"Будите" 3 минута у центру пожара

На интернету се појавио снимак који приказује како изгледа бити у центру пожара који је убио 83 троје људи у грчком селу Мати.

Свијет 27.07.2018 | 11:52
"Будите" 3 минута у центру пожара
Наиме, човек, који је снимао драматичан видео на ком се види сав ужас ватрене стихије која га је опколила, власник је куће у селу Мати, које је највише страдало у катастрофалним пожарима на предграђима Атине. Како су пренели грчки медији, он је у паници отворио врата од куће да убаци мачку, а ветар је убрзо затворио врата и више није могао да се врати у њу.

Тако је остао испред куће, приљубљен уз њен зид, док је ватра гутала све пред собом огромном брзином. Пожар је био толико близу њега и око куће да се поставља питање како је уопште и преживео.

Кроз највећи део снимка "пролећу варнице", док фијуче ветар велике јачине. Све укупно, снимак заиста делује застрашујуће

Према речима корисника Фејсбука који је објавио видео и познаје човека који је снимао , и он и његова мачка су преживели пожар.



(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бобан

27.07.2018 11:02

Овај је паметно поступио, сакрио се у завјетрини а не у кући, гдје би се вјероватно угушио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рус

27.07.2018 12:51

Нико не мисли да се оваке катастрофе могу свакоме десити јер је народ толико наопако да није цудо сто се оваке ствари десавају. Вецина мисли да му се ниста не мозе десити и уопсте не мисли на ивако несто. Све наопако.

ОДГОВОРИТЕ