РУС: Борба за први трофеј!

ЦСКА је и традиционално експерт за освајајње Суперкупа, чији је трофеј подиграо највише од свих, чак шест пута од 2003. како се игра овај меч.

Фудбал 27.07.2018 | 14:45
РУС: Борба за први трофеј!
Као што то традиција налаже, нова сезона у руском фудбалу биће отворена окршајем Суперкупа, а домаћин првог обрачуна за трофеј између Локомотиве и ЦСКА из Москве, биће Нижњи Новгород. Армејци су за зеленим столом добили шансу да се боре за Суперкуп, након што је победник купа Тосно угашен и расформиран овог лета.

Мечеви ових ривала обилују головима у последње време. Прошле сезоне Локомотива је постала шампион захваљујући и чињеници да је непоражена изашла из оба лигашка дуела с Армејцима. На њиховом терену је било нерешено 2:2, док су као гости славили са 3:1.

Ни једни ни други се овог лета нису осетно појачали. Да ли је шампион направио добар потез довођењем Пољака Гжегожа Криховјака показаће време. ЦСКА ће можда и ослабити одласком Александра Головина, али сигрно је да тренер Виктор Гончаренко има добре играче на располагању, иако резултати у припремном периоду показују да су ривали далеко од жељене форме. И Локомотива и ЦСКА су забележили само по победу на претходних пет припремних утакмица.

ЦСКА је и традиционално експерт за освајајње Суперкупа, чији је трофеј подиграо највише од свих, чак шест пута од 2003. како се игра овај меч. Локомотива се радовала само у два наврата, а у првом издању пре 15 година, Железничари су победили Армејце на пенале са 4:3 после 1:1 у регуларном делу.

Неће бити чудо ако се сличан сценарио понови и у петак, само да ЦСКА рецимо има више среће овог пута. Коначан исход избегните, пробајте голове 2-3.

ПОСЛЕДЊИХ ПЕТ

ЛОКОМОТИВА МОСКВА

АУСТРИЈА КЛАГЕНФУРТ    (Н), ПРИЈАТЕЉСКА           1:1       
ОСИЈЕК  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА    0:0       
ВОЛФЗБЕРГЕР   (Г), ПРИЈАТЕЉСКА   0:0      
ВИТЕСЕ  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  0:3        
АКХИСАР  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  2:1       

ЦСКА МОСКВА

АДМИРА (Г), ПРИЈАТЕЉСКА  1:1        
КОПЕНХАГЕН  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  1:4        
ХАМБУРГЕР (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  0:1         
БЕШИКТАШ  (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  4:1      
ЈЕНИСЕЈ (Н), ПРИЈАТЕЉСКА  1:1       

МЕЂУСОБНИ СКОР

135         42           31           62      145:226

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар