Dodik: "Davoru nije ugašena krsna slava, ima još jednog sina"?!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas se oglasio o smrti Davida Dragičevića. Dodik je za portal “Telegraf” izjavio da je cijeli taj slučaj ispolitizovan, ali Dodikov intervju bio je pun kontradiktornosti i "niskih udaraca".

Republika Srpska 27.07.2018 | 16:22
Dodik: "Davoru nije ugašena krsna slava, ima još jednog sina"?!
Prvo tajac pa eksplozija. Milorad Dodik konačno se oglasio povodom tragične smrti 21-godišnjeg banjalučkog studenta Davida Dragičevića. On se, u intervjuu za beogradski "Telegraf", ni manje ni više obrušio na njega i njegovu porodicu.

Prvi čovjek Srpske išao je toliko daleko da je gubitak djeteta omalovažio rekavši da se Davoru Dragičeviću krsna slava nije ugasila jer, kako kaže ima još djece. Kao da ovaj prerano ugašen život i nerazjašnjena smrt nikome nisu bitni i važni.



“Taj otac dođe na Skupštinu i kaže 'ugasili ste mi slavsku svijeću', a ima još jednog sina. Ima sina iz prvog braka. A kaže 'ugasili ste mi slavsku svijeću'.

Niko ne može da potvdi da je uopšte ikad slavio slavu. Išlo se na manipulaciju emocijama, u kojima se pokušava da se napravi to. Kada on čuje ovo, on će smatrati da sam ja saučesnik, zato što kažem 'alo, čoveče, kako možeš doći pred parlament i čitavoj javnosti reći ugasili ste mi slavsku sveću, a imaš sina'. Imaš sina, imaš ćerku”, navodi Dodik.



Dodik tu nije stao. Pokušao je da uđe i u strukturu porodice Dragičević pa je tako krivce tražio u razvodu roditelja i ne tako skladnoj porodičnoj idili.

“Ta porodica je nažalost odrasla u nekim uslovima, koji su malo neuobičajni. Majka se udala za drugog čoveka i odvela ćerku i stavila toga pokojnika sa 12-13 godina. U najozbiljnim godinama, najtežim godinama za odrastanje”, kaže Dodik.

Dodik se usudio da porodicu Dragičević i svu njihovu patnju uporedi sa svojom porodicom – ni manje ni više nego idiličnom.

“Ceo život sa svojom suprugom činim da se pobegne od poroka, da ih formiram kao ozbiljne ljude. Moja ćerka danas ima četvoro dece, moj sin ima jedno i već čeka drugo. Ozbiljni su ljudi, bave se svojim poslovima”, otkrio je predsjednik.



Govorio je i o radu Tužilaštva u slučaju Dragičević. Niz kontradiktornosti izašao je iz usta predsjednika Srpske. Od toga da on ne može da utiče na tok istrage.

“Podstičem Tužilaštvo i Sud da to čine i želeo bih da se to se to što pre razreši ukoliko je to moguće. Ili nije moguće. Ja nisam tužilac”.

Do toga da bi zatražio da dođu drugi tužioci.



“Ako Tužilaštvo nije sposobno, ja sam spreman da napravimo apel da dođe tužilac iz Austrije ili odakle oni hoće, da se pridoda timu i da se pokuša pronaći jedna objektivna istina.”

"Kada sam rekao ocu, `evo promijeniću sada ekipu, hoćete li otići sa Trga, rekao je da neće`", kaže Dodik.

Ali je i Davor Dragičević izričit u svojoj namjeri – na Trgu smo do konačne istine. 

(BN)

Komentari / 402

Ostavite komentar
Name

Majka

27.07.2018 14:26

Stidi li se ovaj covjek stati pred ogledalo? Sljamu jedan.

ODGOVORITE
Name

re

27.07.2018 14:44

On je legenda, planira dobiti i sledeće izbore, kako čime, vjerovatno ima plan,ako ga narod organizovano ne spreči tome, on vlast mirno neće predati!?

Name

Re

27.07.2018 14:46

Uzas uzas, nemam vise rijeci

Name

eto

27.07.2018 14:48

Puko je , UUUU hvala bogu. Evo narode ko je on. a sad zamislite sta prica kad nije pred kamerom.Ovaj covjek je bolesnik i to teski. lako je tebi pricati osvojoj djeci kad si pokrao sve sto se moglo. Sram te bilo.

Name

Prašinar VRS

27.07.2018 15:00

Mislio sam da Dodik ne može biti veće đubre nego što je do sada bio, međutim i ja znam nekada pogrešiti ipak može,ovo je dno dna i vrhunac licemerja što je puno je i kada je od Dodika.

Name

Vuk

27.07.2018 15:10

Taman kada pomisliš da ovaj nečovjek , kriminalac i profiter ne može niže pasti on te demantuje.Nešto me asocira da će mu se desiti 5-i oktobar.Ostani đubre do kraja govno jedno neljudsko , tvoje vrijeme je bukvalno na kraju.

Name

Zeljko Banjaluka

27.07.2018 15:23

KOJU ONO SIFRU IMA OVAJ MESAR,POKAZAO JE U SPORU SA BOSICEM.ALO GOSPODINE UZIMATE LI TERAPIJU STA VAM JE DR.STOJAKOVIC PROPISAO POPIJTE TABLETU BICE VAM BOLJE GOSPODINE PREDSJEDNICE SNSD VI NIKADA NISTE BILI MOJ PREDSJEDNIK NITI PREDSJEDNIK SVIH GRADJANA REPUBLIKE SRPSKE. VAMA JE LIJEPO NEKAZU DZABA TREBA ZIVJETI SA BUDALOM A VI STE SAMI PAPIR POKAZALI U SUDSKOM SPORU.

Name

XXL

27.07.2018 15:30

MILORADE BEKRIJO.MISLIS DA SI NEDODIRLJIV...IMAMO MI I ZA TEBE BLEK AROV.. NEMOJ DA BRINES.....

Name

Eto ga

27.07.2018 15:30

Eto ga,sam se otkrio,krvnik prizna nicim izazvan,glumio "prijatelja" porodice,kao sto je i sve do sada ovom nesretnom narodu odglumio,pa suze na sahrani,isto kao sto zali i oca Darka Mladica a u sebi pun osjecaj zadovoljstav,ono nesto kao"Cuj Mladic stvorio Republiku Srpsku,aaaa,ja sam Republika Srpska,ovo sine Darko zbog tebe pisem.Davore eto,sada su maske pale,ako i dalje razmisljate ko je naredbodavac i izvrsilac,sve su maske pale.Sve on isprica,brizni otac,svom mikione da se ne drogira a od djakca napravi narkomana i lopova pa u kanalizaciju.Taktika diktatora vise ne pali,provaljen si,deseti putni Srbi progledaju.Pustis pse rata,one Vukotice i troglave Lazanske,pa red Galijasevica i Spirica,onda red nepoznatih autora ljubitelja tbog lika i djela na portalima rtrs-a,a onda kao slag on,on ljudska bijeda i moralno dno.Evo ovo je razlog,ON,on je iskljucivi razlog zasto niko od omladine,ili bar 80% ne misli da ostane ovde.PRAVDA ZA DAVIDA.

Name

Mali Baja

27.07.2018 15:40

Juris na Bastilju i crvene Kmere velikog Baje

Name

Re ETO GA

27.07.2018 15:41

Jesi li ti prijatelj i sa jednim kudakom.?!!

Name

Миланко

27.07.2018 15:42

Што да се стиди, све је ово истина...Давор манипулише осећањима људи губитком сина. Како га није стид да се поиграва људским осећањима.Њему је свака лаж, обмана дозвољена, јер Боже, изгубио је сина. Још га не видесмо да на гробу умрлог сина пали свијећу, већ на улици, ко и сви секташи!

Name

Mk

27.07.2018 15:42

OVO JE SAMO DA SE ČOVJEK POMOLI ZA OVOG LUDAKA .OTIŠAO JE U P.M.AL STVARNO

Name

VRS-RVI

27.07.2018 15:44

Jad , tuga, uzas... sta drugo reci!? Ovakvog idiota Srpska nikad nece imati!? Ciji si ti "presjednik" i koga ti prestavljas?? taj je jadan i tuzan, takve gluposti i neistine iznositi, takav nivo ljudske zlobe ,niti se vidio ,niti cuo ,u istoriji naseg naroda!!! Sta drugo reci nego sram te bilo sotono!!! Poslje ovoga da li iko normalan tebi moze dati glas!!?

Name

Bojan

27.07.2018 15:47

JEBOTE ZIVOT STA RECE COVJEK AUUUUUUUUUUUUUUUU NECE OVO IZACI NA DOBRO.... OVO JE DNO DNA OD DODIKA

Name

kikica

27.07.2018 16:00

obični firaun

Name

RE MILANKO

27.07.2018 16:01

"Neka usta kad zinu, svaka im guzica pozavidi na smradu". Mislim da je ova izreka nastala opisujuci ljude kao ti. Kupuj kartu idiote , jer ti predsednik bjezi jos malo za Rusiju a ti ostajes.

Name

Q

27.07.2018 16:15

Predsjedni;e, monstrume, moralna nakazo Boga se ne bojiš, naroda ne stidiš. Poslije ovih teških riječi, niko normalan te neće podržati. Najveći šljam si u očima malih ljudi, a oni su se probudili. Samo će tvoji poslušnici da ti aplaudiraju . Najveće zlo si ti koje je moglo zadesiti ovaj narod. Sram te bilo, ruke su ti krvave i okaljane. Štitiš ubice i zločince. Svima nam je jasno. FUuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj

Name

Sale

27.07.2018 16:30

Kako te nije sramota precjednice stidi se krsne slave

Name

Rudonja

27.07.2018 16:43

Sa koliko muževa je tvoja ćerka izradjala četvoro djece, sa jednim ili možda dva? Jer ako se rastala, pa ponovo udala, a djecu iz prvog braka odvele od oca (a to je isto uradila i Suzana Dragićević), o čemu ti onda pričaš?

Name

Za Milanko

27.07.2018 16:50

Brabonjku jedan, pa šta bi htjeli, da nekažnjeno ubijate narod, i da se svi pretvaramo kao da se ništa nije desilo! Radite to decenijama, prolazilo je, al eto jedna kap preli čašu, pa ćete sad morati da odgovarati za sve!

Name

Tamara

27.07.2018 16:58

Dali je bitno kako je dijete odrastalo ako on nije napravio nikakvo zlodjelo... Bruka od predsjednika

Name

NN

27.07.2018 17:09

Bruko jedna. kako te nije sramota? Tvoj ministar je lagao NSRS i rekao da jem zades u pitanju, predočio lažne toksikološke nalaze, jer nema toksikološke laboratorije. Karan bez licence i obdukcija nije validna. Ovaj slučaj je pokazao u kakvoj kaljugi živimo. To su zaslužili građani RS od svog predsjednika. Strašno, neljudski, idiotski intervju. Sramota gdje živimo i ko nas predstavlja. Pravda za Davida!!!

Name

@#@

27.07.2018 17:24

Тај нема ни образа ни стида фукара једна.

Name

zvornik

27.07.2018 17:53

Ja budale mila majko , pa on je stvarno poludio .

Name

Mi Sami

27.07.2018 17:59

Kad budale borbu za vlast shvate kao borbu za zivot onda se desi izjava kao 'ovo',sto neki jos oslovljavaju kao predsjednik,da ovakvu izjavu...Sram te bilo Milorade.Imas djecu i unucad.Neka su ti zivi i zdravi.Ti nemas ni mozak ni obraz.Ti nisi svoje bliznje gledao u sanduku,inace nebi tako govorio.J..bala vas fotelja...nemaju konobari ons 3 miliona da ne budu narkomani,niti mogu ucijeniti sve firme da finansiraju poridicnu igracku Igokeu.

Name

Prašinar VRS

27.07.2018 18:02

Hvala Bogu da Dodik nije učesnik rata, da jeste do sada bi se proglasio Maršalom i doživotnim predsjednikom. A sada sam pogledao prilog na RTRS o njegovoj izjavi, kad oni to isjeku ona izgleda još jadnije i odvratnije, samo pomislim kada ovako govori za medija šta tek baljezga u kružok sa: Lukačem, Ćulumom, Viškovićem, Majkićkom, Vasićem, Košarcem, Špirićem i ostalom bagrom.

Name

jana

27.07.2018 18:13

Ima li ovaj nečovjek , kriminalac , profiter,psihopata.............. porodicu?Što ga ne liječe?

Name

Prašinar VRS

27.07.2018 18:15

Nikada mi nije bio simpatičan Ognjen Tadić i kada je nakon poraza od Dodika izjavio LAKU NOĆ REPUBLIKO SRPSKA, pomislio sam mali previše si sujetan a čovjek je u stvari bio prorok.

Name

Prota

27.07.2018 18:29

Oprosti mu Oce, ne zna sta radi.

Name

Slobodna Srpska

27.07.2018 20:19

Zivio Milorad Dodik, legitimno izabrani predsjednik Republike Srpske! Budite uvjereni, na ovaj nacin ga nikada necete pobjediti. Sve radite pogresno.

Name

Re Slobodna Srpska

27.07.2018 20:46

Mile se sam dotukao!Sve što su započeli Lukač, Ilić, Karan i ekipa on je ovim zapečatio.A ti ološu kupi prnje pa kada ti predsednik bude bežao, tornjaj za njim!Jedino što će on da se baškari negdje na naš račun sa parama koje je od nas pokrao, a ti jado nemaš ni za kartu!

Name

Evo ti banka cigane..

27.07.2018 20:51

Milokrade, vrijeme je za pjesmu..

Name

Re Slobodna Srpska

27.07.2018 20:54

Mali botu bez savjesti, i ti ces sa njim na smetljiste u oktobru. Fuj, bijedo!

Name

Lea

27.07.2018 20:57

Šljam Fuuuj! Fuj, fuuuj

Name

Pera

27.07.2018 21:53

Vuce, danima pricam prijateljima kako mi sve lici na Milosevicev rezim. Opozicija miting on kontramiting, Samo kod nas ce biti osmi oktobar. Vec prica kako ce mu osporiti pobjedu. Znaci sprema se da brani izgubljene izbore,

Name

Dosadni ste

28.07.2018 00:29

Upravu je Dodik vi ste dosadni

Name

Sumar

28.07.2018 06:26

Probudi se predsjednice, prosao je zimski San. U mom Kraju kazu Nemoj jesti Bunike I gljive Ludare.

Name

Dado

28.07.2018 10:39

Ima covjek plan da zaposli sto vise na drzavne jasle pred izbore, tj. Kupi glasove. Sa nacionalnom pricom kupi ove koji jos uvijek u glavama ratuju protiv ostalih nacija i naroda, a losom ekonomijom da otjera u inostranstvo i ovo malo sto razmislja svojom glavom i eto mu pobjede jer ce ostati samo oni. Zato hodaju po dijaspori jer oni sto su otisli hrane ove koje su ostali. E to je tuzna istina nasa. Ne znam ima li kraja bahatosti i vrijedjanju inteligencije srpskog naroda. Da li bas imamo toliko plitko i kratko pamcenje pa da nas godinama vuce za nos? Ko smijeni Nikolu Poplasena i kako? Da li je on bio legitimno izabran predsjednik RS? Da li ga je narod razrijesio duznosti ili strani placenici?

Name

kuz763

28.07.2018 14:59

Neka papak Dodik odstupi! Dosta je njegovih neukusnih i prostackih govora. Mi smo posten svijet koji zasluzuje respekt!

Name

Ja

29.07.2018 00:44

JASNO JE DA JE ISPOLITIZIRANA OVA NESRECA. PREDIZBORNA KAMPANJA JE POCELA NA NAJPRLJAVIJI MOGUCI NACIN

Name

A rezultati rada?

29.07.2018 06:14

Krajnje je vrijeme da se bolesno ambiciozni sluzbenici kao sto je Dodik i Lukac zamjene sa skolovanim, postenim i sposobnim kadrom!

Name

Q

29.07.2018 09:39

Idiot se odnosi prema tuđoj djeci kao prema stvarima, a neživim bićima. Čovjeku ugine kućni ljubimac pa mjesecima žali. Davoru ubili dijete i on zna ko su ubice i ima obraza napadati porodicu. Samohrane roditelje je ponizio i u svojoj sekti. Ljudi su ogorčeni. Hvali se velikim članstvom, a nije ni svjestan da pola njih neće za njega glasati zbog ovoga. Baš se navukao na tanak led. Pokvaren je da pokvareniji ne može biti. ne znam ni jednu osobu toliko nemoralnu i iskvarenu. Kaži javno ko je ubio Davida? Pravda za Davida!

Name

Baja

29.07.2018 09:45

IDIJOT

Name

preporuka

29.07.2018 11:40

Milokrade, za Vas je traktor najbolje rjesenje: Gume debele za duboko oranje, a zemlja trpi i susu i poplavu. Za ljudske, one kompleksne stvari, Vama skola ne moze pomoci, Vi ste svoj potencijal vec odavno iscrpili. Hvala Vam, mozete ici!

Name

Kakva Sramota!

29.07.2018 12:17

Rudonja u svom prirodnom stanju, fali mu samo oprema za vucu!

Name

Sramota za cijelu RS!

29.07.2018 17:38

Dodik je jedna prostacina neotesana!

Name

Za Majka 27.07.2018 16:26

29.07.2018 22:05

Dodiku je do slave? i slavi je u kafani sa Irinejom. Dodiku se ne moze ugasiti slava jer ima cerku sina. A sta ako?....

Name

RE: re 27.07.2018 16:44

29.07.2018 22:11

Potrosice Dodik citav budzet za nove izbore, ima narod para u slamaricama. Treba ponovo povecati PDV i akcize, Republika Srpska ima najjeftinije gorivo u Evropi i okolini.

Name

@Majka 27.07.2018 16:26

30.07.2018 05:21

Kada bi se Dodiku, ne daj Boze, desila takva tragedija sa sinom ili cerkom, da li bi on na RTRS rekao da "ima jos jednog nasljednika i da ce imati ko da naslijedi njegovu slavu"? Da li bi se tada mijesao u rad MUP-a, Okruznog tuzilastva u Banjaluci, sudova". Da li bi Cvijanovicka tada smijenila kriminalce iz MUP-a Republike Srpske, na celu sa glavnim mafijasem Draganom Lukacem?

Name

Igor

27.07.2018 14:27

A majko moja mila...

ODGOVORITE
Name

Skeptik

27.07.2018 14:50

Šta se čudite? Onaj dan kada je Lukač podnio tužbu pritiv Davora zbog klevete na ovom portalu sam upozoravao da RUDONJA stoji ne samo iza te tužbe već iza svih izjava i postupaka svakog funkcionera ovog najogavnijeg režima u srpskoj istoriji. Tad početkom maja sam rekao da RUDONJU treba biti sramota što je išao Davoru kući na saučešće i na Davidovu sahranu. RUDONJA je najveće zlo koje se okomilo na ovdašnji srpski narod, opasan, bezosjecajan, surov. Oktobar nije dovoljan...

Name

Skeptik

27.07.2018 15:00

A da ne spominjemo još onih 8.6 milijardi....Treba RUDONJU na Gvantanamo u lance.✊

Name

Igor

27.07.2018 15:18

Čudim se prijatelju kako biramo 12 godina ovakve ljude... Čudim se gdje su nam bile oči... Čudim se sebi, šta još radim ovdje...

Name

@Igor

27.07.2018 15:48

Радо се заборавља: Иако има и апсолутну власт и медије и институције и буџет и јавна предузећа - дакле све је себи потчинио - да је са једва нешто преко хиљаду (!) гласова поново постао Предсједник. Код тако тијесног резултата је основана сумња да је било манипулација гласовима. Такође, иако је његова странка у коалицији са још двије (!) странке, опет су морали да купују папке да би могли да формирају владу. Дакле, Срби су гласали ПРОТИВ овог криминалног ђубрета и шљама који га окружује. Али су криминалци изманипулисали крајњих исход. На крају, сјећаш ли се реакције душебришника са запада (нпр. њихових амбасадора) који су осудили купониву папака? Не сјећаш? Па зато што је није ни било. Њима управо овакав и одговара: Неко ко ће уништавати Србе и Српску, ко ће је задуживати код пијавица из ММФ-а, који ће први бити за увођење акциза итд.

Name

sava savanović

27.07.2018 16:44

E moj predsjednice. Pa kad je Davor i njegova familija takva kakvom je ti pretstavi , kako je onda moguce da te taj isti Davor i njegova familija rasturaju u javnosti. Kad jedan obican konobar (kako kaze Davor) moze da ti toliko skreše rejting kod naroda , sta mislis sta moze da ti uradi iskusan politicar u fer borbi. Okruzio si se budalama i nepismenim ljudima i ponasas se kao jednooki čovjek u zemlji slijepih. Sta ces kad oni progledaju ,a ti idalje imas jedno oko.Pamet je skupa stvar, ali nekad se nemoze ni kupiti.

Name

Ra Savanovic

27.07.2018 16:59

Sada ce njega da spasu genijalci koje je stavio na listu, gledaj samo iz jedinice 3 kada pocnu da ga brane Spiric, Tesanovic, Djajic, Aleksic, Mazalica i naravno kompenzatorni Stevandic. Narod ima da ceka u redu od ponoci da odma jutre glasa za njih 7. oktobra

Name

Samo cast

27.07.2018 18:32

Ovaj je izgubio kompas. Boze sacuvaj . Nisam siguran da ovo moze izgovoriti predsjednik ne bilo koje uemlje. Jadna je Nasa Republika kad nas je ovo vodilo.

Name

A,sramote ...on

27.07.2018 21:17

Vise ne zna ,sta prica .sam sebe ,ukopava ,ta osionost i bahatost .nije davno vidjena na ovim prostorima .Strasno .

Name

Smislov.

29.07.2018 12:26

Nismo ni mi ništa bolji, jer narod ima vlast kakvu zaslužuje. Nas trenutno vode 2 idiota. Onaj u Srbiji nema dana kada ne stoji opkoljen mikrofonima i ne priča istu priču. Prvo pitanje novinara se odnosi na razlog okupljanja a onda instruisani Pinkovi novinari kao Jovan Palavestra postavlja pitanja naravno dogovorena o opoziciji i onda počinje Vučićeva patetika. Svaki ubogi dan, to mora biti neka dijagnoza. A ovaj naš je sve arogantniji i bezobrazniji

Name

Nikola

27.07.2018 14:27

Sram ga bilo! Djubre jedno hoštaplersko!

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2018 14:45

Bem ti drzavu gdje moze majmun kao ti da prica tako .

Name

DNO

27.07.2018 15:47

OVO JE NEŠTO NAJOGAVNIJE ŠTO JE NEKO IZGOVORIO U OVOJ ZEMLJI OD NJENOG POSTOJANJA.AKO OVU GADOST GRADJANI NE OSUDE NA IZBORIMA ONDA SE OVDE STVARNO NEMA S KIM ŽIVJETI I TREBA IĆI ODAVDE.

Name

Fukara more i rebara

27.07.2018 17:46

Predsjednik je spomenuo i svoju djecu , kako su divni i uspjesni .I to sve sa svojih deset prsta. Ljudi postaju milioneri u cetvrtoj , petoj deceniji Zivota a Dodikovi sa dvadesetak godina .Gratulation. P.S. Davore zelim ti da ostvaris to sto si naumio.Respekt.

Name

Darko Colic

27.07.2018 19:49

Koga stranci nam odrede taj ce doci tako su i ovog nam odredili. Hvala im.

Name

Re

29.07.2018 21:34

A bolesne price majko moja,spominjati poroducne odnose.Pa kako ga nije sramota spominjati a ne pogledati u svoje dvoriste,hvali se unicima a vise nezna od kojeg su oca kad mu se cerka udaje svake druge godine.Te ae preziva Cirkovic,Ciric kako vec nzn tacno,pa Trisic,pa kako sad nemam pojma !!!

Name

Garda

27.07.2018 14:30

Čovjek dno dna.

ODGOVORITE
Name

Julija

27.07.2018 20:38

Stvarno taj Dodik je politički imbecil.Pa zar ne vidi da radi u korist svoje štete. Slučaj Dragičević će mu doći glave a izbore je već izgubio.Bolje bi mu bilo da razmišlja da pobjegne negdje dok još ima vremena.

Name

dnk

27.07.2018 20:57

Auuuuu...prenisko....jadno.

Name

hondy

28.07.2018 06:48

Pa sta je sporno.Covek ima jos jednog sina a i kcerku.I oboje je zapostavio jer je eto u realitiju.

Name

Re hondy

28.07.2018 08:03

Sporno je to sto Rudonja ima reality u svojoj kuci pa nema pravo da komentarise druge. Kao i mnogi iz njegovog okruženja.

Name

Jasna

27.07.2018 14:31

Da li je uopste moguce biti ovako bahat i nenormalan?

ODGOVORITE
Name

seka

27.07.2018 17:47

Monstruozna izjava. Izjava koju će stići Božija kazna. Sramno, odvratno, gadi mi se ovaj nazovi čovjek a još Predsjednik. Šta je onda u stanju izjaviti još za one koji nisu Srbi. Ovo je užas. Želim da njegova djeca ne dožive Božiju kaznu zbog oca monstruma

Name

Mrka kapa papaka!

28.07.2018 07:10

Papak kao on demonstrira svoju snagu kao uzoran vodja svojih papaka. Dobro obavljena edukacija.

Name

Svetozar

27.07.2018 14:33

Eto narode ko nas vodi da bog sačuva, pa to presjednika , bruka za narod.

ODGOVORITE
Name

Pajo

27.07.2018 15:02

Ko jebe vise dodika on ide u zatvor i svi kojisu opljackaĺi ovaj narod tolika ubistva a niko nista samo pljacka pljacka zato su sposobni i nista vise bagra lopovska!!!

Name

art@

27.07.2018 14:33

BOZE sracuvaj.!!!COVJEK nema komentara.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA DAVIDA

27.07.2018 14:33

DODIK I NJEGOVA SVITA, ZLOCINCI NEMAJU VISE STA DA KAZU. SVE SU REKLI. SVE JE JASNO. ZLIKOVCI. ZNACI AKO IMAS JOS JEDNOG SINA ,STA IMA VEZE STO SMO TI OVOG UBILI. ON NIJE NORMALAN. ON JE LUD.

ODGOVORITE
Name

Branka

27.07.2018 14:34

Eee šta rece i šta sam sebi napravi predsjednice.

ODGOVORITE
Name

hondy

28.07.2018 06:49

Jel nesto slagao???Ovo je istina.Davor ima jos jednog sina a i kcerku.

Name

Re hondy

28.07.2018 08:04

Da i da treba da se veseli jer ima još djece.Puuu

Name

nn

27.07.2018 14:34

Nista mi nije jasno! Kao da smo Mjesna Zajednica! Prdsjednik se mjesa u kimentarise ubistvo jesmo dotle dogurali! A sto djece da ima NIJE U REDU I JEDNOM DA NEKI NASILNO ODUZME ZIVOT! Sta se ovo desava i stace ovo sve proizvesti nek nam je DRAGI BOG NA POMOCI!

ODGOVORITE
Name

Oleg

27.07.2018 15:31

Milokradu treba izvaditi jaja kao vepru da opet takav nebi doso na svijet!

Name

Re NN

27.07.2018 16:17

Ma kakva mjesna zajednica ovako ae ne ponasa ni u štali!

Name

strast

28.07.2018 07:11

Precednik presaugo smeca pa sada bljuje vatru.

Name

Dijagnoza: perspektiva=0

28.07.2018 10:55

Papcina Dodik u uzletu i zamahu svog oskudnog i primitivnog intelekta!

Name

zabrinuti borac VRS

27.07.2018 14:35

Istina moZe doci samo poslije sedmog oktobra kada dodje druga vlast

ODGOVORITE
Name

Milica

27.07.2018 15:03

Bas tako, nikako drugacije, ali ovi će sve upotrijebiti da ne dođe do toga, samo da ne bude zrtava.

Name

ZA ZABRINUTI BORAC

27.07.2018 15:35

ČOVJEČE KAKAV 7 OKTOBAR OVO NIJE ZA ĆEKANJE SAT VREMENA.SMJENA HITNO NI SATA ČEKANJA. ŠTA JE OVAJ LUDOV SVE SPREMAN NAPRAVITI DO 7.OKTOBRA.LJUSKA SRAMOTA PITAMO SE ŠTO SVIJET SA NJIM NE RAZGOVARA. SRBIJO SRAMI SE KO VAM DAJE INTERVIJU I ŠTA PRENOSITE.

Name

Eeeej

28.07.2018 18:44

Borce...docice isti kako ti nije jasno. Sve osta bagra.

Name

Sloba

27.07.2018 14:35

Ovo je dno dna ja mislim da narod treba ustati prije izbora i srusiti aktuelnu vlast. Vise nemam komentara na ponasanje i bahatost ovih idiota na celu sa ovom seljacinom, a o tome sta rade pogotovo. Pravda za Davida, pravda za sve postene ljude u ovoj razrusenoj drzavi!!!

ODGOVORITE
Name

re Sloba

27.07.2018 14:57

Sipanje soli po bilo čijim otvorenim ranama se može porediti sa najgorim oblicima nečovječnosti. Ovim intervjuom je to upravo učinio predsjednik jedine nam RS. Šta posle pročitanom osjećam prema njemu nisam spreman dijeliti sa posjetiocima portala jer bi se pitali "zar toliko žuči može da bude u ljudskom biću" Umjesto toga pitat ću sebe i vas "koliki moron trebaš da budeš da bi podržao ovo na izborima" Pravda za Davida!!!

Name

Re Slooba

27.07.2018 16:19

A sjecas li se kad je pijani bik bio pod satorom?

Name

In

27.07.2018 16:25

Bijedo ljudska bojis li se boga imas djecu i unucice a tako pricas . Ima drugog sina sta ima veze sto je jedan ubijen . Mile sotono.

Name

nikson

27.07.2018 14:36

Treba pogledati intervju i onda shvatiš s kakvom osobom imamo posla.

ODGOVORITE
Name

Renikson

27.07.2018 15:41

Kakva osoba,obican MAGARAC!

Name

Drr mrr

27.07.2018 14:36

Strasno sta ova smradina prica ne zaboravi Milokrade imas i ti sina ili je tebi bitno samo tvojoj guzicetini da je dobro.

ODGOVORITE
Name

pero

27.07.2018 14:36

Ovaj čovjek definitivno nije normalanAko on pobjedi na izborima nema nam spasa , definitivno.

ODGOVORITE
Name

Simo

27.07.2018 16:08

Ako izgubi izbore izazvace haos a mozda i rat samo da ostane na vlasti.Ovakvi su spremni na sve.Tesko nama i nasoj djeci

Name

Smislov.

29.07.2018 12:35

To su folovi totalitarnih režima, gdje je samo onima na vlasti dobro, a kad onaj kojem nije dobro, kaže da mu je loše onda je on unutrašnjih neprijatelj. To bi nam Ćeranić najbolje objasnio. I kad onaj Košarac i Majkićka kažu da je to napad na institucije, što da nisu možda dobre pa da se ne napadaju.

Name

Peđa

27.07.2018 14:38

Evo i Davorovog odgovora https://www.glasbanjaluke.net/2018/07/27/davor-dragicevic-predsjednice-od-cega-branite-republiku-srpsku/

ODGOVORITE
Name

Zile

27.07.2018 14:56

Ovome psihopati ne znaci smrt jednog dijeteta sto nisu ubili njegovo dijete da se vidi kako je izgubiti dijete to sto prica sticem dojam da gaje ubila policija dok ne smiju izaci u javnost sva ubistva je pocinila snsd na celu sa lukacem smradom

Name

Patra

27.07.2018 14:38

GOTOV JE

ODGOVORITE
Name

kako da ne

27.07.2018 17:49

Od muke ce da popije rakiju krusku pa onda ode u Agape na veceru

Name

Re

27.07.2018 19:12

A sa Agape-a pogled na Davidov Trg.

Name

Drr mrr

27.07.2018 14:38

Nadam se da ce posle 7 oktobra krenuti masovna hapsenja ovih smradova sto su unistili sve.

ODGOVORITE
Name

Aman

27.07.2018 14:39

Čova je poznat po izjavi-kome se ne slavi slava neka ide u SDS.Sad kad je slavi,slavi je pod šatorom kao...Upušta se u najprizemnija tračarenja kao kakva dokona bebetina.Njemu se ne vrijedi pravdati, samo ga zabiti u PM.

ODGOVORITE
Name

A

27.07.2018 14:40

Sta se i lozite, covjek ima papir da je lud!?

ODGOVORITE
Name

To je to

27.07.2018 18:07

Sto je najgore,ako mu ikad bude sudjeno upravo ce se na osnovu tog papira izvuci!

Name

TEBI predsjedniče

27.07.2018 14:40

SA OVIM UVRIJEDIO SI SVAKO DIJETE SAMOHRANOG RODITELJA a POSEBNO RODITELJE! Mi djeca ( PO TEBI ) kojeg odgaja jedan roditelj, smo NULA, nas treba ubiti-jer niko za to (VIDIMO) neće odgovarati, mi nismo LJUDI ako smo od rastavljenih roditelja I NE ZNAČIMO NIŠTA,MI NISMO FORMIRANE LIČNOSTI JE L´ KAO TVOJA DJECA?!!!!! SRAM TE BILO! VRIJEĐAŠ I DJECU RASTAVLJENIH RODITELJA (POSEBNO MRTVO DIJETE) I SVE RODITELJE A POSEBNO DAVIDOVE RODITELJE! Ti savjetnici neka provjere podatak koliko ima djece rastavljenih roditelja( po tebi neidiličnih uslova) i koliko si ih TAČNO UVRIJEDIO! I za tvoju informaciju kao djete rastavljenih roditelja JOŠ DA TI KAŽEM ˝TI NEUOBIČAJNI USLOVI˝ IDILIČNIJI SU I VAŽNIJI OD USLOVA KOJE TI PREZENTUJEŠ KAO ˝PORODIČAN ČOVJEK˝, ˝otac˝!

ODGOVORITE
Name

Re tebi predsjedniče

27.07.2018 15:05

Odličan komentar!

Name

Glup je

27.07.2018 16:00

Ovo je pravi komentar.Zamisli samo,predsjednik vrijedja i omalovazava jednu veliku grupu gradjana.Nadam se da ce oni ovo procitati do izbora.Osim toga ovaj njegov tekst treba objaviti i u Americi i Evropi gdje je jos znacajniji broj ove populacije pa da vidimo reakciju.Mogu samo zamisliti!

Name

Etela

27.07.2018 16:30

Duduče,sama sam othranila svoga sina i ponosim se time...stoko bezrepa,stići će te naše suze

Name

Re

27.07.2018 17:28

Ma dajte pustite njegova talamasanja. Pa vidite s kakvim se on druzi fackalicama i sve ce vam biti jasno.

Name

Nula je on

28.07.2018 07:07

Ma kakvom predsjedniku, NULA je on . Sad pokazuje svoje pravo lice svaki dan. Milosevic je zavrsio u Hagu a gde ce ovaj? U Gulagu/

Name

Jeca

27.07.2018 14:41

Djubretane jedan, nema rijeci sa kojom bi te opisala, sramoto jedna pokvarena,kako ces tim jadnim roditeljima i svima postenima pogledati u oci. Kakve veze ima sto su roditelji razdvojeni na hiljade ih ima takvih jesu lu takva djwca manje vazna. G...o jedno ljudsko

ODGOVORITE
Name

Govno

27.07.2018 14:41

Govno jedno. Pa ko je on da osudjuje sada porodicu i da poredi svoju djecu koju je obezbjedio do 4.koljena? Ma nemam rijeci isim bijes,uzas,sramota,kakva gnjida od covjeka. Dokle,dokle,dokle.

ODGOVORITE
Name

Neshvaćen

27.07.2018 14:42

Šta smo bogu skrivili da nas je kaznio s ovim čovjekom?

ODGOVORITE
Name

Deni

27.07.2018 16:06

Neshvaceni, jel zaista sebi postavljaš takvo pitanje? E onda vam nema pomoci. Svo zlo na naplatu dodje, kad tad. Razmisli dobro o cemu govorim.

Name

Роки

27.07.2018 14:42

Дрско безобразан, а отпао је он од оца који се бавио исто малверзацијама и преварама кад је Додик био малу. Што кажу, не пада далеко ивер од пања. Ово ће бити у историји за 200 год, имали смо најгорег председника звао се Милорад Додик. Срамотит ће се сви који су ти некад веровали и помогли да остајеш на власти.

ODGOVORITE
Name

sta imali

27.07.2018 20:14

Dosao na tenjkui oteo mjesto legalno izabranog predsednika.Fujjjjjjjjjjjjjj

Name

hm

27.07.2018 14:43

Car Dušan ostao zapamćen u istoriji sedam stotina godina, pa svemu što je uradio za Srbe, ovaj će ostati upamćen kao najveći neprijatelj, uništavalac, zlotvor, hulja, kriminalac, i bezbroj još pogrdnih riječi... džabe ti kuzmanovic pise enciklopediju, narod će te pamtiti i prenositi priče...prezime tvoje ce biti sinonim za sve neljudsko i nemoralno na svijetu...

ODGOVORITE
Name

Buba

29.07.2018 06:23

Kuzmanovic ogrezao u kriminalu Celinac zna sve od jupljenih diploma do zaposljavanja i kupivine papaka ama jadna enciklopedija koju on pise to je ruglo srpskoga roda pa oni su umislili da su privatnu drzavu sebi po svom tabijatu stvoriili i vratili narod u 16 vijek robovlasnicko drustvo napravili i sve na korumpiranom i opljackanom narodu a porijeklo imovine im sve govori i rad njihov i znanje njihovo samo licni interes a seoski ucitelj je na niskim granama istorije srpskog naroda po zasluzi i postenom radu sve jebto daleko od postenja ogrezlo u korupciji i kriminalu od rata do danas samo se presvlace aljine i u krug a narod bjezi ode mladost ostaje pustinja.

Name

Au

29.07.2018 06:35

Ljudi u to je on cuo od spirica u drvaru sve snahe kurve a kceri kopilad radjaju!! Stara uzrecica srpska drvarska ! E jadna enciklopedija ko je pise i o kome o kriminalcima profiterima mafiji21 vijeka u srpskom narodu !! Ljudski sljam isplivao u ratu i posle rata do danas e to je istorija moj Kuzmane ti hoces da prejrojis ali to se ne moze zataskati to je ISTINAAA kuzmaneee ucitelju do doktora nauka kojih gdje fuj fuj fuj ze zato narod bjeziiiiiiii

Name

J

27.07.2018 14:45

Ti si lud1000%

ODGOVORITE
Name

Re j

27.07.2018 15:06

Ne lud, već bezobrazan i zao!!!

Name

Luka* do jaja!

28.07.2018 07:15

Neka Dodik nadje izgubljene "gace" da ne bi uskoro ostao bez svojih!

Name

Mile

27.07.2018 14:45

Pa narode jeli to moguce da je sve ovo rekao.

ODGOVORITE
Name

Re J I Re Za Re J

27.07.2018 16:55

On je pun "zla" i treba to iz njeg istjerat a "dobro" mu usadit.

Name

XL

27.07.2018 14:46

Zna Dodik sve samo pokušava da od sebe napravi čovjeka ali sve gazi dublje u živo blato. Neka ga Bog pita ako niko drugi ne smije. PRAVDA ZA DAVIDA!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Ooo Mile

27.07.2018 14:46

Tvoja cerka ima cetvero djece,iz koliko brakova....

ODGOVORITE
Name

Reoomile

27.07.2018 15:28

Umalo iz 5 brakova....postena!?

Name

Bosa

27.07.2018 15:32

Odlicno pitanje!

Name

Проф

27.07.2018 15:57

А иначе је била ученик за примјер. Мислим по лошем учењу и неоправданим изостанцима.

Name

Kabadahija

27.07.2018 14:46

Fuj, odvratan si, čovječe!!!

ODGOVORITE
Name

Pravda za Davora

27.07.2018 14:46

Sram bilo svih koji lazu da im je zao Davida a do Davida im nije stalo ni kao do lanjskog snijega.

ODGOVORITE
Name

ZA PRAVDA ZA DAVIDA

27.07.2018 15:40

MARŠ STOKO.

Name

Skandalozno

27.07.2018 14:47

Svoji ljudi na naš račun preko kredita IRB, da se čovjeku smuči život.

ODGOVORITE
Name

koji je ovo vijek primitivčino lijevčanska?

27.07.2018 14:47

Šta nije u redu sa razvedenim ljudima,stoko bahata,zabrani razvod,a legalizuj prostituciju i švaleraciju,gdje se ne zna ko koga da prostiš presjedniče jadnog stada..

ODGOVORITE
Name

Pa

27.07.2018 15:57

I kcerka mu je razvedena, ali boze moj... to je tzv elita

Name

Re Pa

27.07.2018 16:14

Ko je elita??'' To je elita u pokušaju.

Name

re re

27.07.2018 18:22

Ljudi,pa ko glasa za ovoga primitivca,misle li i oni ovako kao on,nisko,pa on rovi potuđim ranama kao krmača.Povrjrdio je danas na stotine djece razvedenih roditelja,pa on je skot,neka legalizuje kriminal i prostituciju,manijak je napravio od nas siciliju.Kasno je oktobar svi na trg i skota istjerati u BG.Neka vodi i tu uspješnu i harmoničnu porodicu.

Name

Dr

27.07.2018 14:47

Meni nije jasno zasto covjeka sa psihijatrijskim smetnjama ne podvrgnu lijecenju, nego ga jos pustaju da upravlja narodom? Ovakve bolesne izjave je suvisno komentarisati. Zdrav razum ovo ne moze da pojmi. PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

TELEGRAF

27.07.2018 14:47

BOŽE SAČUVAJ ŠTA PREDSJEDNIK GOVORI. KAŽE IMA PETORO UNUČADI I ŠESTO NA PUTU.NEKA SU MU SVI ZDRAVI,ŽIVI I NEKA IH PRATI SVAKA SREĆA. PREDSJEDNIČE MILE DODIK ZAR VAMA KAO DJEDU NIJE SVAKO UNUČE JEDNAKO DRAGO KAO I NJIHOVIM RODITELJIMA I SIGURAN SAM DA BI ŽIVOT DALI ZA BILO KOJE AKO BI MU SE NEDAJ BOŽE DESILO DA MU SPASIŠ ŽIVOT. TAKO JE I SA DRAGIČEVIĆIMA. MASA BRAKOVA DANAS ŽIVE U RAZVODU BRAKA, ALI PREMA PROPISIMA UGLAVNOM ZAJEDNIČKI BRINU O DJECI.ŠTA ZNAČI KRSNA SVJEĆA RODITELJU AKO JE IZGUBIO DIJETE. AKO JE NASTRADA LI MOMAK BIO PROBLEMATIČAN OD SVOJE 12-te GODINE ŠTA SU RADILE SOCIJALNE SLUZBE, A POSLE PUNOLJEDSTVA MUP.ZAR JEDAN PREDSJEDNIK ULAZI U PORODIČNE ODNOSE DA LI SU U BRAČNOJ ZAJEDNICI ILI NE. KAKO VASPITAVAJU DJECU TO JE POSAO PREDSJEDNJKA. VAŠA MOGU DA ŽIVE DOK STE IM VI ZALEĐINA,, PROINTER,,,, AGAPE,, ,,IGOKEA,,JABUKE IZ POLJSKE,, SAMO RECITE OTAC MILE STVARA I TREBA KADA STE U MOGUĆNOSTI. NEMA TE PRAVO ZAVIRIVATI U TUĐI LONAC.VAŠA IZJAVA DANAS JE IZIRITIRALA I SVAKOGA KO NE MORA NAREDBODAVNO MISLITI KAO VI. RUŽNO I SRAMOTNO A JOŠ CRNJE ŠTO VAM JE VUKOTIĆ MENTOR.IZAZIVATE REVOLT.

ODGOVORITE
Name

Golub

27.07.2018 15:23

Svaka vam cast na komentaru!!! ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

ZA TELEGRAF

28.07.2018 01:45

KOMENTAR VAM JE POZITIVAN.HAJMO FORMIRAT FOND SOLID.ZA POMOC POR.DTAGICEVIC,PA CEMO SE OBRATITI I GOS.DODIKU.PRAVDA ZA DAVIDA,SARAJEVO.

Name

jauk

28.07.2018 08:21

Jadna nam majka,ako te sad izaberemo onda nas ne treba zaliti sta god da nam se desi.pa covjece dragi imas 16 savjetnika pa dali njih pitas za ista kad se spremas za intervju.opet cu ponoviti jadna nam majka i tebi nama.ako te oni savjetuju tako ajme nama ,ako ti nista ne smiju reci opet ajme nama jer dzaba primaju platu.pa covjece dragi da imas svoju pamet i svoj obraz sto bi rekao moj pokojni komsija lujo d.ti nebi poredio svoju djecu sa djecom iz"specificnih porodica" pa cak ni sa onom iz tipicnih jer nije im ista startna pozicija.tvoja djeca imaju privatnu republiku srpsku a ova druga imaju gadjenje prema istoj i gledaju kako da odu sto dalje.sto bi rekao milosevicu idi i spasi nas!

Name

Aaaaa

29.07.2018 06:43

Vucic u Srbiji dao mu rezervno mjesto kod sebe a ovaj sve pokupovao medije i zgrade prabi a vec vile su tu zamak pa pravo glasa samo avin i ode tamo bas ga brigaaaa Vucic je njegov cuvar i negove imovine u Srbiji abtek Putin pa ljudi pokupovani iz medj zajednice sve je to Vrzino kolo 21 vijeka Srpskig naroda opljackanog do koske u istoriju za nauk djeci nasoj.

Name

Marko

27.07.2018 14:47

SOK.Bio sam u soku kad sam gledao ovo na tv,nevjerovatno.

ODGOVORITE
Name

Osuda

27.07.2018 18:12

Ima li i jedan gradjanin Republike Srpske da ovo danas osudio.On je jedna moralna nskaza

Name

Cuca

27.07.2018 14:47

KOliko go...trebas biti da das ovakav intervju i izjavis ovako nesto ?! Pravda za Davida !!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Ana

27.07.2018 21:05

Pravda za Davida! Pravda za narod!

Name

Mrak!!!

27.07.2018 14:47

Ooooooooo milorade,NESRECOOOOOO ovozemaljska! Ma SRAM NEKA TE BUDE!!! Ma ko si ti milorade da ti pricas o porodicnim odnosima porodice Dragicevic,TRACARO JEDNA PRIMITIVNA! SRAM TE BILO!!! Fuuuuuj.

ODGOVORITE
Name

Branka

27.07.2018 14:49

Kakvo dno, ovaj covjek ne zna sta prica.

ODGOVORITE
Name

Ruza

27.07.2018 14:50

E Boze sacuvaj presednika Bruka Kako Moze tako nesto reci Covjek se bori da nadje ko mu je ubio sina i Zasto? A presednik nista prica Neke bajke e Boze mili ima li Te igde

ODGOVORITE
Name

SPAS

27.07.2018 14:52

Milorade, Milorade, zemlja ti se radovala.

ODGOVORITE
Name

Krajina

27.07.2018 14:52

Mile fukaro!!!!

ODGOVORITE
Name

Laktasi

27.07.2018 14:53

Ni životinje se ovako obvratno ne ponašaju prema svojim srodnicima. On je svome dao 3.miliona KM da se ne drogira, naših para ali ludi narod ćuti a nek se Dodik sam preispita da li je ili nije saučesnik?

ODGOVORITE
Name

Žaks

27.07.2018 16:33

Auuuuuuuu!Ljudi nije normalno ovo reći!

Name

Mora se znati ko je Vlast

27.07.2018 14:54

Tako je Milorade,bagru treba unišiti!

ODGOVORITE
Name

Re mora se znati ko je vlast

27.07.2018 15:10

I ti i tvoj Milorad ste najveći ološ!

Name

ZA MORA SE ZNATI KO Je Vlast

27.07.2018 15:46

FEKALIJO I TI VLAST.ZIVEO TI 100 GODINA NE DOZIVJEO NIKAKAV GUBITAK OD DUGMETA DO ČLANA PORODICE.ALI JEBEMO SVI TEBE I VLAST.

Name

Luka

27.07.2018 14:54

Ljudi moji, ovaj silnik, mali baja, je stvarno poludio od tolike opcinjenosti sobom, da mu ni bol za izgubljenim djetetom nije dovoljan da se spusti na zemlju, da bar ne pozlijedjuje rane ljudima koji su izgubili najdraze sto se izgubiti moze, a to je DIJETE?! Silnice jedan, pa i ti si, valjda, roditelj..bar suti ako nemas nesto pametno reci!!! Uzas jedan ko nam je predsjednik!

ODGOVORITE
Name

Marko

27.07.2018 21:06

Pa glasajte i dalje za ovu moralnu nakazu.

Name

derventa

27.07.2018 14:55

Ne daj,Bože nikome ovakvog ludila!

ODGOVORITE
Name

Propast

27.07.2018 14:59

Nedo nam dragi Bog ikad vise ovakvog poganog Predsjednika

ODGOVORITE
Name

Helena

27.07.2018 15:01

Nebo, otvori se i sve nas kazni, kakvog čovjeka imamao za predsjednika.

ODGOVORITE
Name

Darwill

27.07.2018 15:05

Kažite mi samo šta nije tačno od onog' što je rekao? Šta je slagao i gdje je pogriješio? Nisam provjeravao istinitost ove informacije, pa polazim od toga da je tačno prenesena. Pljujte koliko hoćete, ali šta nije u izjavi tačno?

ODGOVORITE
Name

Majka

27.07.2018 15:26

Ma sve je tačno, pogotovo ako neko ima više djece šta fali ako mu neko ubije jedno ili dvoje, ima se, baca se, kao tuđe pare, ne treba žaliti, već slaviti ovakvu državu koja uništava djecu, naravno nas sitnih ljudi, a nečija ima kredite, niti im se smije ni čvoka opaliti.

Name

re darwil

27.07.2018 15:34

Hitno na operaciju mozga. Mislim da ce hirurg biti iznenadjen kad vidi sta imas u glavi. A posto je i hirurg vjerovatno tatin sin sa ultra brzim fakultetom mozda ti otvori g...u pa nesto i nadje tamo.

Name

RE DARVIL

27.07.2018 15:54

VI NELJUDI NE RAZUMIJETE I NE TREBA VAM NI OBJASNJAVAT. VI IMATE SVOJ SISTEM VRIJEDNOSTI, TO JE DJAVOLJE I PROKLETO, A MI IMAMO NASE SHVATANJE KOJE JE BOG DAO. VI UZIVAJTE U DJAVOLJIM POSLOVIMA, PREVARAMA, KRIMINALU, UBISTVIMA .. TO SOTONA SA VAMA VLADA. JA ZNAM DA VAMA NE VRIJEDI NISTA PISAT, ZATO UZIVAJTE U PAKLU KOJI VAS CEKA.

Name

Za Drawilla

27.07.2018 16:00

Nasla se komunisticka funjara da prica kako se slavi slava.Nasla se fukara koja u svojoj porodici ne zna sta se desava da pridikuje o intimnim odnosima drugih ljudi kao radio Mileva.Pa svaki normalan covjek koji ovdje zivi sad je posramljen kakvog imbecila ima za nosioca vlasti.

Name

Neshvaćen

27.07.2018 16:46

Kakav njegova Gorica ima brak? To nam nije rekao.

Name

Ljubica

27.07.2018 15:09

Znaci ako imas dva sina I kcerku nema veze ako ti ubiju jedno dijete imas jos dvoje...DA li to normal an covjek moze reci,nije to krompir pa ajd jedan manje vise....uzas u kakvoj drzavi zivimo I ko nas vodi!

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2018 15:24

Nije normalan, lud 100%!!!

Name

re

28.07.2018 07:53

Pa to nije ni rekao, gdje si ti to pročitao? Između redova? Ti si neki vidovnjak,a?

Name

pero

27.07.2018 15:10

Samo dodik za predsednika

ODGOVORITE
Name

Re pero

28.07.2018 13:18

Pero, u bolnicu pod hitno, preskocio si terapiju, a suncanica udarila. To se zove sizofrenija...

Name

Brankica

27.07.2018 15:10

Strasnoooo da li ovo normalan um moze da izjavi...znaci ima jos jedno pa sta ako smo mu ubili jedno....STRASSSNOOOO

ODGOVORITE
Name

Lid

27.07.2018 15:10

Odmah na psihijatriju I glavu pregledati. Ljudi ovo je uzas sta ovaj ludak prica nek mu je BOG na pomoci. PRAVDA ZA DAVIDA

ODGOVORITE
Name

011

27.07.2018 15:12

Gospodin Predsednik vam je dao malo zabave ...ovoliki komentari za par minuta .Raditeli vi sto ili samo cekate kao zapete puske.Sta god da bi On rekao vi bi ovako zagraktali kao vrane .Da je hvalio Davida vi bi rekli ...sad se dodvorava ...

ODGOVORITE
Name

kiza

27.07.2018 15:32

Pa ti si gori od imenovanog dokazanog ludaka. Gore imenovanog samo treba pustiti da prica i to sto vise.

Name

kkk

27.07.2018 15:34

..uskoro ces i ti sa njim zavrsiti na robijanju.

Name

RE 011

27.07.2018 15:36

Pa dabogda i o tebi tako pricao kao o Davoru. To ti zelim svim srcem.

Name

Za 011

27.07.2018 16:01

"Gospodin"-jel ti zajebavas?

Name

Lela Janković

27.07.2018 15:13

Pa i tvojoj cerki je to drugi ili treći brak, u kojem je dobila dijete I čitava vojska je čuvala sa se porodi u tom drugom - trećem braku. Ko o čemu kurva o postenju

ODGOVORITE
Name

Lejla

27.07.2018 15:14

OVAJ LUDAK NEKOGA STITI MOZDA BAS NEKOG SVOG BLIZNJEG ILI JE PUKAO SA GLAVOM NIJE DOBAR POSJETI DOKTORA PSIHIJATRIJU. PRAVDA ZA DAVIDA

ODGOVORITE
Name

X

27.07.2018 16:02

Apsolutno,inace se ne bi ovako i ovoliko blamirao.

Name

Роки

27.07.2018 17:16

Ја имам куицу и кад је затражила сјатило се 5--6 паса да оплоде. А шта је ту лоше што су помагали Додиковој кћерки да се оплоди.

Name

Željko Aleksić

27.07.2018 15:15

Pravda za Davida I njegovog oca koji je mozda najhrabri covek Republike Srpske I koji ce sigurno doci do istine I pravde.Zivio Davor I zelim mu puno srece u daljem pronalazku I osudjivanju olosa koji su naudilu njegovom sinu

ODGOVORITE
Name

gavran

27.07.2018 15:15

Razotktiven si davore jos davnih dana...obican si kalkulant na sinovljevoj smrti.

ODGOVORITE
Name

kiza

27.07.2018 15:32

Jesi pravi gavran i to onaj crnji da crnji ne moze biti

Name

Golub

27.07.2018 15:56

gavrane CRNI gavrane,RASPADAO SE TI DABOGDA,A DOK SE BUDES RASPADAO DABOGDA DOZIVAO DAVORA DA TI OPROSTI OVU TVOJU NAPISANU BLJUVOTINU!!! POSRANI GAVRANE,FUKARO

Name

RE

27.07.2018 21:11

Razotkri ga ga otac razvedenog djeteta s djecom iz više brakova. Kakav apsurd.

Name

Re gavran

28.07.2018 13:20

A i ti ces gavrane bit razotkriven 08-og oktobra...

Name

Rada J - Zarić

27.07.2018 15:16

Izenadjena a i zaprepascena sam ako je ovo istina. Meni je tesko da razumijem kod obicnog svijeta ako nemaju dovoljno razumijevanja i osjecanja sa drugima ali da covijek koji terba da bude primjer svom narodu i da ujedini svoj narod...ovako prica, pa to je stvarno beskrajna tuga i sramota :(. Boze dragi sacuvaj nas od ovakvih osoba.

ODGOVORITE
Name

Marko

27.07.2018 15:30

Ma istina je Rado,ja sam pogledao to na tv,veceras ce biti na dnevniku BN sigurno.Dok sam gledao ovo bio sam u soku,da covjek nepovjeruje.

Name

Nema Ako

27.07.2018 15:50

Pogledaj snimak intervjua Telegrafu.rs i uvjeri se.Dosta je više pretvaranja.Svi vi koji sumnjate pogledajte šta je rekao.Nije ovo priča rekla kazala već je to izgovorio u kameru u zvaničnom intervjuu.Otvorite oči progledajte i shvatite da je Dodik monstrum i pshijatrijski slučaj i da ste za njega glasali i više nemojte.Ako se ovome zlu nestane u kraj i otkriju Davidove ubice može se deseti da nam se vrati običajno pravo pa će oštećeni roditelji i porodice istom mjerom(oko za oko,zub za zub)uzvraćati onima koji su to uradili i onima koji ih prikrivaju.Krvnu osvetu je Vladika Petar II Petrović Njegoš suzbijao i uvodio državnu pravdu.Ako se ovaj psihijatrijski slučaj i njegov režim neskine na izborima sa vlasti moguće je da zavlada običajno pravo-krvna osveta.Nećemo se kao narod vraćati 300 godina nazad,već vratiti PRAVNU DRŽAVU koju su prisvojili pojedinci za svoje interese.

Name

SIMO

28.07.2018 06:01

ISTINA JE NA ŽALOST SVIH NAS KOJI IZABRASMO OVAKVOG PRVOG ČOVJEKA DRŽAVE! NAROD JE IPAK GLUP KAD SMO NASJELI NA NJEGOVU PRIČU i ŠLIHTANJE DA DOBIJE GLASOVE JER DA SMO INTELIGENTNI NEBI VLADAO 12 g.!

Name

Д

27.07.2018 15:17

Шта тебе брига шта ко има срамото неубијај те туђу дјецу и расветљавајте убиства

ODGOVORITE
Name

Cecko

29.07.2018 06:55

Eto Kuzmanovicu materijal za enciklopediju srpskog naroda fuj fuj nauka i zalost i bijeda u cor sokaku srpske istorije pisi pisi pise i narod po mjesnim zajednicama i prepricava vase rabote sramne kuzmane

Name

Miloš

27.07.2018 15:19

Slavsku svecu domacinstva,preuzima sin koji ostaje u kuci,u ovom slucaju je to bio David.Jedino dete id troje Davorove dece iz dva braka,koje je ostalo sa ocem.Sta tu nije jasno?

ODGOVORITE
Name

Miloše

27.07.2018 16:03

Kako da komunistička profuknjača to zna?Kako kad nije vaspitan da to zna,Dodig.

Name

Biljana Markovic

27.07.2018 15:20

Svi bi mi imali svoje poslove da nam tajo da dva-tri miliončića iz budžeta. Sram ga bilo!

ODGOVORITE
Name

Bizmismen

27.07.2018 21:59

Vidite nesto gospodjo,niko ne voli konkureciju u poslu.Hvala ljepo.

Name

Srdjo

27.07.2018 15:20

Milorade Dodiku e sad si usro i sefa i stanicu.Sta ti to pričaš samozvani predsjednice Mjesne Zajednice.Sta ti trabunjas seljacino nevaspitana,naduvena bezobrazna.Svojima si pokro naveliko a pljujes one koji nisu to radili.Zao ti sto nismo svi lopovcine i sto ne krademo svojoj djeci,zao ti sto covjek ima još jednog sina.Lazes i lažeš,lupetaš i lupetaš ali doći će i tebi kraj bajni samoproklamovani predsjednice.Sve izbore si pokrao pa se nadas i ove ćeš.Vidicemo bajni junače nije daleko Oktobar.

ODGOVORITE
Name

XL

27.07.2018 15:21

DONIO JE DODIK NALAZ DA JE OŠTEĆEN PSIHIČKI KADA SE SUDIO SA BOSIĆEM, ODMA JE TREBAO BITI SMIJENJEN A NE PUSTITI BOLESNOG ČOVJEKA DA UPRAVLJA SVIM I SVAČIM U RS PA I LJUDSKIM ŽIVOTIMA

ODGOVORITE
Name

Pavle

27.07.2018 15:21

Crvene ustase gore od pravih ustasa.. najveci krvnici srpskog naroda u citavoj njegovoj istoriji.

ODGOVORITE
Name

Jasna

27.07.2018 15:21

Jel Rudonja uspio skloniti djecu od poroka? Jel mu žena sretna i zadovoljna životom koji joj je pružio i ima li ona poroka? Ima li mu prijateljica poroke? Što ne ćuti, pametnije bi mu bilo?

ODGOVORITE
Name

seka

27.07.2018 18:08

Dok čitava BIH saosjeća sa porodicom Dragičević, Dodik pjeva " Ne može mi niko ništa". Fuj.....

Name

Imajte srca

27.07.2018 15:21

PRESJEDNIK FUJ GADI MI SE. DODIKU I-MATE LI DJECU LAD TAKO PRICATE. DA VASEM SINU NESTO BUDE ILI GA NEKO UBIJE KAKO BI REAGOVALI SRAMOTA RAZUMITE OCA DAVORA TRAZI ISTNU PRAVDA ZA DAVIDA

ODGOVORITE
Name

MITAR

28.07.2018 05:34

MRCINA I BRUKA SRPSKOG NARODA! AKO JE OVO NAJBOLJE ŠTO IMAMO (u RS) ONDA JE BOLJE DA NAS NEMA,SREĆOM SVI ZNAMO DA NIJE TAKO!

Name

Realno

27.07.2018 15:23

Ovaj covjek, Milorad Dodik, je legitimno izabran od strane građana, sad vi koji ste glasali za njega dobro razmislite kome ste dali svoj glas a vi koji ne glasate za snsd dobro razmislite sa kim zivite, kako i na koji nacin razmisljaju vasi sugradjani... Oktobar se blizi, opametite se ljudi!

ODGOVORITE
Name

kiza

27.07.2018 15:33

Covjek ?????????????

Name

ZA BORS OBILEZAVANJE ZNACAJNIH DATUMA

27.07.2018 16:04

GDJE SE POJAVI DODIK ILI NEKO IZ VLADE BOJKOTOVATI.NA VOJNIČKA GROBLJA NE SMIJE MU SE DOZVOLITI.NISU SVI RODITELJI POGUBILI SVU DJECU. NASA SU GROBLJA, NASA SU DJECA SAHRANJENA U NJIMA I SABORCI KOJI SU STBORILI TVOJU DRZAVU.

Name

Julija

27.07.2018 21:09

Svaka čast za komentar.Jedini lijek za njega je OLOVKA u oktobru i poslati ga na smetlište istorije gdje i pripada.

Name

Dijana Kremenović

27.07.2018 15:24

E pa djubre od predsjednika....Jebem ti sve po spisku, ti gradis i formiras u ozbiljne ljude, od naroda otimas iz usta da se tvoja djeca rasipaju... Djubre od covjeka, nisi ti nula ti si manje od covijeka... Ali sve ce to sto imas djavo da odnese jednog dana. Otkud ti pravo da ti komentarises da li je neko razveden, i kako je ko odrastao. Mislili ste, David je dijete razvedenih roditelja, proci ce to kao i ostale stvari koje su prolazili. Ali ovaj put ste pogrijesili.... Djubrad

ODGOVORITE
Name

te dijana

27.07.2018 20:05

Svaka ti cast dijana.suzu sam pustio kad sam procitao tvoj komentar.nesto najiskrenije,iz duse..

Name

amadeus

27.07.2018 15:26

Je li ga logo Grigorije posavjetovao....pošto je dugo bio Markovićev kadar,a sad socijalne demokrata,zamisli molim te!? Oni se Boga ne boje....odma rađaju bogatu djecu koja slavu slave,ako zatreba zbog političkih i ,,općedruštvenih interesa,,,a sek toga njima djecu i tako donose Rode...ako ovaj Antikrist dobije izbore,.....bolje nam i ne treba.....crkve i bogomolje su i tako prazne sem za ,,obilježavanje značajnih datuma,,,...popunjeni Mitrovićem i njegovim sledbenicima....koji bi ,Bože oprosti, da ovaj antikrist potraje jer onda će i on i oni....ne svi svakako....fuj ...jer nije hrišćanski misliti zlo....ali sve se vrati...kako posiječe tako i požanješ.....

ODGOVORITE
Name

Nikolina

27.07.2018 15:26

Htio si Davora ocrniti a sam o sebi puno rece. Pa otkud Davoru da plati ovoliku podrsku kao sto ti placas botove tudjim paramama. Sram te bilo za trac. Ne krije Davor svoju ostalu djecu kao ti. Ti si presao granicu dna

ODGOVORITE
Name

Dada

29.07.2018 07:15

U crkve narod odavno i ne ulazi one sluze popovima i politicarima za okupljanje dijespore i poskusnika da otkinu jos i jos i jos pa jos malo pa jos malo pa narod bjezi juda koji mili moji pisi istorijo srpskoga roda pisi ovo zlo od rata pa do danas ljzdi 23 godine unazad je napravilo zlo ni za 100 godina oporaviti se narod ne moze sa postenim zakonom i prvnom drzavom a to je vrlo teskoooo ali...

Name

kuku nama sa nama

27.07.2018 15:27

To smo mi u biti..jer takve volimo da nas vode....eto neka nam bude..TAKO ON MISLI O SVAKOME

ODGOVORITE
Name

Ducle

27.07.2018 15:27

Najezio sam se. Pa ovaj dodik je psihicki bolesnik. Kakva stoka glasa za njega

ODGOVORITE
Name

Jagoda Petrović

27.07.2018 15:29

S obzirom da smo mi malobrojna drzava, valjda bi svakom predsjedniku trebao biti vazan svaki zivot a pogotovo zivot mladog covjeka kakav je bio David, a ta izjava da Davor ima jos djece to je jako sramno, mojoj maci je poginuo sin u ratu tj.moj brat i cesto je znala reci " koji god prst posjeces boli" kada su djeca u pitanju. Ova izjava je jako ruzna. Moja poruka mladim ljudima. BJEZITE IZ OVE DRZAVE, nikada nece biti bolje ovdje je sve trulo.

ODGOVORITE
Name

Julija

27.07.2018 21:14

Ne JAGODA PETROVIC uz dužno poštovanje ne treba naša omladina da bježi iz ove nam lijepe zemlje nego iz nje treba protjerati ove što su stvorili ovakav režim da je dobro samo njima.Na izbore i smjeniti ih sa vlasti jer sva njihova moć izvire iz funkcija.Kada izgube vlast sami će bježati glavom bez obzira.

Name

7527

27.07.2018 15:29

*Trgovac ti laže sa osmehom, žena laže suze prosipaju, niko krupno ko M.... ne laže*. Šta ima da priča o intima ma porodice, neka se udalji od istrage, a ne da stoji iza nje.

ODGOVORITE
Name

Joja Vukadinović

27.07.2018 15:32

Sta je ovom Dodiku njemu je jeftina Lukaceva droga stvarno popila mozak.. Jel on svjestan sta prica?

ODGOVORITE
Name

Miroslav

27.07.2018 15:34

Posto je za Presjednika izgleda to sto covjek dobio djecu iz dva braka devijantno neka kaze iz koliko brakova njegova kcerka je dobila 4 djece I sta se to desava oko stana u boriku!?

ODGOVORITE
Name

Anna

27.07.2018 15:36

Ovaj je teški bolesnik .

ODGOVORITE
Name

decko

27.07.2018 15:37

Vidi se koliko predsjedniku vrijedi ljudski zivot... tragedija ko nas predstavlja

ODGOVORITE
Name

Siniša Nenadić

27.07.2018 15:39

Dno dna-Cime se jedan predsjednik bavi i na koji nivo se spusta.Svakim danom je sve jasnije kakvo zlo je ova zemlja za svoje gradjane.Nadam se samo da pakao postoji....

ODGOVORITE
Name

Aleksandar Šaranovic

27.07.2018 15:40

U kamenu nista ljudsko,u Dodiku sve kameno.Pravda za mucki ubijenog Davida!

ODGOVORITE
Name

Slavica Lukić

27.07.2018 15:42

Bezosjecajna mrcino, dokle ces vise otici u svojim interpretacijama jedne porodicne tragedije???!!! Bolje ti je da cutis i one mafijase (znas ti koje) lisis slobode. Vrijedjas jednog od onih sto je stvarao Republiku Srpsku (a kojom se ti bespravno kitis i dicis) RS je narodna drzava, a ne tvoja i tvojih dezertera i profitera. Tvoj bezobrazluk, idiotluk i cinizam presao je svaku mjeru, ZNAS!! PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Slobodan

27.07.2018 15:44

Izadjite narode na izbore i srusite bandu,gospodski olovkom...drugo nema...ne kazem da su ovi drugi bolji ali sa ovom bandom je svako drugi bolji!

ODGOVORITE
Name

Jasmin.

27.07.2018 15:45

Baja ... Glavni baja..eto kakav je baja ..nisti vas 20 godina.RS i BIH

ODGOVORITE
Name

milovan slavnic

27.07.2018 15:46

NJEGOVA DJECA LOPOVI KAO I ON!

ODGOVORITE
Name

Joj

27.07.2018 15:47

Stida nikad nije ni imao, a da vlast ne zeli da mirno preda dokaz su Vukotic i ostali vukotici koji ga brane i zvecaju oruzjem.On nije pukao nego je psihijatrijski slucaj.Ako toliko nipodastava Davida i ne obazire se na brutalno ubistvo da bog da mu i njegov Igor zavrsi isto kao David.Dubre jedno.Izvini dubre.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

27.07.2018 15:47

OVO JE NEMOGUCE, DA JEDAN PRESJEDNIK OVAKO NESTO TRACA, KLEVETA, KOMENTARISE BRACNE ODNOSE .. NARODE POGLEDAJTE SAMO NJEGOVE IZJAVE NA JUTJUBU POSLJEDNJIH 10TAK GOD. ,,DODIK O SREBRENICI,, I SL. KAKVE SU TO PROMJENE, STA TAJ COVJEK MISLI .. TREBA SAMO PREGLEDATI JUTJUB I UKLJUCITI MOZAK I SVE JE JASNO. OVO JE NEURACUNLJIV I NERELEVANTAN COVJEK DA BILO STA OZBILJNO RADI, A NE DA BUDE PRESJEDNIK DRZAVE. OVO JE DEMON.

ODGOVORITE
Name

Danka

27.07.2018 15:48

Dobrobit naroda koji Vas je izabrao (na žalost ) trebao bi stajati na prioritetnom mjestu ! Ovakve riječi i samo ponašanje jednog Predsednika su u najblažu ruku sramni! Pravda za Davida i svu našu djecu!

ODGOVORITE
Name

Joj

27.07.2018 15:50

Stida nikad nije ni imao, a da vlast ne zeli da mirno preda dokaz su Vukotic i ostali vukotici koji ga brane i zvecaju oruzjem.On nije pukao nego je psihijatrijski slucaj.Ako toliko nipodastava Davida i ne obazire se na brutalno ubistvo da bog da mu i njegov Igor zavrsi isto kao David.Dubre jedno.Izvini dubre.

ODGOVORITE
Name

Nikola

27.07.2018 15:51

Ovo je strašno! Ubiju ti dijete i jos kažu,šta se buniš!? Ovo je zlo nad zlom!

ODGOVORITE
Name

Milijana

27.07.2018 15:57

Sram te bilo Milorade,neću reći predsjedniče,jer moj više nisi.....samo se nadam da ćeš se nekad zastiditi svojih riječi sramoto ljudska...solis ranu ljudima koji su izgubili na takav način svoje dijete.....ima li u tebi ista moralno i da li išta znaš nego samo da se boris za vlast ne birajuci sredstva.....sramotno ljudska

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA DAVIDA

27.07.2018 15:58

POSTENI NARODE, NE NASJEDAJTE I NE KOMENTARISITE OVE BOLESNE KOMENTARE PRIPADNIKA DODIKOVE SEKTE. NE VRIJEDI TROSITI RIJECI NA NJIH, TO SU ISPRANI MOZGOVI ,ONI NISTA NE VIDE NITI RAZUMIJU.

ODGOVORITE
Name

Sokol

27.07.2018 15:59

Konačan pad.U oktobru 2018.

ODGOVORITE
Name

Smislov

29.07.2018 13:06

Biće on tvoj predsjednik još dugo. Sad će početi oprobani recept kako neko hoće da nas ukine i pobije, a on to jedini neće dozvoliti. Onda će na izbore izaći nepismeni čiča koji će na glasačko mjesto izaći sa kravatom koju jedino tad nosi i to ukrivo, sa još naivnijom suprugom i glasati za njega. Ti i ja koji smo protiv njega nećemo izaći jer nam se neće dati. Kad ponovo pobijedi biće nam kriv ne on, već dvije pomenute persone, a ustvari krivci smo ja i ti. Od polovine, za njega će glasati pola i tako će 1/4 vladati sa 3/4,al'ko nas je...

Name

ISTINA

27.07.2018 16:01

ZASTO SE LJUDI TEK SAD CUDITE OVOM LUDAKU STA PRICA??? PA PRELISTAJTE MALO JUTJUB POSLJEDNJIH 10 GODINA, STA JE SVE OVAJ COVJEK GOVORIO .. MIJENJAO IZJAVE .. MIJENJAO MISLJENJA .. SVE JE TO ISTO .. SAMO STO SMO MI SAD MALO PROGLEDALI I MALO UKLJUCILI MOZAK.

ODGOVORITE
Name

seka

27.07.2018 19:51

Pogledajte i prisjetite se svih izjava, ponašanja, napada na novinare, psovki i ostalih prostakluka. Mnogi su to već davno vidjeli. Ali nikad nije kasno da otvorimo oči. Čitav svijet je zgrožen njegovim izjavama - kabadahijskim, uličarskim, izjavama koje ni iz džungle ne bi mogli čuti. Sramotno za svakog normalnog i poštenog čovjeka u BiH. Pa čitav svijet želi istinu o ubistvu dječaka Dragičevića. Ma sram da ga bude, i njega i svu njegovu porodicu koja lagodno živi od od ovog jadnog i napaćenog naroda. Napravio je Dinastiju u svojoj porodici. Seljačina bezobrazna.

Name

BORE

28.07.2018 06:06

TAKO JE,IMAMO KRATKO PAMĆENJE I OMAĐIJA NAS MUTAVCE PRED SVAKE IZBORE ALI NAKON OVOGA- NEVJERUJEM!

Name

Nostradamus

27.07.2018 16:02

Meni sve to nije jasno kada tako smije da prica. Postoje samo dva razloga ili je lud 100%ili je siguran ako budu izbori da ce da pobijedi. Ako i poslije svega ovoga u oktobru bude on ili Snsd na bilo kom nivou dobiju izbore onda su oni stvarno toliko sposobni a mi smo svi Ludi 100%

ODGOVORITE
Name

Simeun

27.07.2018 16:05

Posebno je puko kako vidi da gube izbore I odlazi u istoriju kao djubre a ne kao presjednik jedne republike u krvi stecene, a posto je postao predsjednik na američkim tenkovma sad mu I oni rekli mars!

ODGOVORITE
Name

I JA BORAC

27.07.2018 16:05

NARODE DA LI JE MOGUĆE DA SMO SPALI DO DNA. JELI NAM OVO VOĐA BESJEDI ILI NAM ĐAVO LAJE. OVO JE DNO DNA I MI NA DNU.

ODGOVORITE
Name

Darko

27.07.2018 16:07

Da Bog da mu se sve najgore na svijetu počelo dešavati Kakav je to predsjednik ? Boze užasa Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Omladinac

27.07.2018 16:07

Ovo je u najblazu ruku STRAVICNO!!!!Ovaj covjek je definitivno izgubio svaki ljudski,roditeljski,moralni,gradjanski i ini kompas.O obrazu ili casti da i ne govorimo.Niceg se ne stidi,i ni od cega ne preza....Ovo su veoma niski i prljavi udarci.....O prljavosti udaraca traktoriste iz Aleksandrovca, ne vrijedi ni trositi slova.....Ja,kao mlad formiran zdravomisleci i slobodoumni savremeni covjek,imam dva tri pitanja,i jednu ,vise onako,konstataciju....Za ovu pojavu od covjeka,koja se veoma vjesto i manipulativno,skriva iza ustavne pozicije Predsjednika ,nikako i prvog covjeka Republike Srpske.Covjek ne moze biti,jer pojam "cojstvo" njemu je stran,od pohlepe je odavno on o(d)slijepio.Dakle 1.Ako je sve to i tacno(vjerujem da dobro placene i brutalne ekipe danonocno kopaju i vrsljaju Dragicevice Davora i pokojnog Davida i da se trazi "svaka pa i najsitnija nebitna dlaka" od Kulina Bana do danasnjih dana i traze se eventualni protivnici koji ce dobiti enormne pare da lazu)-da li to neko hoce na ovako neljudski nacin da stvori nekakav alibi ili eventualne olaksavajuce okolnosti i svojevrsno opravdanje za ubice ili "eventualne osumnjicene" koji se spremaju?????Ono kao,pa eto "David je bio takav i takav a mi malo prenaglili"??? 2.Moze li bilo sta,pa cak i da je tacno,posluziti kao opravdanje za BRUTALNU EGZEKUCIJU?Postoji li opravdanje da se iskasapi covjek i pocini zlocin ili neko drugo konkretno dokazivo krivicno djelo?!?!? Konstatacija:Sve ovo navedeno od strane traktoriste,izgleda kao slab i neugledan,poslednji ocajnicki pokusaj za "pranje ruku" od ociglednog krvavog zlocina sa OCIGLEDNIM PREDOUMISLJAJEM.Ubijen je mlad covjek na BRUTALAN NACIN.Da je bio bilo kakav,iz bilo kakve price,(a njegova STVARNA zivotna prica je cista kao sunce na nebu),nema opravdanja za ubistvo. !!!PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

Vrlo zrelo razmišljanje

28.07.2018 21:34

Vidim da ste mlad covjek ali zreo, tako da ćete lako shvatiti ovo što ću reći. Odavno je očigledno da se D i D pokušavaju ocrniti, međutim to je nemoguće a i prekasno. Kad se pogleda život Davorov, epizoda sa ranjavanjem u ratu i ta nadljudska borba za nogu i život, kako čovjek može da nasijeda na priče onih , koji nisu ni u knjigama nailazili na takve junake. Što s e tiče Davida, koji roditelj ne bi poželio takvo dijete? I Cilj svakog roditelja je de osposobi dijete za život, tako što će se sam snalaziti u životu i zivjeti i od rada. Čak i ovi što imaju ogroman novac, žele isto. A, pošto to nemaju, stvaraju se kompleksi i frustracije. Treba postaviti pitanje šta bi postigla necija djeca da im nije roditelja iza leđa. Ništa. A David bi sigurno. Uostalom, već je zarađivao, i pored toga, stvarao. Osim toga lijep,pozitivan, urban, omiljen u raji i kod djevojaka. Nije li to san svakog mladog čovjeka i ponos roditelja? A sve to stvorili jedan konobar i jedna Suzana.

Name

Preshednik porodica i slava

27.07.2018 16:08

Ono kad su ga prozivali kako je iz IRB dao sinu kredit od 3 miliona, rekao je - bolje da se bavi biznisom nego da se drogira. Pa hajde onda pRESHEDNICE, daj svima po 3 miliona, pa da se djeca ne drogiraju i da ne bjeze iz drzave u kojoj sin pRESHEDNIKA dobija 3 miliona budzetskih para, a ostali sisaju motku, bjeze van, ili im ne ostaje nista drugo nego da se drogiraju. Da niste razgrabili sve sto ste razgrabili, mozda se Davor i Suzana i mnogi drugi ne bi ni razvodili i rasturali, nego bi zivjeli ponosno od svog rada... David se ocigledno nije ni drogirao, nego je decko prezivljavao kako je umio, s obzirom da je tvoj sin dobio 3 miliona od kojih dio pripada i Davidu i njegovoj porodici, a i meni koji sam zbog nedostatka perspektive i svega sto ste pokrali i sam otisao van... mislim, bolje i preko grane, nego da se i ja drogiram ili dilam, ili radim tebi i tvom sinu kao ROB! Znamo mi sta tebe u stvari boli, guzva na trgu ti tjera cerkine musterije iz AGAPE?! Pa da, neprijatno bogatima gledat tudju muku... pa jest, nije se lako bavit biznisom dok ostali nemaju cime da od tebe kupe to sto im prodajes... a ti udri onda. Rastjeraj sve, mozda i nadjes nekad u buducnosti bolji narod... koji nece morati ni da jede - samo da se drogira i glasa... za tebe i tvoju djecu, naravno... pa da samo ti slavis slavu... od nasih para Ceca i Patrijarh da ti dolaze... e moj pRESHEDNICE...

ODGOVORITE
Name

Ff

27.07.2018 16:20

I opet mu je džaba dao 3 miliona.

Name

hik

28.07.2018 21:38

Djecu treba uciti da sami zarađuju, a ne da počinju sa kreditima. To svaki roditelj zna. I ne moze biti ponosan ako je drugačije. I svako dijete će se bolje osjecati ako samo zaradi novac, a ne da mu ga neko servira. Nikad to ne bih prihvatio od oca, niti bi moj otac to za mene radio.

Name

nikola

27.07.2018 16:12

Spasi SRPSKU i ubi se Milorade.

ODGOVORITE
Name

Pipii

29.07.2018 08:14

Pa 3 MILIONA dade sbome sinu bezveze a gdje je 8, 6 MILIJARDII kukala ti majkaa odgovoriii narodu od cega si u ratu i posle rata to zaradio i dao tvojoj djeci a tudju pokrao do koske pa ta djeca da su vaspitana ne bi od tebe to ni uzele pa nasa vaspitana djeca srpska nece dabuzmu cokoladu ili pice ili napojnicu od svakoga valjda je to odgoj da se pazi da se ne nagradi da se ne olopovi jer kadvizgubis ibraz on postaje djon i propast nema obraza vuse a ni zvanja ni imena pa ne mize nevaspitan nekog da vaspita ne ide ne moze nece iver daleko od klade moj necovjece ala si oslijepio kod svojih ociju eto ti placenija pa neka te brane djeco sklonite se id zla modernog ropstva za saku markica ogavnih bolje gladujte a nemojte obraz ukaljati

Name

Omladinac

27.07.2018 16:12

Ovo je u najblazu ruku STRAVICNO!!!!Ovaj covjek je definitivno izgubio svaki ljudski,roditeljski,moralni,gradjanski i ini kompas.O obrazu ili casti da i ne govorimo.Niceg se ne stidi,i ni od cega ne preza....Ovo su veoma niski i prljavi udarci.....O prljavosti udaraca traktoriste iz Aleksandrovca, ne vrijedi ni trositi slova.....Ja,kao mlad formiran zdravomisleci i slobodoumni savremeni covjek,imam dva tri pitanja,i jednu ,vise onako,konstataciju....Za ovu pojavu od covjeka,koja se veoma vjesto i manipulativno,skriva iza ustavne pozicije Predsjednika ,nikako i prvog covjeka Republike Srpske.Covjek ne moze biti,jer pojam "cojstvo" njemu je stran,od pohlepe je odavno on o(d)slijepio.Dakle 1.Ako je sve to i tacno(vjerujem da dobro placene i brutalne ekipe danonocno kopaju i vrsljaju Dragicevice Davora i pokojnog Davida i da se trazi "svaka pa i najsitnija nebitna dlaka" od Kulina Bana do danasnjih dana i traze se eventualni protivnici koji ce dobiti enormne pare da lazu)-da li to neko hoce na ovako neljudski nacin da stvori nekakav alibi ili eventualne olaksavajuce okolnosti i svojevrsno opravdanje za ubice ili "eventualne osumnjicene" koji se spremaju?????Ono kao,pa eto "David je bio takav i takav a mi malo prenaglili"??? 2.Moze li bilo sta,pa cak i da je tacno,posluziti kao opravdanje za BRUTALNU EGZEKUCIJU?Postoji li opravdanje da se iskasapi covjek i pocini zlocin ili neko drugo konkretno dokazivo krivicno djelo?!?!? Konstatacija:Sve ovo navedeno od strane traktoriste,izgleda kao slab i neugledan,poslednji ocajnicki pokusaj za "pranje ruku" od ociglednog krvavog zlocina sa OCIGLEDNIM PREDOUMISLJAJEM.Ubijen je mlad covjek na BRUTALAN NACIN.Da je bio bilo kakav,iz bilo kakve price,(a njegova STVARNA zivotna prica je cista kao sunce na nebu),nema opravdanja za ubistvo. !!!PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

Federalac

27.07.2018 16:12

I eto takvog predsjednika danas imate. Pa ovaj je isti Vjerica Radeta.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

27.07.2018 16:13

Jedna za predsjednika ; Dotako sam dno života, kaže Toma Zdravković

ODGOVORITE
Name

JAAAOOO

27.07.2018 16:23

STRASNO...PRESTRASNO...NEMA SE STA DALJE ISKOMENTARISATI...STRASNO!!!

ODGOVORITE
Name

SCORPIO

27.07.2018 16:23

Rudonju na poligraf sa pitanjem: kada i od koga je prvi put dobio informaciju o Davidu Dragičeviću.

ODGOVORITE
Name

Žaks

27.07.2018 16:47

Stravično,stid me je ko mi je presjednik i za koga sam glasao nekada!Više nikada

Name

Iskreno

27.07.2018 16:23

Dodik je rekao istinu,, sto mnogi koji dizu ruke ko sektasi ne bi smjeli reci.. Ovo nema veze sa smrti momka Davida nek mu je laka zemlja,, ovo je igra

ODGOVORITE
Name

Re Iskreno

27.07.2018 17:08

Ja predpostavljam ti njega znas za njeg glasas. Mozda ti je i bliznji.Ti njega dobro poznajes ja to vidim iz tvog komentara i zato kazem bice jos gore.Po tvom komentaru "iskreno" vidim da je Ooon (zlo) kakvog Srbi ne paaamte. A ja ja sam Bosnjak podrzavam ta okupljanja oko trazenja istine i ..... "pravda za Davida".Tebi BRUKO nick "iskreno" je normalno da se jedno dijete (za primjer) ubije a drugo da uziva sve privilegije povlastite beneficije olaksice....sve uzeto od bijede... Ti nick "ISKRENO" sram te bilo!:> Kalesija

Name

re iskreno

27.07.2018 18:03

Vama je najvažnije od svega da li je neko digo ruku ili ne. Kad smo kod ruke onda bi u našoj državi trebali primjeniti šerijatsko pravo - za krađu odsjecanje ruke. Čini mi se da bi mnogi ostali bez iste. I da ne bude zabune jer spomnjem šerijatsko pravo, Srbin sam.

Name

još iskrenije

27.07.2018 18:38

Dodik nešta debelo brani,nekoga jako važnoga ko je u ovo upetljan,pa to je jasno,neko je veoma bitan njemu .

Name

re

28.07.2018 21:42

Pitanje za vas: NA OSNOVU ČEGA JE PODIGNUTA PESNICA SIMBOL SEKTASA. RECITE STA SE DRUGO MOŽE PODIĆI U ZNAM PROTESTA.Sta je to loše na trgu? Možda trebaju pod šator, ili...?

Name

Pravda

27.07.2018 16:40

Naka si ti rijesio svoje da se razmnozavaju i unio idilicno stanje u storinama miliona nasih para.E kako ce puci i ta idila samo da znas !

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo

27.07.2018 16:43

Milorade srami se.Sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

Zora

27.07.2018 16:49

Ovo prevazilazi sav njegov bezobrazluk i provokaciju za naseg Davora.Cime se on bavi.Ali sreca vrijeme istice..7 oktobar je tu blizu.. ..tik tak tik tak.Padala su carstva pasce i ova vlast.Pravda za Davida!Pravda za borce!Pravda za narod!...proklet bio ko te Milorade zapkruzio pokupio ga nepoznati virus zajedno sa tobom...Pravda!IlIstina!!!

ODGOVORITE
Name

Hehe

27.07.2018 16:52

Hebo te onaj ko glasa za tebe lopove jedan.

ODGOVORITE
Name

mx

27.07.2018 16:54

Pa sve kad se sabere i oduzme .........oko za oko zub za zub.... To sto se Slava proslavlja ispod satora sa patrijarhom ne znaci da si opran...da ti je oprosteno.... To sto vladas sve ove godine ne znaci da si opran...da ti je oprosteno.... To sto se sastajes sa Putinom...Vucicem.. ...to sto ne silazis sa tv.a ne znaci da istinu govoris i da si ispravan...Sad si to i dokazao na tragediji jednog mladica.....ccccccc

ODGOVORITE
Name

faraon

27.07.2018 16:57

Ovako vam izgleda ljiga od čovjeka,gdje baš nas zapade za predsednika...

ODGOVORITE
Name

Majka Dvoje Djece

27.07.2018 16:58

Čovječe, ma nemam riječi.Užas!!

ODGOVORITE
Name

NENA

27.07.2018 17:01

Ma pogledajte vi ljudi njemu facu! Nije njemu "jadniku" lako!? Meni se cini da njemu pokojni David nocima vec vadi dusu,a danima kopa oci!!! GADNA JE GRIZA SAVJESTI USRANI ZLIKOVCE, DABOGDA TE STIGLA DAVOROVA SUDBINA GOVNO JEDNO!!!

ODGOVORITE
Name

M.R.

27.07.2018 17:01

Taj covjek,nije vrijedan komentara.Ja nisam nikada mogla da ga cikenim kao covkeka a jos manjea kao predsjedika RS.Zbog ovog necovjeka stdim se sto sam iz RS.PRAVDA ZA DAVIDIA!!! Porodico DRAGICEVIC moja podrska

ODGOVORITE
Name

Oooojjjj

27.07.2018 17:03

Kuku majko koga imate..... Ovo je bruka i sramota za naciju. Pi pi pi

ODGOVORITE
Name

Buba

29.07.2018 07:37

Stidim se svoje vjere stidim se sto sam srbin djeci govorim dan inic bjezite djeco !! Zbog ovog sljama koji je isplivao u ratu i posle rata sve opljackali i napravili carstvo svoje na opljackanom narodu ne vidim nikakav boljitak naprotiv ovdje se samo presvlace aljine kosulje i u krug ide a dinastije kriminalaca caruju e zato narod bjezi a otud pomaze ove sto su ostali da prezive nnarod place za Austrougarskom eto dokle su nas lopovi doveli a svi pre rata olos podstanari propali studenti neradnici to je danas elita ovdje koja hara hara a milijarde izvucene po svijetu a sad i neoprane migu pa prave zgrade nasela gradove imanja sa bogomoljama sa stotinama dunuma zemlje jeftino placene napravili sboje baze kriminalne e tu su moderni robovi vaspitaci popovi politicari i ostala bagra kriza mirala narod vracen u 16 vijek e tugo tugo srpski rod vece zlo nije doziveooo ni pod stranim okupacijama sta ovi uradise u ratilu i posledno dna

Name

Darko Miha

27.07.2018 17:05

Nevjerovatno kakav bezosjecajan covjek je na čelu Republike Srpske . Teska sramota

ODGOVORITE
Name

Mitar p

27.07.2018 17:07

Sad vidim ko onom Vukotiću diktira izjave

ODGOVORITE
Name

Da

27.07.2018 17:16

Stvarno su ga navukli,silni savjetnici i analiticari,stavili mu mu..a u procjep,nema izbora nego da bira od dva "zla" manje ili ih pusti ili rastjeraj u svakom slucaju nije za njega dobro!

ODGOVORITE
Name

M.R

27.07.2018 17:17

.Dok sam citala ,nisam mogla vjrovati dok nisam vidjela video snimak.Ovo je van svake pameti.

ODGOVORITE
Name

Romanija

27.07.2018 17:17

Ja se samo čudim poštenim Krajišnicima koji su poznati po borbom za istinu, zasto uporno ćute.

ODGOVORITE
Name

re

27.07.2018 18:41

I ja.Boli me moja Krajina,pa bili su to ljudine,šta im je mozak isplakalo da ovo zlo izabraše za presjednika,mislim da je ovo neki otpad od krajišnika,ostatak neki,kusur od naroda,

Name

Krajisnik

27.07.2018 19:30

Racunajte da je dobar komad te dobre Krajine u Federaciji.... Ili mozda mislite da je samo srpska Krajina Krajina?

Name

he,he

27.07.2018 21:48

Culumi iz dalmacije, a Dodici?

Name

re Romanija

27.07.2018 22:09

Dijelim tvoje mišljenje.

Name

Krajiska majka...

28.07.2018 16:03

Nema ko da vrisne,sve pobjeze u inostranstvo,ovdje ce biti pustara za pet godina. Ostala bijeda i nemocni,nazalost. Tuzno,ali istinito. Krajina je dno dna,evo i ja cekam vizu da idem u zivot,sta cu...

Name

Bob

29.07.2018 07:54

Eee valjale bi sad ljute krajine ali prodate prodate srpski rode nema vise krajinaaaa tabiravite a pravi krajisnici rastjerani svud po sbijetu patnja ziva i mrtva i grobovi i naro place li place a vi imate izrode srpskiga roda iznjedrene u ovom ratu ostaplere spirica stevandica i papke prodate poslusnike partijske koalicije pa konzumiraj narode ili bjez biraj

Name

Pero

27.07.2018 17:41

Mile,izgubio si kompas. Sramota me sto sam kod tebe u stranci...

ODGOVORITE
Name

Zeljko

27.07.2018 18:04

Nisi ti dobar sa glavom presednice.

ODGOVORITE
Name

Tesko nama Svama

27.07.2018 18:46

Predsjednice,ne mogu vam nista,ovi sve rade u vasu korist!

Name

Tesko vama

27.07.2018 19:51

Kad se istina razotkrije.

Name

mima

27.07.2018 18:07

Umobolnik!!!!

ODGOVORITE
Name

Pravda

27.07.2018 18:19

SVI NA IZBORE SMIJENITI OVE NELJUDE.

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

27.07.2018 18:23

Joj Boze sta covjek prica!! Nije normalan !!!

ODGOVORITE
Name

Upamtite

27.07.2018 18:30

Upamtite da Dodic dobija sve izbore dok se ne rijesi Kosovo. Poslije Kosova Dodik ce zavrsiti gore nego Milosevic. Kako drugom radis to ti se vrati

ODGOVORITE
Name

Veteran

27.07.2018 18:39

Ako ovaj opstane iza 7 oktobra mijenjam vjeru.

ODGOVORITE
Name

Lik

27.07.2018 18:44

Ovaj covjek nije normalan,da li on shvata sta je pricao,jel on cuje sebe kada prica???

ODGOVORITE
Name

JELENA NIKOLIC

27.07.2018 18:48

A STA DRUGO OCEKIVATI OD SEOSKOG DJILKOSA,RATNOG PROFITERA I DEZERTERA, KOJI JE ZAJEDNO SA MAFIJOM PRIVATIZOVAO DRZAVU I POSTAO GOSPODAR ZIVOTA ISMRTI.PRAVDA ZA DAVIDA I SVE NAS.SA DAVOROM DO KRAJA

ODGOVORITE
Name

In

27.07.2018 23:57

Ako ovaj zlotvor ostane na vlasti i poslije 7, oktobra prodajem kucu arapima i odlazim . Utom slucaju ovaj narod je izgubljen slucaj

Name

Predsedniče, bezdušniče

27.07.2018 18:57

Evo, danas u mom gradu sahranismo mladog čovjeka. Nikad tužniji grad nije bio, od kraja rata naovamo. Roditeljima je mnogo, mnogo gore nego da su mrtvi. Smrt bi za njih bila blagoslov i poklon. Ugasilo se svjetlo u njima. Otkud tebi pravo da ocjenjuješ Davorove izjave? Ćuti i odlazi u istoriju.

ODGOVORITE
Name

Petar

27.07.2018 19:00

Pred tužilaštvo pa tražite pravdu. Tužilaštvo je prava adresa a ne da prozivate ljude iz MUP. predsjednika REPUBLIKE SRPSKE zarad ostvarenja političkih ciljeva. Sram da vas bude. Znači ako je neko doživio tragediju može prozivati redom ljude i da ne odgovara. Tužilac u ovom slučaju postupa po nečijem nalogu i svojim nepostupanjem želi da neke partije ostvare predizborne poene.

ODGOVORITE
Name

M

27.07.2018 19:52

Nijedan covjek iz MUP a nije prozvan. Samo neljudi.

Name

he,he

27.07.2018 21:59

Petre, petre, divlji vetre.

Name

re Petar

27.07.2018 22:06

Ako govori stinu, za šta da odgovara? Da pojedini u institucjama nemaju oraha u džepu, ovaj slučaj bi već bio riješen. O tome koliko je narod revoltiran govore i ovi komentari.

Name

Re Petar

28.07.2018 14:55

Sram tebe da bude, braniš ubice. Smradu, ološu!

Name

Ouf

27.07.2018 19:17

Pa sram te bilo više, kako možeš tako verbalno i dalje da se iživljavaš na ovoj porodici? Nisi kompetentan da pozivaš se na svoje porodične vrijednosti a još manje da komentarišeš porodične vrijednosti bilo god građanina a pogotovo DAVORA! Dno dna. Al’ sve je to već I OČEKIVANO od takvih!

ODGOVORITE
Name

Boki

27.07.2018 19:18

Sta ce oni koji imaju jedno djete.posto imaju pravo ubiti jedno djete.daleko od pameti.vjerovatno ovi sto glasaju za njega imaju vise djece.

ODGOVORITE
Name

uZAS

27.07.2018 19:18

Bolesno...

ODGOVORITE
Name

Buvljak

27.07.2018 19:28

,,Imam cetvero djece,dvoje prodajem,cijena povoljna,vidim djeca nisu bitna pa sto da se ne uzme koja kinta,,.

ODGOVORITE
Name

Pravda za Davida!

28.07.2018 16:04

Dajes li popust? Evo obecanje dajem,vodim ih u inostranstvo da bolje zive...

Name

Darko Miha

27.07.2018 19:36

Ove Dodikove rjeci pokazuju koliko je vlast izgubila osjećaj za realnost I koliko su udaljeni od naroda

ODGOVORITE
Name

ljudska nizina

27.07.2018 19:54

Zamisli ima jos djece,pa ko ima jos mose se neko ubiti.Pa on je stvarno monstum ,Kazu da se injegova kcerka razvela,ali izgleda da je njegovoj djeci sve dozvojeno.O Boze da li je moguce ovo sto baljezga.

ODGOVORITE
Name

Bahatistan

27.07.2018 20:15

,,Treba ga razumjeti,covjek je strastveni lovac,,.

Name

Tatjana

27.07.2018 19:58

Sramoto od čovjeka! Stidi se!

ODGOVORITE
Name

Tina

27.07.2018 20:17

Sta li ce na sve ovo reci zeljka,spiric,stevandic i kosarac ?

ODGOVORITE
Name

neutralan privremeno!

27.07.2018 20:17

Papcino Dodik, imas i ti sina?

ODGOVORITE
Name

Za Slobodnu Srpsku

27.07.2018 20:28

Dabogda ti predsjednik bio "legitimno" smijenjen ko Nikola Poplasen.

ODGOVORITE
Name

Dragutin

27.07.2018 20:30

Predsjednik Dodik je potpuno u pravu.Kada sam cuo da ima jos jednog sina i cerku ostao sam zatecen jer ovako izaci pred parlament i govoriti da su mu ugasili krsnu slavu ne prilici nikome.Gledao sam obracanje Davora Dragicevica u narodnoj skupstini Rs -e i meni je djlovao veoma cudno ponavljao je sve sto je govorio na trgu potpuno identicne stvari kao da mu je neko rekao sta ce govoriti ne bi li ljudi pali na emocije.Ja prvi nisam zato sto se vidi da ga neko nagovara instruise ga sta ce govoriti i mnoge stvari koje je izneo Davor ne odgovaraju istini i pravdi za koju se oni zdusno zalazu.......

ODGOVORITE
Name

,,Tacno,,

27.07.2018 22:16

,,Koji je prevarant ovaj Davor,izgubio Sina i kuka a ima jos djece,,.E,moj dragutine koji si ti KRETEN.

Name

BJV

27.07.2018 23:45

Ljudi, ovo sto je sad uradio i sta je sve izgovorio, na tako bahat i odvratan nacin, mora se zaustaviti... Braco, sestre, odbijam da zivim u drzavi u kojoj je ova ljiga od coveka na vlasti! Njega treba proterati iz drzave, i do nedelje najdalje skinuti sa funkcije... On nije zasluzio vise dana da bude u RS sa ovim jadnim i napacenim narodom, neka ga sami djavo nosi odakle je i dosao...

Name

DraganZ

28.07.2018 01:16

Osilio se previse. Ovo mu nijedan covjek nece oprostiti. Opet je rekao da je David. Vidjecemo poslije izbora gdje ce njegova djeca otici.

Name

Мирослав

28.07.2018 05:23

Па наравно да је предсједник управу. Када вам каже да ричете, ви ричете. Када вам каже на мучете, ви мучете. Када каже да блејите, ви блејите. Него се ти гони у пашчару и тамо лај.

Name

re Miroslav

28.07.2018 21:49

Sad si baš jake argumente iznio. Sve ti vjerujemo. Istino, ime ti je Miroslav.

Name

Katarina

27.07.2018 20:59

MiloradDodik treba ići na liječenje. Njegov današnji intervju pokazuje poremećaje u ponašanju.Čovjek,monstrum.Neka se pogleda u ogledalo. On nije nikakav primjer kako se čuva porodica od poroka !!!Sve se zna !!!

ODGOVORITE
Name

E, milorade

28.07.2018 04:17

Sam si sebi dao otkaz. To smo čekali, da dođeš u ovu fazu, i sve sam ispričaš. Koji i kakav roditelj, otac i deda, može i pomisliti ovako nešto? Eto, i ti milorade imaš dvoje djece, hoćeš reći da bi ti bilo svejedno da jedno ubiju, jer imaš još jedno? Ja sam svoje jedno dijete jedva donijela na svijet, meni kad bi ovako rekao, pojela bi te. Zaigrao si se puno, i igraš na najosetljivija bića, a to sve govori o tebi. Da mi je da te vidim, i pljunem po sred čela, onako kao MAJKA.

Name

OBIČNI LJUDI

28.07.2018 05:29

BRAVO KATARINA,STIDIMO SE IZ NAŠE KUĆE ZA KOGA SMO GLASALI,lijepo nam se predstavio a SAD VIDIMO KO JE ON USTVARI,BRUKA ISRAMOTABa predstavlja 1,2 miliona ljudi!

Name

Milica

27.07.2018 21:04

Nemam riječi .Ovo je šljam od čovjeka.

ODGOVORITE
Name

DNO

27.07.2018 21:11

Nema toliko malih slova kojima treba pisati ime tog covjeka,ovo je porazavajuce za sve nas ,ko smo, gdje smo dokle smo,

ODGOVORITE
Name

KoriR

27.07.2018 21:13

4 djeteta ima sa 2 čovjeka i 3 braka. Čist patrijarhat.

ODGOVORITE
Name

051

27.07.2018 21:15

Ovaj cavjek nema obraza ni stida. Njegova djeca se bave ozbiljnim poslovima u koje su ulozili milione ukradene od gradjana RS. Njegova drskost i bahatost nema granice.

ODGOVORITE
Name

052

28.07.2018 16:49

Nemas ti pojima koja se lova moze zaraditi na paprikama,samo im inekcijom ubrizgas vode.

Name

051

28.07.2018 21:40

Lova se prijatelju ubija upumpavanjem 20-50 KM glupim gradjanima (nazalost mnogo je takvih) u dzep svake izborne godine. Ulozeno se pojedincima mnogostruko vraca.

Name

Vladimir

27.07.2018 21:30

Ja se izvinjavam ali sta je slagao?

ODGOVORITE
Name

Re

28.07.2018 16:06

Sjedi Vladimire,pisem ti jedinicu...

Name

Dada

28.07.2018 17:06

Pusti snimak ponovo. Možda tako glup nešto i shvatiš.

Name

re

28.07.2018 19:03

Ukljuci mozak i preslusaj. Ali ti nemas djece, ne razumijes ti nista, bljak.

Name

ljutakrajina

27.07.2018 21:51

Milorade sramoto ucini nam uslugu i ostavi nas na miru! Nestani!

ODGOVORITE
Name

Goran Kosovac

27.07.2018 22:01

Sva moguća podrska za Davora koji se lavovski bori da za istinu sa svim pravom ovog sveta. A Dodik, Vukotić. Ćeranić I slični nisu mu ni do koljena

ODGOVORITE
Name

Mirko

27.07.2018 22:03

Boze sacuvaj je li moguce da postoje ovakvi ljudi.

ODGOVORITE
Name

Zoki

27.07.2018 22:11

Dodik je obična kukavica, primitivac i lopovčić, koji je poludeo od straha i pohlepe, to je sve sto treba da znate o ovom necoveku.

ODGOVORITE
Name

Bravo

28.07.2018 07:08

Tako je i ni reci vise

Name

re

28.07.2018 19:02

Lopovluk sto je prolazio, prolazio, tik, tak..

Name

BOBA

27.07.2018 22:12

POZNATI SU MI ONI KOJI HVALE SVOJU PORODICU.IZA TOGA STOJI SASVIM NEŠTO DRUGO.MALI SMO .SVAKO SVAKOG ZNA KO JE, ŠTA JE I ODAKLE JE.ULAZITI U PRIVATNE ŽIVOTE U OVOJ SITUACIJI KAKVA JE DAVOROVA JE DNO DNA.NAŠ PREDSJEDNIK JE TRAČARA.ON NEZNA KUDA UDARA.VRIJEĐA RVI, BORCA PRVE KATEGORIJE KOJI DOSTOJANSTVENO U SVOM BOLU TRPI LAVOVSKI SVAKAKVE IZGOVORENE GLUPOSTI.SVAKA ČAST DAVORE.TVOJE RIJEČI SU MIR I DOSTOJANSTVO.TI SI DAVORE PRAVI VIJERNIK .

ODGOVORITE
Name

damir kocovic

27.07.2018 22:16

Ovaj nije u rangu kocijasa,ovde je vazno ne dati mu da pobjegne, u zatvor snjim

ODGOVORITE
Name

bos

27.07.2018 22:19

Boze Sacuvaj!

ODGOVORITE
Name

No1

27.07.2018 22:24

U pravu je Mile.

ODGOVORITE
Name

Presao liniju

27.07.2018 22:54

Ma nece ovaj covjek docekati starts. Realno nece.

ODGOVORITE
Name

KARTE

27.07.2018 22:56

B O L S N I K NEMA OSNOVNE KULTURE PREMA MRTVOM DJETETU" UBIJENOM" GADNO SMRDI DOK JE SPREMAN ICI ISPOD LJUDSKOG DOSTOJANSTVA BJEDNIK U SRCU I DUSI JADNO DA JADNIJE NE MOZE BITI ZBOGOM PAMETI

ODGOVORITE
Name

Dejana

28.07.2018 00:08

Kako ga nije sramota? Omalovažavanje jedne očajne porodice koja samo želi istinu i pravdu je kao uredu?Kako nema makar malo poštovanja prema našem Davidu?Kako ga nije stid ovako nešto izjaviti?Ljudi da li vidite ko je na vlasti naše zemlje?Ovo je sramota!Želimo samo pravdu,istinu,i malo poštovanja za našeg Davida!Ne tražimo previše,nego je političarima stalo samo do toga da oni ispadnu nevinašca,ali ljudi vjerujte mi,oni sve znaju.Necemo stati sve dok ne dodjemo do pravde!DAVIDE ŽIVIŠ!✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Car je go

28.07.2018 01:14

Ljudi moji ,ne volim Dodika,pogotovo ne strukturu olosa oko njega,ali pobogu sve je u pravu ovdje ,sta to nije tacno?? Ako se boris za istinu i izadjes pred drzavu i kazes ugasili ste mi svijecu??? Lazima se nista ne postize ,jasno je dje ovo vodi ,iako sam podrzavao ove skupove vise necu jer ih vodi ludak i placenik,a velika lova je u igri,mali David je odavno prestao biti tema. Cak me sve ovo navodi da na izborima glasam za Dodika sto mi do sada nije bilo ni u planu.

ODGOVORITE
Name

ccccc....

28.07.2018 08:58

Ja sam negdje procitala da mu je sin iz prvog braka u americi. shodno s tim pokojni davor je jedini koji je odrastao kraj svog oca i koji je `njegova dusa` jer je jedini od troje djece ziveo s njim.

Name

Re car je go

28.07.2018 14:49

Šta je botovi? Frka čim se radi i u noćnoj smjeni! More mrš, ti glasaj za koga uvek glasaš, za ološ!

Name

MIRKO

28.07.2018 15:23

CARE TI SI RETARDIRAN I PROZIRAN,JASNO JE DA SI TI JEDAN OD MILINIH PLAĆENIKA ALI GOTOVI STE! Samo LJUDSKI ODPAD NIJE NA DAVOROVOJ STRANI A PLAĆENIKE OD STEVANDIĆA DO PAPAKA IMA SAMO TAJ ŠTO JE OPLJAČKAO SVOJ NAROD!

Name

Srbo Muslimovic

28.07.2018 16:53

Care uzmi svojih 50 km. i brisi.

Name

re Care

28.07.2018 21:56

Ma nisi ti u SNSD-u. Znamo mi. Oni se vec duže vrijeme ne izjasnjavaju, ćute i posmatraju. ČAk i u vrhu stranke ćute svi osim jednog covjeka i jedn e zene. Ćute u koalicionim partijama, pa mi čudo sto ti pricas.

Name

Car je go

28.07.2018 23:53

Ljudi nisam SNSD nisam bot,nego sam realan.Dodika i njegove komunjare ne mogu gledati očima.Ali opet sam u dilemi,šta je ovo? Evo objasnite mi,u kojoj ću to državi živjet ,što se nesmije izjasniti na skupštini o Srebrenici itd? I čemu laži u priči. Podržavo sam sve ovo,ali malo mi neka bosanska politika smrdi tu.Volio bi da griješim. Što se tiče politike,evo da sad budu izbori ne znam za koga bi glaso,ove komunjare i njihove komesare nebi mogo zaokružiti,a opet ni u ove nijesam siguran.Možda Ivanić čojek je na mjestu.

Name

DraganZ

28.07.2018 01:15

Milorad Dodik, Igor Dodik, Zeljka Cvijanovic, RTRS radnici koji blate svaki dan Davora od danas- NEMAJU BUDUCNOST U RS !!!!

ODGOVORITE
Name

065 ---171

28.07.2018 01:35

OSTAVITE LJUDE NA MIRU.GOS.DRAGICEVICU BORITE SE ZA PRAVDU A GOS.DODIK ZA NAROD.KAD CE ZAZIVIT FOND ZA POMOC POR.DRAGICEVIC,SARAJEVO.

ODGOVORITE
Name

Vidices

28.07.2018 04:22

UGASIO SI TI U OKTOBRU, NECE TI LOVA I KRAĐA POMOCI OVAJ PUT, POSTO JE NAROD OGORCEN KAO NIKAD DO SADA!

ODGOVORITE
Name

ahila

28.07.2018 05:02

Na zalost,Dodik je u peavu,govori istinu,a vi koji ga zelite srušiti morate naci bolji i kreativniji nacin.

ODGOVORITE
Name

ŽARE

28.07.2018 10:55

Eto opet KRETENI IMAJU I ZA OVO OPRAVDANJE!

Name

STOJAN

28.07.2018 05:45

E OVAKO SE VLADA SA STOKOM A ON JE SADA DOBIO POENE KOD BIRAČA KAKVI SU NAŠI, RERARDIRANI!

ODGOVORITE
Name

RADNIK

28.07.2018 05:53

A MI, DJECA RAZVEDENIH, POGINULOG, UMRLOG ili HENDIKEPIRANOG JEDNOG Od RODITELJA, JESMO LI MI SVI OTPAD PO TEBI PREDSJEDNIČE,OLOŠU LJUDSKI!

ODGOVORITE
Name

U straha su velike oči

28.07.2018 06:09

Koliko puta ti se kćerka udavala Milokrade,šljamu i smeće ljudsko

ODGOVORITE
Name

DA

28.07.2018 11:26

Mogao je i to da spomene kad vec blati dijete razvedenih roditelja, da li to znaci da su njegova unucad potencijalni narkomani, pijanice itd...

Name

S

28.07.2018 06:43

Pa si zato sincicu dao kredit od 3 mio i firmicu Prointer od koje cemo jos malo svi morati ponesto kupovati. A i Delta je tvoja/ drzis sastanke sa izvodjacima ti licno.

ODGOVORITE
Name

Nnnneee

29.07.2018 08:32

A Delta jel to sad ogranak od Biske Gluhakovic ministar ti odradioooo otisla Boskaaa sad je tboje sve jes jupio i vazduh a tek rijeke sume ruda i ostala dobra sramito sramitnig vam rada imenom i orezimenom djeco pisite za nauk svojij djeci kako se stvaralo carstvo na vlastitom narodu u citanke a popovi i ministri ljuljaju se u tom carstvu opljacjanom sa sbijim gazdama politicarima e djeco moja tako se osajatio jedan posteni vredni srpski narod na brdobitom balkanu osakatio slijedi puno teskih godina oporavka od ovog zla

Name

legija

28.07.2018 06:56

Šta sam ja bogu zgriješio da mi je ovo zlo predsjednik·Ali neće dugo

ODGOVORITE
Name

Rale

28.07.2018 08:20

Tako je mileee legendo sve je ovo politika na trgu

ODGOVORITE
Name

Prc

28.07.2018 08:36

Moj glas ide mili srbinu,do konacne pobjede

ODGOVORITE
Name

Duduk

28.07.2018 08:55

KO JE PROTIV DODIKA, ON JE IZDAJNIK REPUBLIKE SRPSKE I SRPSKOG NARODA I LITURGIJE hehehe.. salim se, ali tako će biti pred izbore.

ODGOVORITE
Name

Kanada-dopuna komentara

28.07.2018 09:08

Mislim da bi bilo dobro ako bi neki novinar, bloger ili neko ko zeli i ko je u mogucnosti da objavi ili odstampa sva desavanja oko Davidovog ubistva i sve izjave ovog mafijasa i njegovih poslusnika. I jos bi bilo bolje prevesti na engleski i njemacki jezik. Zasto ne i knjigu napisati. Za nauk buducim generacijama. Samo ideja .

ODGOVORITE
Name

Zemljak

28.07.2018 16:59

Drzi se ti Kanade,Srbi su lud narod,oni su cak sopstvenog Kralja protjerali iz zemlje i postavili tamo nekog bravara iz Hrvatske da im vlada.(pitanje je sta je i ko je u opste bio bravar).Ovo danas sto se desava i nije nesto posebno.

Name

ZAISTA JADAN POTEZ

28.07.2018 10:15

I to izjaviti za medije iz SRBIJE?! PA KUD ĆEŠ TAMO? ti(etiketirao si se) i sa svakom izjavom o porodici Dragičević toneš! Evidentno je da se bojite istine te na sve moguće neljudske načine pokušavate da osporite istinu! Pitanje, KOGA ŠTITIŠ PREDSEDNIČE I ZBOG ČEGA?!

ODGOVORITE
Name

Re

28.07.2018 12:33

Dokle vise ce ovaj Dodik brukati i biti uzor najlosijeg ponasanja Srba u istoriji Naroda. Glasajte za njega da nestanemo. Fuj

ODGOVORITE
Name

rob

28.07.2018 12:43

Boze baci kamen ali budi precizan

ODGOVORITE
Name

Zorana

28.07.2018 12:53

Strašno! Gospodine Dodik, daleko bilo, ali šta da neko naudi vašoj djeci?! Ili unučićima? Aj šta fali, imate ih 5, jedno više-manje. Sram Vas bilo!

ODGOVORITE
Name

JOJA

28.07.2018 15:16

Ma BRAVO,on je stvarno POLUDIO!

Name

a da sjašeš i ne uzimaš usta porodicu Dragičević

28.07.2018 13:19

Šta misliš o tome, ODJE*I VIŠE, REKAO SI I ˝POMOGAO˝ DOVOLJNO I O DAVIDU I O DAVORU I O LJUDIMA KOJI TRAŽE ISTINU! Šta hoćeš ti, da zločin prođe nekažnjeno? E, PA NEĆE DA MOŽE! Malo vam milioni pa sad i živote uzimate i još se čudite ŠTO VAM NAROD NE DOZVOLJAVA!

ODGOVORITE
Name

Dragomir

28.07.2018 13:37

Brutalan odnos vlasti prema najznacajnijem resursu svake pa tako i nase drzave. Ovo nikako ne bi trebalo da bude dnevnopoliticka tema, ali jedan ovakav odnos predsjednika (necu da koristim pogrdne izraze, mada bi mozda i trebalo) je u najmanju ruku neprimjeren.Dosad smo bili svjedoci raznih vrijedjanja novinara i slicnih ispada, ali ovo je stvarno kap koja je prelila casu!

ODGOVORITE
Name

Prvo pero

28.07.2018 22:02

Šta mislite kako je novinarima RTRS, ATV? Šta moraju da rade za male pare, a narod ih pljuje, dok, na drugoj strani političari, koji imaju ogromna primanja, uopšte s e ne oglasavaju.

Name

Dragance

28.07.2018 13:44

Gospodine predsjednice (koristim ovu recenicu zbog znacaja i uvazavanja same institucije), oprastamo ti zaduzenje, privredni kolaps, otpustanja nepodobnih, ali da nas ubijas to ti necemo i ne mozemo oprostiti!!!

ODGOVORITE
Name

Milenko

28.07.2018 13:47

Mislim da nije trebao porediti sa ovom tragedijom svoju djecu kako su uspjesni i kako ima unucadi .Naravno da je i davor masto dace od pkojnog Davida imati unucad

ODGOVORITE
Name

EUROPA

28.07.2018 15:08

Narod koji može DODIKA IZABRATI ZA PREDSJEDNIKA ništa drugo i ne zaslužuje!

ODGOVORITE
Name

Nebojsa

28.07.2018 15:16

Milokrade lako je tvojoj djeci da vode ozbiljan biznis sa parama koje si pokrao prodavajuci Sve u Republici Srpskoj.litra srpske krvi 1991 do 1995 ti danas naplacujes milionima .doce vreme kada ti pare nece moci pomoci.

ODGOVORITE
Name

MIKO

28.07.2018 15:49

Ovo je drskost bez presedana!On je lik koji ni Ginis ne bi mogao da primi u knjigu rekorda u glupim i bezobraznim izjavama.Za njega vise ne postoje rijeci koje bi mogle da opisu ovu endemicnu vrstu balkansku.I svetski tirani...diktatori bi bili zateceni sta ovaj lik prica i kakve poruke salje.Zar ova drzava nije vec oplakana kada ovakve tipove ima za vođe...nema covek reci da opise ovaj soj ljudi...

ODGOVORITE
Name

Taj "covjek"

28.07.2018 18:21

Taj "covjek", ili NIJE COVJEK, ili mu je tako ZAPAD naredio, a on, poslusnik ZAPADA za "saku dolara", nema kuda vec izdati srpski narod(necu kazati:svoj narod, jer on je HRVAT- Covicevac). ko ne spoznamo sada, spoznacemo docnije-nazalost DOCNIJE i pevise DOCNIJE!!!

ODGOVORITE
Name

Marko Ivić

28.07.2018 19:12

Da li je moguće da neko moze biti bahat do te mjere. Vlast je potpuno izgubila osjećaj za stvarnost

ODGOVORITE
Name

DIJETE RAZVEDENIH

29.07.2018 06:09

A U KAKVOM AMBIJENTU I PORODIČNOJ IDILI ODRASTAJU TVOJA PRVA 2. UNUKA I Z PRVOG KĆERKINOG BRAKA IDIOTE?

ODGOVORITE
Name

Iva

29.07.2018 06:13

Ne mogu da se nacudim da predsednik jedne drzave moze ovakve gluposti da kaze???Pogledala sam njegov intervju i nije mi bilo jasno da prica covek na nivou jednog prosecno pismenog coveka,kao da je sendvicar dao intervj???Sta zna taj covek osim da krade??ovakve gluposti ne prilice jednom predsedniku.

ODGOVORITE
Name

Zana

29.07.2018 07:32

Pa dragi moj, nemaju svi lopova od oca da nam otvori kafice i firme pa da" posteno radimo i zivimo"

ODGOVORITE
Name

Boba

29.07.2018 11:50

Stara je izreka, kolo sreće se uvijek okreće. Okrenulo je Sanadera ! Okrenulo je Miloševića ! I niko pouku da uzvuče iz toga, nego onom, neće valjda mene.

ODGOVORITE
Name

ovo ne bi izjavio

29.07.2018 14:03

NIKO IOLE NORMALAN. ODVRATNO,DEGUTANTNO...

ODGOVORITE
Name

Stari đedo

29.07.2018 16:34

E narode! Pa vi ovdje svašta izrekoste. Ja sam mislio da nešto znam a sad vidim da ništa ne znam i nerazumijem. Mislio sam da je stanje bolje i da po malo izlazimo iz krize. Al po vašem viđenju tonemo nekud duboko nedaj bože. Spasi nas Bože i umove vas pojedinaca. U pamet se težite dobru a ne zlu. Koje kriv za neko nedjelo nek odgovara pred Bogom sudom i narodom.

Name

RONY

29.07.2018 14:29

Da nisam preslusao, nebih vjerovao, nemam riječi, zanijemio sam...

ODGOVORITE
Name

au sta izjavi

30.07.2018 09:41

Pa ako nekome nije jasno do sada kakva si ti nazovimo te ˝osoba˝ NA OSNOVU OVAKVE MORBIDNE IZJAVE TREBALO BI DA MU BUDE JASNIJE! I ključno pitanje kada to SVE znaš, znaš li ko JE UBIO DAVIDA?! A, MILORADE?

ODGOVORITE
Name

Tatjana

19.08.2018 19:07

Ooooo smrada bolesnog

ODGOVORITE