2018 15:33

Цовјек ?????????????

Name

ЗА БОРС ОБИЛЕЗАВАЊЕ ЗНАЦАЈНИХ ДАТУМА

27.07.2018 16:04

ГДЈЕ СЕ ПОЈАВИ ДОДИК ИЛИ НЕКО ИЗ ВЛАДЕ БОЈКОТОВАТИ.НА ВОЈНИЧКА ГРОБЉА НЕ СМИЈЕ МУ СЕ ДОЗВОЛИТИ.НИСУ СВИ РОДИТЕЉИ ПОГУБИЛИ СВУ ДЈЕЦУ. НАСА СУ ГРОБЉА, НАСА СУ ДЈЕЦА САХРАЊЕНА У ЊИМА И САБОРЦИ КОЈИ СУ СТБОРИЛИ ТВОЈУ ДРЗАВУ.

Name

Јулија

27.07.2018 21:09

Свака част за коментар.Једини лијек за њега је ОЛОВКА у октобру и послати га на сметлиште историје гдје и припада.

Name

Дијана Кременовић

27.07.2018 15:24

Е па дјубре од предсједника....Јебем ти све по списку, ти градис и формирас у озбиљне људе, од народа отимас из уста да се твоја дјеца расипају... Дјубре од цовјека, ниси ти нула ти си мање од цовијека... Али све це то сто имас дјаво да однесе једног дана. Откуд ти право да ти коментарисес да ли је неко разведен, и како је ко одрастао. Мислили сте, Давид је дијете разведених родитеља, проци це то као и остале ствари које су пролазили. Али овај пут сте погријесили.... Дјубрад

ОДГОВОРИТЕ
Name

те дијана

27.07.2018 20:05

Свака ти цаст дијана.сузу сам пустио кад сам процитао твој коментар.несто најискреније,из дусе..

Name

амадеус

27.07.2018 15:26

Је ли га лого Григорије посавјетовао....пошто је дуго био Марковићев кадар,а сад социјалне демократа,замисли молим те!? Они се Бога не боје....одма рађају богату дјецу која славу славе,ако затреба због политичких и ,,опћедруштвених интереса,,,а сек тога њима дјецу и тако доносе Роде...ако овај Антикрист добије изборе,.....боље нам и не треба.....цркве и богомоље су и тако празне сем за ,,обиљежавање значајних датума,,,...попуњени Митровићем и његовим следбеницима....који би ,Боже опрости, да овај антикрист потраје јер онда ће и он и они....не сви свакако....фуј ...јер није хришћански мислити зло....али све се врати...како посијече тако и пожањеш.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николина

27.07.2018 15:26

Хтио си Давора оцрнити а сам о себи пуно реце. Па откуд Давору да плати оволику подрску као сто ти плацас ботове тудјим парамама. Срам те било за трац. Не крије Давор своју осталу дјецу као ти. Ти си пресао границу дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

29.07.2018 07:15

У цркве народ одавно и не улази оне слузе поповима и политицарима за окупљање дијеспоре и поскусника да откину јос и јос и јос па јос мало па јос мало па народ бјези јуда који мили моји писи историјо српскога рода писи ово зло од рата па до данас љзди 23 године уназад је направило зло ни за 100 година опоравити се народ не мозе са постеним законом и првном дрзавом а то је врло тескоооо али...

Name

куку нама са нама

27.07.2018 15:27

То смо ми у бити..јер такве волимо да нас воде....ето нека нам буде..ТАКО ОН МИСЛИ О СВАКОМЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуцле

27.07.2018 15:27

Најезио сам се. Па овај додик је психицки болесник. Каква стока гласа за њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагода Петровић

27.07.2018 15:29

С обзиром да смо ми малобројна дрзава, ваљда би сваком предсједнику требао бити вазан сваки зивот а поготово зивот младог цовјека какав је био Давид, а та изјава да Давор има јос дјеце то је јако срамно, мојој маци је погинуо син у рату тј.мој брат и цесто је знала реци " који год прст посјецес боли" када су дјеца у питању. Ова изјава је јако рузна. Моја порука младим људима. БЈЕЗИТЕ ИЗ ОВЕ ДРЗАВЕ, никада неце бити боље овдје је све труло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

27.07.2018 21:14

Не ЈАГОДА ПЕТРОВИЦ уз дужно поштовање не треба наша омладина да бјежи из ове нам лијепе земље него из ње треба протјерати ове што су створили овакав режим да је добро само њима.На изборе и смјенити их са власти јер сва њихова моћ извире из функција.Када изгубе власт сами ће бјежати главом без обзира.

Name

7527

27.07.2018 15:29

*Трговац ти лаже са осмехом, жена лаже сузе просипају, нико крупно ко М.... не лаже*. Шта има да прича о интима ма породице, нека се удаљи од истраге, а не да стоји иза ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Вукадиновић

27.07.2018 15:32

Ста је овом Додику њему је јефтина Лукацева дрога стварно попила мозак.. Јел он свјестан ста прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

27.07.2018 15:34

Посто је за Пресједника изгледа то сто цовјек добио дјецу из два брака девијантно нека казе из колико бракова његова кцерка је добила 4 дјеце И ста се то десава око стана у борику!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

27.07.2018 15:36

Овај је тешки болесник .

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

27.07.2018 15:37

Види се колико предсједнику вриједи људски зивот... трагедија ко нас представља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша Ненадић

27.07.2018 15:39

Дно дна-Циме се један предсједник бави и на који ниво се спуста.Сваким даном је све јасније какво зло је ова земља за своје градјане.Надам се само да пакао постоји....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Шарановиц

27.07.2018 15:40

У камену ниста људско,у Додику све камено.Правда за муцки убијеног Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица Лукић

27.07.2018 15:42

Безосјецајна мрцино, докле цес висе отици у својим интерпретацијама једне породицне трагедије???!!! Боље ти је да цутис и оне мафијасе (знас ти које) лисис слободе. Вриједјас једног од оних сто је стварао Републику Српску (а којом се ти бесправно китис и дицис) РС је народна дрзава, а не твоја и твојих дезертера и профитера. Твој безобразлук, идиотлук и цинизам пресао је сваку мјеру, ЗНАС!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

27.07.2018 15:44

Изадјите народе на изборе и срусите банду,господски оловком...друго нема...не казем да су ови други бољи али са овом бандом је свако други бољи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасмин.

27.07.2018 15:45

Баја ... Главни баја..ето какав је баја ..нисти вас 20 година.РС и БИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

милован славниц

27.07.2018 15:46

ЊЕГОВА ДЈЕЦА ЛОПОВИ КАО И ОН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

27.07.2018 15:47

Стида никад није ни имао, а да власт не зели да мирно преда доказ су Вукотиц и остали вукотици који га бране и звецају орузјем.Он није пукао него је психијатријски слуцај.Ако толико ниподастава Давида и не обазире се на брутално убиство да бог да му и његов Игор заврси исто као Давид.Дубре једно.Извини дубре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

27.07.2018 15:47

ОВО ЈЕ НЕМОГУЦЕ, ДА ЈЕДАН ПРЕСЈЕДНИК ОВАКО НЕСТО ТРАЦА, КЛЕВЕТА, КОМЕНТАРИСЕ БРАЦНЕ ОДНОСЕ .. НАРОДЕ ПОГЛЕДАЈТЕ САМО ЊЕГОВЕ ИЗЈАВЕ НА ЈУТЈУБУ ПОСЉЕДЊИХ 10ТАК ГОД. ,,ДОДИК О СРЕБРЕНИЦИ,, И СЛ. КАКВЕ СУ ТО ПРОМЈЕНЕ, СТА ТАЈ ЦОВЈЕК МИСЛИ .. ТРЕБА САМО ПРЕГЛЕДАТИ ЈУТЈУБ И УКЉУЦИТИ МОЗАК И СВЕ ЈЕ ЈАСНО. ОВО ЈЕ НЕУРАЦУНЉИВ И НЕРЕЛЕВАНТАН ЦОВЈЕК ДА БИЛО СТА ОЗБИЉНО РАДИ, А НЕ ДА БУДЕ ПРЕСЈЕДНИК ДРЗАВЕ. ОВО ЈЕ ДЕМОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данка

27.07.2018 15:48

Добробит народа који Вас је изабрао (на жалост ) требао би стајати на приоритетном мјесту ! Овакве ријечи и само понашање једног Председника су у најблажу руку срамни! Правда за Давида и сву нашу дјецу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

27.07.2018 15:50

Стида никад није ни имао, а да власт не зели да мирно преда доказ су Вукотиц и остали вукотици који га бране и звецају орузјем.Он није пукао него је психијатријски слуцај.Ако толико ниподастава Давида и не обазире се на брутално убиство да бог да му и његов Игор заврси исто као Давид.Дубре једно.Извини дубре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

27.07.2018 15:51

Ово је страшно! Убију ти дијете и јос кажу,шта се буниш!? Ово је зло над злом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милијана

27.07.2018 15:57

Срам те било Милораде,нећу рећи предсједниче,јер мој више ниси.....само се надам да ћеш се некад застидити својих ријечи срамото људска...солис рану људима који су изгубили на такав начин своје дијете.....има ли у теби иста морално и да ли ишта знаш него само да се борис за власт не бирајуци средства.....срамотно људска

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 15:58

ПОСТЕНИ НАРОДЕ, НЕ НАСЈЕДАЈТЕ И НЕ КОМЕНТАРИСИТЕ ОВЕ БОЛЕСНЕ КОМЕНТАРЕ ПРИПАДНИКА ДОДИКОВЕ СЕКТЕ. НЕ ВРИЈЕДИ ТРОСИТИ РИЈЕЦИ НА ЊИХ, ТО СУ ИСПРАНИ МОЗГОВИ ,ОНИ НИСТА НЕ ВИДЕ НИТИ РАЗУМИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сокол

27.07.2018 15:59

Коначан пад.У октобру 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

29.07.2018 13:06

Биће он твој предсједник још дуго. Сад ће почети опробани рецепт како неко хоће да нас укине и побије, а он то једини неће дозволити. Онда ће на изборе изаћи неписмени чича који ће на гласачко мјесто изаћи са краватом коју једино тад носи и то укриво, са још наивнијом супругом и гласати за њега. Ти и ја који смо против њега нећемо изаћи јер нам се неће дати. Кад поново побиједи биће нам крив не он, већ двије поменуте персоне, а уствари кривци смо ја и ти. Од половине, за њега ће гласати пола и тако ће 1/4 владати са 3/4,ал'ко нас је...

Name

ИСТИНА

27.07.2018 16:01

ЗАСТО СЕ ЉУДИ ТЕК САД ЦУДИТЕ ОВОМ ЛУДАКУ СТА ПРИЦА??? ПА ПРЕЛИСТАЈТЕ МАЛО ЈУТЈУБ ПОСЉЕДЊИХ 10 ГОДИНА, СТА ЈЕ СВЕ ОВАЈ ЦОВЈЕК ГОВОРИО .. МИЈЕЊАО ИЗЈАВЕ .. МИЈЕЊАО МИСЉЕЊА .. СВЕ ЈЕ ТО ИСТО .. САМО СТО СМО МИ САД МАЛО ПРОГЛЕДАЛИ И МАЛО УКЉУЦИЛИ МОЗАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

27.07.2018 19:51

Погледајте и присјетите се свих изјава, понашања, напада на новинаре, псовки и осталих простаклука. Многи су то већ давно видјели. Али никад није касно да отворимо очи. Читав свијет је згрожен његовим изјавама - кабадахијским, уличарским, изјавама које ни из џунгле не би могли чути. Срамотно за сваког нормалног и поштеног човјека у БиХ. Па читав свијет жели истину о убиству дјечака Драгичевића. Ма срам да га буде, и њега и сву његову породицу која лагодно живи од од овог јадног и напаћеног народа. Направио је Династију у својој породици. Сељачина безобразна.

Name

БОРЕ

28.07.2018 06:06

ТАКО ЈЕ,ИМАМО КРАТКО ПАМЋЕЊЕ И ОМАЂИЈА НАС МУТАВЦЕ ПРЕД СВАКЕ ИЗБОРЕ АЛИ НАКОН ОВОГА- НЕВЈЕРУЈЕМ!

Name

Нострадамус

27.07.2018 16:02

Мени све то није јасно када тако смије да прица. Постоје само два разлога или је луд 100%или је сигуран ако буду избори да це да побиједи. Ако и послије свега овога у октобру буде он или Снсд на било ком нивоу добију изборе онда су они стварно толико способни а ми смо сви Луди 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симеун

27.07.2018 16:05

Посебно је пуко како види да губе изборе И одлази у историју као дјубре а не као пресједник једне републике у крви стецене, а посто је постао предсједник на америчким тенковма сад му И они рекли марс!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ЈА БОРАЦ

27.07.2018 16:05

НАРОДЕ ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА СМО СПАЛИ ДО ДНА. ЈЕЛИ НАМ ОВО ВОЂА БЕСЈЕДИ ИЛИ НАМ ЂАВО ЛАЈЕ. ОВО ЈЕ ДНО ДНА И МИ НА ДНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

27.07.2018 16:07

Да Бог да му се све најгоре на свијету почело дешавати Какав је то предсједник ? Бозе ужаса Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омладинац

27.07.2018 16:07

Ово је у најблазу руку СТРАВИЦНО!!!!Овај цовјек је дефинитивно изгубио сваки људски,родитељски,морални,градјански и ини компас.О образу или цасти да и не говоримо.Ницег се не стиди,и ни од цега не преза....Ово су веома ниски и прљави ударци.....О прљавости удараца трактористе из Александровца, не вриједи ни тросити слова.....Ја,као млад формиран здравомислеци и слободоумни савремени цовјек,имам два три питања,и једну ,висе онако,констатацију....За ову појаву од цовјека,која се веома вјесто и манипулативно,скрива иза уставне позиције Предсједника ,никако и првог цовјека Републике Српске.Цовјек не мозе бити,јер појам "цојство" њему је стран,од похлепе је одавно он о(д)слијепио.Дакле 1.Ако је све то и тацно(вјерујем да добро плацене и бруталне екипе даноноцно копају и врсљају Драгицевице Давора и покојног Давида и да се трази "свака па и најситнија небитна длака" од Кулина Бана до данасњих дана и тразе се евентуални противници који це добити енормне паре да лазу)-да ли то неко хоце на овако нељудски нацин да створи некакав алиби или евентуалне олаксавајуце околности и својеврсно оправдање за убице или "евентуалне осумњицене" који се спремају?????Оно као,па ето "Давид је био такав и такав а ми мало пренаглили"??? 2.Мозе ли било ста,па цак и да је тацно,послузити као оправдање за БРУТАЛНУ ЕГЗЕКУЦИЈУ?Постоји ли оправдање да се искасапи цовјек и поцини злоцин или неко друго конкретно доказиво кривицно дјело?!?!? Констатација:Све ово наведено од стране трактористе,изгледа као слаб и неугледан,последњи оцајницки покусај за "прање руку" од оцигледног крвавог злоцина са ОЦИГЛЕДНИМ ПРЕДОУМИСЉАЈЕМ.Убијен је млад цовјек на БРУТАЛАН НАЦИН.Да је био било какав,из било какве прице,(а његова СТВАРНА зивотна прица је циста као сунце на небу),нема оправдања за убиство. !!!ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врло зрело размишљање

28.07.2018 21:34

Видим да сте млад цовјек али зрео, тако да ћете лако схватити ово што ћу рећи. Одавно је очигледно да се Д и Д покушавају оцрнити, међутим то је немогуће а и прекасно. Кад се погледа живот Даворов, епизода са рањавањем у рату и та надљудска борба за ногу и живот, како човјек може да насиједа на приче оних , који нису ни у књигама наилазили на такве јунаке. Што с е тиче Давида, који родитељ не би пожелио такво дијете? И Циљ сваког родитеља је де оспособи дијете за живот, тако што ће се сам сналазити у животу и зивјети и од рада. Чак и ови што имају огроман новац, желе исто. А, пошто то немају, стварају се комплекси и фрустрације. Треба поставити питање шта би постигла неција дјеца да им није родитеља иза леђа. Ништа. А Давид би сигурно. Уосталом, већ је зарађивао, и поред тога, стварао. Осим тога лијеп,позитиван, урбан, омиљен у раји и код дјевојака. Није ли то сан сваког младог човјека и понос родитеља? А све то створили један конобар и једна Сузана.

Name

Пресхедник породица и слава

27.07.2018 16:08

Оно кад су га прозивали како је из ИРБ дао сину кредит од 3 милиона, рекао је - боље да се бави бизнисом него да се дрогира. Па хајде онда пРЕСХЕДНИЦЕ, дај свима по 3 милиона, па да се дјеца не дрогирају и да не бјезе из дрзаве у којој син пРЕСХЕДНИКА добија 3 милиона будзетских пара, а остали сисају мотку, бјезе ван, или им не остаје ниста друго него да се дрогирају. Да нисте разграбили све сто сте разграбили, мозда се Давор и Сузана и многи други не би ни разводили и растурали, него би зивјели поносно од свог рада... Давид се оцигледно није ни дрогирао, него је децко презивљавао како је умио, с обзиром да је твој син добио 3 милиона од којих дио припада и Давиду и његовој породици, а и мени који сам због недостатка перспективе и свега сто сте покрали и сам отисао ван... мислим, боље и преко гране, него да се и ја дрогирам или дилам, или радим теби и твом сину као РОБ! Знамо ми ста тебе у ствари боли, гузва на тргу ти тјера церкине мустерије из АГАПЕ?! Па да, непријатно богатима гледат тудју муку... па јест, није се лако бавит бизнисом док остали немају циме да од тебе купе то сто им продајес... а ти удри онда. Растјерај све, мозда и надјес некад у будуцности бољи народ... који неце морати ни да једе - само да се дрогира и гласа... за тебе и твоју дјецу, наравно... па да само ти славис славу... од насих пара Цеца и Патријарх да ти долазе... е мој пРЕСХЕДНИЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фф

27.07.2018 16:20

И опет му је џаба дао 3 милиона.

Name

хик

28.07.2018 21:38

Дјецу треба уцити да сами зарађују, а не да почињу са кредитима. То сваки родитељ зна. И не мозе бити поносан ако је другачије. И свако дијете ће се боље осјецати ако само заради новац, а не да му га неко сервира. Никад то не бих прихватио од оца, нити би мој отац то за мене радио.

Name

никола

27.07.2018 16:12

Спаси СРПСКУ и уби се Милораде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пипии

29.07.2018 08:14

Па 3 МИЛИОНА даде сбоме сину безвезе а гдје је 8, 6 МИЛИЈАРДИИ кукала ти мајкаа одговориии народу од цега си у рату и после рата то зарадио и дао твојој дјеци а тудју покрао до коске па та дјеца да су васпитана не би од тебе то ни узеле па наса васпитана дјеца српска неце дабузму цоколаду или пице или напојницу од свакога ваљда је то одгој да се пази да се не награди да се не олопови јер кадвизгубис ибраз он постаје дјон и пропаст нема образа вусе а ни звања ни имена па не мизе неваспитан неког да васпита не иде не мозе неце ивер далеко од кладе мој нецовјеце ала си ослијепио код својих оцију ето ти плаценија па нека те бране дјецо склоните се ид зла модерног ропства за саку маркица огавних боље гладујте а немојте образ укаљати

Name

Омладинац

27.07.2018 16:12

Ово је у најблазу руку СТРАВИЦНО!!!!Овај цовјек је дефинитивно изгубио сваки људски,родитељски,морални,градјански и ини компас.О образу или цасти да и не говоримо.Ницег се не стиди,и ни од цега не преза....Ово су веома ниски и прљави ударци.....О прљавости удараца трактористе из Александровца, не вриједи ни тросити слова.....Ја,као млад формиран здравомислеци и слободоумни савремени цовјек,имам два три питања,и једну ,висе онако,констатацију....За ову појаву од цовјека,која се веома вјесто и манипулативно,скрива иза уставне позиције Предсједника ,никако и првог цовјека Републике Српске.Цовјек не мозе бити,јер појам "цојство" њему је стран,од похлепе је одавно он о(д)слијепио.Дакле 1.Ако је све то и тацно(вјерујем да добро плацене и бруталне екипе даноноцно копају и врсљају Драгицевице Давора и покојног Давида и да се трази "свака па и најситнија небитна длака" од Кулина Бана до данасњих дана и тразе се евентуални противници који це добити енормне паре да лазу)-да ли то неко хоце на овако нељудски нацин да створи некакав алиби или евентуалне олаксавајуце околности и својеврсно оправдање за убице или "евентуалне осумњицене" који се спремају?????Оно као,па ето "Давид је био такав и такав а ми мало пренаглили"??? 2.Мозе ли било ста,па цак и да је тацно,послузити као оправдање за БРУТАЛНУ ЕГЗЕКУЦИЈУ?Постоји ли оправдање да се искасапи цовјек и поцини злоцин или неко друго конкретно доказиво кривицно дјело?!?!? Констатација:Све ово наведено од стране трактористе,изгледа као слаб и неугледан,последњи оцајницки покусај за "прање руку" од оцигледног крвавог злоцина са ОЦИГЛЕДНИМ ПРЕДОУМИСЉАЈЕМ.Убијен је млад цовјек на БРУТАЛАН НАЦИН.Да је био било какав,из било какве прице,(а његова СТВАРНА зивотна прица је циста као сунце на небу),нема оправдања за убиство. !!!ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федералац

27.07.2018 16:12

И ето таквог предсједника данас имате. Па овај је исти Вјерица Радета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

27.07.2018 16:13

Једна за предсједника ; Дотако сам дно живота, каже Тома Здравковић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАААООО

27.07.2018 16:23

СТРАСНО...ПРЕСТРАСНО...НЕМА СЕ СТА ДАЉЕ ИСКОМЕНТАРИСАТИ...СТРАСНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЦОРПИО

27.07.2018 16:23

Рудоњу на полиграф са питањем: када и од кога је први пут добио информацију о Давиду Драгичевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жакс

27.07.2018 16:47

Стравично,стид ме је ко ми је пресједник и за кога сам гласао некада!Више никада

Name

Искрено

27.07.2018 16:23

Додик је рекао истину,, сто многи који дизу руке ко сектаси не би смјели реци.. Ово нема везе са смрти момка Давида нек му је лака земља,, ово је игра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Искрено

27.07.2018 17:08

Ја предпостављам ти њега знас за њег гласас. Мозда ти је и близњи.Ти њега добро познајес ја то видим из твог коментара и зато казем бице јос горе.По твом коментару "искрено" видим да је Ооон (зло) каквог Срби не пааамте. А ја ја сам Босњак подрзавам та окупљања око тразења истине и ..... "правда за Давида".Теби БРУКО ницк "искрено" је нормално да се једно дијете (за примјер) убије а друго да узива све привилегије повластите бенефиције олаксице....све узето од биједе... Ти ницк "ИСКРЕНО" срам те било!:> Калесија

Name

ре искрено

27.07.2018 18:03

Вама је најважније од свега да ли је неко диго руку или не. Кад смо код руке онда би у нашој држави требали примјенити шеријатско право - за крађу одсјецање руке. Чини ми се да би многи остали без исте. И да не буде забуне јер спомњем шеријатско право, Србин сам.

Name

још искреније

27.07.2018 18:38

Додик нешта дебело брани,некога јако важнога ко је у ово упетљан,па то је јасно,неко је веома битан њему .

Name

ре

28.07.2018 21:42

Питање за вас: НА ОСНОВУ ЧЕГА ЈЕ ПОДИГНУТА ПЕСНИЦА СИМБОЛ СЕКТАСА. РЕЦИТЕ СТА СЕ ДРУГО МОЖЕ ПОДИЋИ У ЗНАМ ПРОТЕСТА.Ста је то лоше на тргу? Можда требају под шатор, или...?

Name

Правда

27.07.2018 16:40

Нака си ти ријесио своје да се размнозавају и унио идилицно стање у сторинама милиона насих пара.Е како це пуци и та идила само да знас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

27.07.2018 16:43

Милораде срами се.Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

27.07.2018 16:49

Ово превазилази сав његов безобразлук и провокацију за насег Давора.Циме се он бави.Али среца вријеме истице..7 октобар је ту близу.. ..тик так тик так.Падала су царства пасце и ова власт.Правда за Давида!Правда за борце!Правда за народ!...проклет био ко те Милораде запкрузио покупио га непознати вирус заједно са тобом...Правда!ИлИстина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

27.07.2018 16:52

Хебо те онај ко гласа за тебе лопове један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мx

27.07.2018 16:54

Па све кад се сабере и одузме .........око за око зуб за зуб.... То сто се Слава прославља испод сатора са патријархом не знаци да си опран...да ти је опростено.... То сто владас све ове године не знаци да си опран...да ти је опростено.... То сто се састајес са Путином...Вуцицем.. ...то сто не силазис са тв.а не знаци да истину говорис и да си исправан...Сад си то и доказао на трагедији једног младица.....ццццццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

фараон

27.07.2018 16:57

Овако вам изгледа љига од човјека,гдје баш нас западе за председника...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Двоје Дјеце

27.07.2018 16:58

Човјече, ма немам ријечи.Ужас!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

27.07.2018 17:01

Ма погледајте ви људи њему фацу! Није њему "јаднику" лако!? Мени се цини да њему покојни Давид ноцима вец вади дусу,а данима копа оци!!! ГАДНА ЈЕ ГРИЗА САВЈЕСТИ УСРАНИ ЗЛИКОВЦЕ, ДАБОГДА ТЕ СТИГЛА ДАВОРОВА СУДБИНА ГОВНО ЈЕДНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р.

27.07.2018 17:01

Тај цовјек,није вриједан коментара.Ја нисам никада могла да га цикеним као цовкека а јос мањеа као предсједика РС.Због овог нецовјека стдим се сто сам из РС.ПРАВДА ЗА ДАВИДИА!!! Породицо ДРАГИЦЕВИЦ моја подрска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооојјјј

27.07.2018 17:03

Куку мајко кога имате..... Ово је брука и срамота за нацију. Пи пи пи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

29.07.2018 07:37

Стидим се своје вјере стидим се сто сам србин дјеци говорим дан иниц бјезите дјецо !! Због овог сљама који је испливао у рату и после рата све опљацкали и направили царство своје на опљацканом народу не видим никакав бољитак напротив овдје се само пресвлаце аљине косуље и у круг иде а династије криминалаца царују е зато народ бјези а отуд помазе ове сто су остали да презиве ннарод плаце за Аустроугарском ето докле су нас лопови довели а сви пре рата олос подстанари пропали студенти нерадници то је данас елита овдје која хара хара а милијарде извуцене по свијету а сад и неопране мигу па праве зграде насела градове имања са богомољама са стотинама дунума земље јефтино плацене направили сбоје базе криминалне е ту су модерни робови васпитаци попови политицари и остала багра криза мирала народ врацен у 16 вијек е туго туго српски род веце зло није дозивеооо ни под страним окупацијама ста ови урадисе у ратилу и последно дна

Name

Дарко Миха

27.07.2018 17:05

Невјероватно какав безосјецајан цовјек је на челу Републике Српске . Теска срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар п

27.07.2018 17:07

Сад видим ко оном Вукотићу диктира изјаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

27.07.2018 17:16

Стварно су га навукли,силни савјетници и аналитицари,ставили му му..а у процјеп,нема избора него да бира од два "зла" мање или их пусти или растјерај у сваком слуцају није за њега добро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р

27.07.2018 17:17

.Док сам цитала ,нисам могла вјровати док нисам видјела видео снимак.Ово је ван сваке памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

27.07.2018 17:17

Ја се само чудим поштеним Крајишницима који су познати по борбом за истину, засто упорно ћуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.07.2018 18:41

И ја.Боли ме моја Крајина,па били су то људине,шта им је мозак исплакало да ово зло изабраше за пресједника,мислим да је ово неки отпад од крајишника,остатак неки,кусур од народа,

Name

Крајисник

27.07.2018 19:30

Рацунајте да је добар комад те добре Крајине у Федерацији.... Или мозда мислите да је само српска Крајина Крајина?

Name

хе,хе

27.07.2018 21:48

Цулуми из далмације, а Додици?

Name

ре Романија

27.07.2018 22:09

Дијелим твоје мишљење.

Name

Крајиска мајка...

28.07.2018 16:03

Нема ко да врисне,све побјезе у иностранство,овдје це бити пустара за пет година. Остала биједа и немоцни,назалост. Тузно,али истинито. Крајина је дно дна,ево и ја цекам визу да идем у зивот,ста цу...

Name

Боб

29.07.2018 07:54

Еее ваљале би сад љуте крајине али продате продате српски роде нема висе крајинаааа табиравите а прави крајисници растјерани свуд по сбијету патња зива и мртва и гробови и наро плаце ли плаце а ви имате изроде српскига рода изњедрене у овом рату остаплере спирица стевандица и папке продате послуснике партијске коалиције па конзумирај народе или бјез бирај

Name

Перо

27.07.2018 17:41

Миле,изгубио си компас. Срамота ме сто сам код тебе у странци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

27.07.2018 18:04

Ниси ти добар са главом преседнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теско нама Свама

27.07.2018 18:46

Предсједнице,не могу вам ниста,ови све раде у васу корист!

Name

Теско вама

27.07.2018 19:51

Кад се истина разоткрије.

Name

мима

27.07.2018 18:07

Умоболник!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

27.07.2018 18:19

СВИ НА ИЗБОРЕ СМИЈЕНИТИ ОВЕ НЕЉУДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

27.07.2018 18:23

Јој Бозе ста цовјек прица!! Није нормалан !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упамтите

27.07.2018 18:30

Упамтите да Додиц добија све изборе док се не ријеси Косово. Послије Косова Додик це заврсити горе него Милосевиц. Како другом радис то ти се врати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

27.07.2018 18:39

Ако овај опстане иза 7 октобра мијењам вјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик

27.07.2018 18:44

Овај цовјек није нормалан,да ли он схвата ста је прицао,јел он цује себе када прица???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА НИКОЛИЦ

27.07.2018 18:48

А СТА ДРУГО ОЦЕКИВАТИ ОД СЕОСКОГ ДЈИЛКОСА,РАТНОГ ПРОФИТЕРА И ДЕЗЕРТЕРА, КОЈИ ЈЕ ЗАЈЕДНО СА МАФИЈОМ ПРИВАТИЗОВАО ДРЗАВУ И ПОСТАО ГОСПОДАР ЗИВОТА ИСМРТИ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВЕ НАС.СА ДАВОРОМ ДО КРАЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

27.07.2018 23:57

Ако овај злотвор остане на власти и послије 7, октобра продајем куцу арапима и одлазим . Утом слуцају овај народ је изгубљен слуцај

Name

Председниче, бездушниче

27.07.2018 18:57

Ево, данас у мом граду сахранисмо младог човјека. Никад тужнији град није био, од краја рата наовамо. Родитељима је много, много горе него да су мртви. Смрт би за њих била благослов и поклон. Угасило се свјетло у њима. Откуд теби право да оцјењујеш Даворове изјаве? Ћути и одлази у историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.07.2018 19:00

Пред тужилаштво па тражите правду. Тужилаштво је права адреса а не да прозивате људе из МУП. предсједника РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ зарад остварења политичких циљева. Срам да вас буде. Значи ако је неко доживио трагедију може прозивати редом људе и да не одговара. Тужилац у овом случају поступа по нечијем налогу и својим непоступањем жели да неке партије остваре предизборне поене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

27.07.2018 19:52

Ниједан цовјек из МУП а није прозван. Само нељуди.

Name

хе,хе

27.07.2018 21:59

Петре, петре, дивљи ветре.

Name

ре Петар

27.07.2018 22:06

Ако говори стину, за шта да одговара? Да поједини у институцјама немају ораха у џепу, овај случај би већ био ријешен. О томе колико је народ револтиран говоре и ови коментари.

Name

Ре Петар

28.07.2018 14:55

Срам тебе да буде, браниш убице. Смраду, олошу!

Name

Оуф

27.07.2018 19:17

Па срам те било више, како можеш тако вербално и даље да се иживљаваш на овој породици? Ниси компетентан да позиваш се на своје породичне вриједности а још мање да коментаришеш породичне вриједности било год грађанина а поготово ДАВОРА! Дно дна. Ал’ све је то већ И ОЧЕКИВАНО од таквих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

27.07.2018 19:18

Ста це они који имају једно дјете.посто имају право убити једно дјете.далеко од памети.вјероватно ови сто гласају за њега имају висе дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уЗАС

27.07.2018 19:18

Болесно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бувљак

27.07.2018 19:28

,,Имам цетверо дјеце,двоје продајем,цијена повољна,видим дјеца нису битна па сто да се не узме која кинта,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида!

28.07.2018 16:04

Дајес ли попуст? Ево обецање дајем,водим их у иностранство да боље зиве...

Name

Дарко Миха

27.07.2018 19:36

Ове Додикове рјеци показују колико је власт изгубила осјећај за реалност И колико су удаљени од народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

људска низина

27.07.2018 19:54

Замисли има јос дјеце,па ко има јос мосе се неко убити.Па он је стварно монстум ,Казу да се ињегова кцерка развела,али изгледа да је његовој дјеци све дозвојено.О Бозе да ли је могуце ово сто баљезга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бахатистан

27.07.2018 20:15

,,Треба га разумјети,цовјек је страствени ловац,,.

Name

Татјана

27.07.2018 19:58

Срамото од човјека! Стиди се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

27.07.2018 20:17

Ста ли це на све ово реци зељка,спириц,стевандиц и косарац ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан привремено!

27.07.2018 20:17

Папцино Додик, имас и ти сина?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Слободну Српску

27.07.2018 20:28

Дабогда ти предсједник био "легитимно" смијењен ко Никола Попласен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

27.07.2018 20:30

Предсједник Додик је потпуно у праву.Када сам цуо да има јос једног сина и церку остао сам затецен јер овако изаци пред парламент и говорити да су му угасили крсну славу не прилици никоме.Гледао сам обрацање Давора Драгицевица у народној скупстини Рс -е и мени је дјловао веома цудно понављао је све сто је говорио на тргу потпуно идентицне ствари као да му је неко рекао ста це говорити не би ли људи пали на емоције.Ја први нисам зато сто се види да га неко наговара инструисе га ста це говорити и многе ствари које је изнео Давор не одговарају истини и правди за коју се они здусно залазу.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

,,Тацно,,

27.07.2018 22:16

,,Који је преварант овај Давор,изгубио Сина и кука а има јос дјеце,,.Е,мој драгутине који си ти КРЕТЕН.

Name

БЈВ

27.07.2018 23:45

Људи, ово сто је сад урадио и ста је све изговорио, на тако бахат и одвратан нацин, мора се зауставити... Брацо, сестре, одбијам да зивим у дрзави у којој је ова љига од цовека на власти! Њега треба протерати из дрзаве, и до недеље најдаље скинути са функције... Он није заслузио висе дана да буде у РС са овим јадним и напаценим народом, нека га сами дјаво носи одакле је и досао...

Name

ДраганЗ

28.07.2018 01:16

Осилио се превисе. Ово му ниједан цовјек неце опростити. Опет је рекао да је Давид. Видјецемо послије избора гдје це његова дјеца отици.

Name

Мирослав

28.07.2018 05:23

Па наравно да је предсједник управу. Када вам каже да ричете, ви ричете. Када вам каже на мучете, ви мучете. Када каже да блејите, ви блејите. Него се ти гони у пашчару и тамо лај.

Name

ре Мирослав

28.07.2018 21:49

Сад си баш јаке аргументе изнио. Све ти вјерујемо. Истино, име ти је Мирослав.

Name

Катарина

27.07.2018 20:59

МилорадДодик треба ићи на лијечење. Његов данашњи интервју показује поремећаје у понашању.Човјек,монструм.Нека се погледа у огледало. Он није никакав примјер како се чува породица од порока !!!Све се зна !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е, милораде

28.07.2018 04:17

Сам си себи дао отказ. То смо чекали, да дођеш у ову фазу, и све сам испричаш. Који и какав родитељ, отац и деда, може и помислити овако нешто? Ето, и ти милораде имаш двоје дјеце, хоћеш рећи да би ти било свеједно да једно убију, јер имаш још једно? Ја сам своје једно дијете једва донијела на свијет, мени кад би овако рекао, појела би те. Заиграо си се пуно, и играш на најосетљивија бића, а то све говори о теби. Да ми је да те видим, и пљунем по сред чела, онако као МАЈКА.

Name

ОБИЧНИ ЉУДИ

28.07.2018 05:29

БРАВО КАТАРИНА,СТИДИМО СЕ ИЗ НАШЕ КУЋЕ ЗА КОГА СМО ГЛАСАЛИ,лијепо нам се представио а САД ВИДИМО КО ЈЕ ОН УСТВАРИ,БРУКА ИСРАМОТАБа представља 1,2 милиона људи!

Name

Милица

27.07.2018 21:04

Немам ријечи .Ово је шљам од човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНО

27.07.2018 21:11

Нема толико малих слова којима треба писати име тог цовјека,ово је поразавајуце за све нас ,ко смо, гдје смо докле смо,

ОДГОВОРИТЕ
Name

КориР

27.07.2018 21:13

4 дјетета има са 2 човјека и 3 брака. Чист патријархат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

051

27.07.2018 21:15

Овај цавјек нема образа ни стида. Његова дјеца се баве озбиљним пословима у које су улозили милионе украдене од градјана РС. Његова дрскост и бахатост нема границе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

052

28.07.2018 16:49

Немас ти појима која се лова мозе зарадити на паприкама,само им инекцијом убризгас воде.

Name

051

28.07.2018 21:40

Лова се пријатељу убија упумпавањем 20-50 КМ глупим градјанима (назалост много је таквих) у дзеп сваке изборне године. Улозено се појединцима многоструко враца.

Name

Владимир

27.07.2018 21:30

Ја се извињавам али ста је слагао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.07.2018 16:06

Сједи Владимире,писем ти јединицу...

Name

Дада

28.07.2018 17:06

Пусти снимак поново. Можда тако глуп нешто и схватиш.

Name

ре

28.07.2018 19:03

Укљуци мозак и преслусај. Али ти немас дјеце, не разумијес ти ниста, бљак.

Name

љутакрајина

27.07.2018 21:51

Милораде срамото уцини нам услугу и остави нас на миру! Нестани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

27.07.2018 22:01

Сва могућа подрска за Давора који се лавовски бори да за истину са свим правом овог света. А Додик, Вукотић. Ћеранић И слични нису му ни до кољена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

27.07.2018 22:03

Бозе сацувај је ли могуце да постоје овакви људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

27.07.2018 22:11

Додик је обична кукавица, примитивац и лоповчић, који је полудео од страха и похлепе, то је све сто треба да знате о овом нецовеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

28.07.2018 07:08

Тако је и ни реци висе

Name

ре

28.07.2018 19:02

Лоповлук сто је пролазио, пролазио, тик, так..

Name

БОБА

27.07.2018 22:12

ПОЗНАТИ СУ МИ ОНИ КОЈИ ХВАЛЕ СВОЈУ ПОРОДИЦУ.ИЗА ТОГА СТОЈИ САСВИМ НЕШТО ДРУГО.МАЛИ СМО .СВАКО СВАКОГ ЗНА КО ЈЕ, ШТА ЈЕ И ОДАКЛЕ ЈЕ.УЛАЗИТИ У ПРИВАТНЕ ЖИВОТЕ У ОВОЈ СИТУАЦИЈИ КАКВА ЈЕ ДАВОРОВА ЈЕ ДНО ДНА.НАШ ПРЕДСЈЕДНИК ЈЕ ТРАЧАРА.ОН НЕЗНА КУДА УДАРА.ВРИЈЕЂА РВИ, БОРЦА ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ КОЈИ ДОСТОЈАНСТВЕНО У СВОМ БОЛУ ТРПИ ЛАВОВСКИ СВАКАКВЕ ИЗГОВОРЕНЕ ГЛУПОСТИ.СВАКА ЧАСТ ДАВОРЕ.ТВОЈЕ РИЈЕЧИ СУ МИР И ДОСТОЈАНСТВО.ТИ СИ ДАВОРЕ ПРАВИ ВИЈЕРНИК .

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамир коцовиц

27.07.2018 22:16

Овај није у рангу коцијаса,овде је вазно не дати му да побјегне, у затвор сњим

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

27.07.2018 22:19

Бозе Сацувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Но1

27.07.2018 22:24

У праву је Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресао линију

27.07.2018 22:54

Ма неце овај цовјек доцекати стартс. Реално неце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАРТЕ

27.07.2018 22:56

Б О Л С Н И К НЕМА ОСНОВНЕ КУЛТУРЕ ПРЕМА МРТВОМ ДЈЕТЕТУ" УБИЈЕНОМ" ГАДНО СМРДИ ДОК ЈЕ СПРЕМАН ИЦИ ИСПОД ЉУДСКОГ ДОСТОЈАНСТВА БЈЕДНИК У СРЦУ И ДУСИ ЈАДНО ДА ЈАДНИЈЕ НЕ МОЗЕ БИТИ ЗБОГОМ ПАМЕТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејана

28.07.2018 00:08

Како га није срамота? Омаловажавање једне очајне породице која само жели истину и правду је као уреду?Како нема макар мало поштовања према нашем Давиду?Како га није стид овако нешто изјавити?Људи да ли видите ко је на власти наше земље?Ово је срамота!Желимо само правду,истину,и мало поштовања за нашег Давида!Не тражимо превише,него је политичарима стало само до тога да они испадну невинашца,али људи вјерујте ми,они све знају.Нецемо стати све док не додјемо до правде!ДАВИДЕ ЖИВИШ!✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар је го

28.07.2018 01:14

Људи моји ,не волим Додика,поготово не структуру олоса око њега,али побогу све је у праву овдје ,ста то није тацно?? Ако се борис за истину и изадјес пред дрзаву и казес угасили сте ми свијецу??? Лазима се ниста не постизе ,јасно је дје ово води ,иако сам подрзавао ове скупове висе нецу јер их води лудак и плаценик,а велика лова је у игри,мали Давид је одавно престао бити тема. Цак ме све ово наводи да на изборима гласам за Додика сто ми до сада није било ни у плану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццццц....

28.07.2018 08:58

Ја сам негдје процитала да му је син из првог брака у америци. сходно с тим покојни давор је једини који је одрастао крај свог оца и који је `његова дуса` јер је једини од троје дјеце зивео с њим.

Name

Ре цар је го

28.07.2018 14:49

Шта је ботови? Фрка чим се ради и у ноћној смјени! Море мрш, ти гласај за кога увек гласаш, за олош!

Name

МИРКО

28.07.2018 15:23

ЦАРЕ ТИ СИ РЕТАРДИРАН И ПРОЗИРАН,ЈАСНО ЈЕ ДА СИ ТИ ЈЕДАН ОД МИЛИНИХ ПЛАЋЕНИКА АЛИ ГОТОВИ СТЕ! Само ЉУДСКИ ОДПАД НИЈЕ НА ДАВОРОВОЈ СТРАНИ А ПЛАЋЕНИКЕ ОД СТЕВАНДИЋА ДО ПАПАКА ИМА САМО ТАЈ ШТО ЈЕ ОПЉАЧКАО СВОЈ НАРОД!

Name

Србо Муслимовиц

28.07.2018 16:53

Царе узми својих 50 км. и бриси.

Name

ре Царе

28.07.2018 21:56

Ма ниси ти у СНСД-у. Знамо ми. Они се вец дуже вријеме не изјасњавају, ћуте и посматрају. ЧАк и у врху странке ћуте сви осим једног цовјека и једн е зене. Ћуте у коалиционим партијама, па ми чудо сто ти прицас.

Name

Цар је го

28.07.2018 23:53

Људи нисам СНСД нисам бот,него сам реалан.Додика и његове комуњаре не могу гледати очима.Али опет сам у дилеми,шта је ово? Ево објасните ми,у којој ћу то држави живјет ,што се несмије изјаснити на скупштини о Сребреници итд? И чему лажи у причи. Подржаво сам све ово,али мало ми нека босанска политика смрди ту.Волио би да гријешим. Што се тиче политике,ево да сад буду избори не знам за кога би гласо,ове комуњаре и њихове комесаре неби мого заокружити,а опет ни у ове нијесам сигуран.Можда Иванић чојек је на мјесту.

Name

ДраганЗ

28.07.2018 01:15

Милорад Додик, Игор Додик, Зељка Цвијановиц, РТРС радници који блате сваки дан Давора од данас- НЕМАЈУ БУДУЦНОСТ У РС !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

065 ---171

28.07.2018 01:35

ОСТАВИТЕ ЉУДЕ НА МИРУ.ГОС.ДРАГИЦЕВИЦУ БОРИТЕ СЕ ЗА ПРАВДУ А ГОС.ДОДИК ЗА НАРОД.КАД ЦЕ ЗАЗИВИТ ФОНД ЗА ПОМОЦ ПОР.ДРАГИЦЕВИЦ,САРАЈЕВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видицес

28.07.2018 04:22

УГАСИО СИ ТИ У ОКТОБРУ, НЕЦЕ ТИ ЛОВА И КРАЂА ПОМОЦИ ОВАЈ ПУТ, ПОСТО ЈЕ НАРОД ОГОРЦЕН КАО НИКАД ДО САДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахила

28.07.2018 05:02

На залост,Додик је у пеаву,говори истину,а ви који га зелите срушити морате наци бољи и креативнији нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖАРЕ

28.07.2018 10:55

Ето опет КРЕТЕНИ ИМАЈУ И ЗА ОВО ОПРАВДАЊЕ!

Name

СТОЈАН

28.07.2018 05:45

Е ОВАКО СЕ ВЛАДА СА СТОКОМ А ОН ЈЕ САДА ДОБИО ПОЕНЕ КОД БИРАЧА КАКВИ СУ НАШИ, РЕРАРДИРАНИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДНИК

28.07.2018 05:53

А МИ, ДЈЕЦА РАЗВЕДЕНИХ, ПОГИНУЛОГ, УМРЛОГ или ХЕНДИКЕПИРАНОГ ЈЕДНОГ Од РОДИТЕЉА, ЈЕСМО ЛИ МИ СВИ ОТПАД ПО ТЕБИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ,ОЛОШУ ЉУДСКИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи

28.07.2018 06:09

Колико пута ти се кћерка удавала Милокраде,шљаму и смеће људско

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

28.07.2018 11:26

Могао је и то да спомене кад вец блати дијете разведених родитеља, да ли то знаци да су његова унуцад потенцијални наркомани, пијанице итд...

Name

С

28.07.2018 06:43

Па си зато синцицу дао кредит од 3 мио и фирмицу Проинтер од које цемо јос мало сви морати понесто куповати. А и Делта је твоја/ дрзис састанке са изводјацима ти лицно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ннннеее

29.07.2018 08:32

А Делта јел то сад огранак од Биске Глухаковиц министар ти одрадиоооо отисла Боскааа сад је тбоје све јес јупио и ваздух а тек ријеке суме руда и остала добра срамито срамитниг вам рада именом и орезименом дјецо писите за наук својиј дјеци како се стварало царство на властитом народу у цитанке а попови и министри љуљају се у том царству опљацјаном са сбијим газдама политицарима е дјецо моја тако се осајатио један постени вредни српски народ на брдобитом балкану осакатио слиједи пуно теских година опоравка од овог зла

Name

легија

28.07.2018 06:56

Шта сам ја богу згријешио да ми је ово зло предсједник·Али неће дуго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

28.07.2018 08:20

Тако је милеее легендо све је ово политика на тргу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прц

28.07.2018 08:36

Мој глас иде мили србину,до конацне побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дудук

28.07.2018 08:55

КО ЈЕ ПРОТИВ ДОДИКА, ОН ЈЕ ИЗДАЈНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И СРПСКОГ НАРОДА И ЛИТУРГИЈЕ хехехе.. салим се, али тако ће бити пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада-допуна коментара

28.07.2018 09:08

Мислим да би било добро ако би неки новинар, блогер или неко ко зели и ко је у могуцности да објави или одстампа сва десавања око Давидовог убиства и све изјаве овог мафијаса и његових послусника. И јос би било боље превести на енглески и њемацки језик. Засто не и књигу написати. За наук будуцим генерацијама. Само идеја .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земљак

28.07.2018 16:59

Дрзи се ти Канаде,Срби су луд народ,они су цак сопственог Краља протјерали из земље и поставили тамо неког бравара из Хрватске да им влада.(питање је ста је и ко је у опсте био бравар).Ово данас сто се десава и није несто посебно.

Name

ЗАИСТА ЈАДАН ПОТЕЗ

28.07.2018 10:15

И то изјавити за медије из СРБИЈЕ?! ПА КУД ЋЕШ ТАМО? ти(етикетирао си се) и са сваком изјавом о породици Драгичевић тонеш! Евидентно је да се бојите истине те на све могуће нељудске начине покушавате да оспорите истину! Питање, КОГА ШТИТИШ ПРЕДСЕДНИЧЕ И ЗБОГ ЧЕГА?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.07.2018 12:33

Докле висе це овај Додик брукати и бити узор најлосијег понасања Срба у историји Народа. Гласајте за њега да нестанемо. Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

28.07.2018 12:43

Бозе баци камен али буди прецизан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорана

28.07.2018 12:53

Страшно! Господине Додик, далеко било, али шта да неко науди вашој дјеци?! Или унучићима? Ај шта фали, имате их 5, једно више-мање. Срам Вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈА

28.07.2018 15:16

Ма БРАВО,он је стварно ПОЛУДИО!

Name

а да сјашеш и не узимаш уста породицу Драгичевић

28.07.2018 13:19

Шта мислиш о томе, ОДЈЕ*И ВИШЕ, РЕКАО СИ И ˝ПОМОГАО˝ ДОВОЉНО И О ДАВИДУ И О ДАВОРУ И О ЉУДИМА КОЈИ ТРАЖЕ ИСТИНУ! Шта хоћеш ти, да злочин прође некажњено? Е, ПА НЕЋЕ ДА МОЖЕ! Мало вам милиони па сад и животе узимате и још се чудите ШТО ВАМ НАРОД НЕ ДОЗВОЉАВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгомир

28.07.2018 13:37

Бруталан однос власти према најзнацајнијем ресурсу сваке па тако и насе дрзаве. Ово никако не би требало да буде дневнополитицка тема, али један овакав однос предсједника (нецу да користим погрдне изразе, мада би мозда и требало) је у најмању руку непримјерен.Досад смо били свједоци разних вриједјања новинара и слицних испада, али ово је стварно кап која је прелила цасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво перо

28.07.2018 22:02

Шта мислите како је новинарима РТРС, АТВ? Шта морају да раде за мале паре, а народ их пљује, док, на другој страни политичари, који имају огромна примања, уопште с е не огласавају.

Name

Драганце

28.07.2018 13:44

Господине предсједнице (користим ову реценицу због знацаја и увазавања саме институције), опрастамо ти задузење, привредни колапс, отпустања неподобних, али да нас убијас то ти нецемо и не моземо опростити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

28.07.2018 13:47

Мислим да није требао поредити са овом трагедијом своју дјецу како су успјесни и како има унуцади .Наравно да је и давор масто даце од пкојног Давида имати унуцад

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУРОПА

28.07.2018 15:08

Народ који може ДОДИКА ИЗАБРАТИ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ништа друго и не заслужује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса

28.07.2018 15:16

Милокраде лако је твојој дјеци да воде озбиљан бизнис са парама које си покрао продавајуци Све у Републици Српској.литра српске крви 1991 до 1995 ти данас наплацујес милионима .доце време када ти паре неце моци помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКО

28.07.2018 15:49

Ово је дрскост без преседана!Он је лик који ни Гинис не би могао да прими у књигу рекорда у глупим и безобразним изјавама.За њега висе не постоје ријеци које би могле да опису ову ендемицну врсту балканску.И светски тирани...диктатори би били затецени ста овај лик прица и какве поруке саље.Зар ова дрзава није вец оплакана када овакве типове има за вође...нема цовек реци да описе овај сој људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тај "цовјек"

28.07.2018 18:21

Тај "цовјек", или НИЈЕ ЦОВЈЕК, или му је тако ЗАПАД наредио, а он, послусник ЗАПАДА за "саку долара", нема куда вец издати српски народ(нецу казати:свој народ, јер он је ХРВАТ- Цовицевац). ко не спознамо сада, спознацемо доцније-назалост ДОЦНИЈЕ и певисе ДОЦНИЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Ивић

28.07.2018 19:12

Да ли је могуће да неко мозе бити бахат до те мјере. Власт је потпуно изгубила осјећај за стварност

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈЕТЕ РАЗВЕДЕНИХ

29.07.2018 06:09

А У КАКВОМ АМБИЈЕНТУ И ПОРОДИЧНОЈ ИДИЛИ ОДРАСТАЈУ ТВОЈА ПРВА 2. УНУКА И З ПРВОГ КЋЕРКИНОГ БРАКА ИДИОТЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

29.07.2018 06:13

Не могу да се нацудим да председник једне дрзаве мозе овакве глупости да казе???Погледала сам његов интервју и није ми било јасно да прица цовек на нивоу једног просецно писменог цовека,као да је сендвицар дао интервј???Ста зна тај цовек осим да краде??овакве глупости не прилице једном председнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зана

29.07.2018 07:32

Па драги мој, немају сви лопова од оца да нам отвори кафице и фирме па да" постено радимо и зивимо"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

29.07.2018 11:50

Стара је изрека, коло среће се увијек окреће. Окренуло је Санадера ! Окренуло је Милошевића ! И нико поуку да узвуче из тога, него оном, неће ваљда мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово не би изјавио

29.07.2018 14:03

НИКО ИОЛЕ НОРМАЛАН. ОДВРАТНО,ДЕГУТАНТНО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари ђедо

29.07.2018 16:34

Е народе! Па ви овдје свашта изрекосте. Ја сам мислио да нешто знам а сад видим да ништа не знам и неразумијем. Мислио сам да је стање боље и да по мало излазимо из кризе. Ал по вашем виђењу тонемо некуд дубоко недај боже. Спаси нас Боже и умове вас појединаца. У памет се тежите добру а не злу. Које крив за неко недјело нек одговара пред Богом судом и народом.

Name

РОНY

29.07.2018 14:29

Да нисам преслусао, небих вјеровао, немам ријечи, занијемио сам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ау ста изјави

30.07.2018 09:41

Па ако некоме није јасно до сада каква си ти назовимо те ˝особа˝ НА ОСНОВУ ОВАКВЕ МОРБИДНЕ ИЗЈАВЕ ТРЕБАЛО БИ ДА МУ БУДЕ ЈАСНИЈЕ! И кључно питање када то СВЕ знаш, знаш ли ко ЈЕ УБИО ДАВИДА?! А, МИЛОРАДЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татјана

19.08.2018 19:07

Ооооо смрада болесног

ОДГОВОРИТЕ