"Budite" 3 minuta u centru požara

Na internetu se pojavio snimak koji prikazuje kako izgleda biti u centru požara koji je ubio 83 troje ljudi u grčkom selu Mati.

Svijet 27.07.2018 | 11:52
"Budite" 3 minuta u centru požara
Naime, čovek, koji je snimao dramatičan video na kom se vidi sav užas vatrene stihije koja ga je opkolila, vlasnik je kuće u selu Mati, koje je najviše stradalo u katastrofalnim požarima na predgrađima Atine. Kako su preneli grčki mediji, on je u panici otvorio vrata od kuće da ubaci mačku, a vetar je ubrzo zatvorio vrata i više nije mogao da se vrati u nju.

Tako je ostao ispred kuće, priljubljen uz njen zid, dok je vatra gutala sve pred sobom ogromnom brzinom. Požar je bio toliko blizu njega i oko kuće da se postavlja pitanje kako je uopšte i preživeo.

Kroz najveći deo snimka "proleću varnice", dok fijuče vetar velike jačine. Sve ukupno, snimak zaista deluje zastrašujuće

Prema rečima korisnika Fejsbuka koji je objavio video i poznaje čoveka koji je snimao , i on i njegova mačka su preživeli požar.



(B92)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boban

27.07.2018 11:02

Ovaj je pametno postupio, sakrio se u zavjetrini a ne u kući, gdje bi se vjerovatno ugušio.

ODGOVORITE
Name

Rus

27.07.2018 12:51

Niko ne misli da se ovake katastrofe mogu svakome desiti jer je narod toliko naopako da nije cudo sto se ovake stvari desavaju. Vecina misli da mu se nista ne moze desiti i uopste ne misli na ivako nesto. Sve naopako.

ODGOVORITE