Митровић је ту! И захтјева неке одговоре...

А Рафа доводи нападаче и тера Гејла! Потпуни хаос око нападача у Њукаслу!

Фудбал 26.07.2018 | 20:00
Митровић је ту! И захтјева неке одговоре...
Ко ће предводити напад Њукасла? У овом тренутку то не зна нико на северу Енглеске...

Рафа Бенитез је у глави саставио бројне комбинације, а изгледа да у њима нема места за АлександраМитровића.

Српски нападач се јуче ставио на располагање Бенитезу као што је то шпански тренер и захтевао, али још нема назнака о расплету ситуације. Локални медији пишу да Митровић захтева од клуба одговоре на нека питања. Да ли Бенитеза рачуна на њега? Ако не рачуна, која је откупна цена за Фулам и остале заинтерсоване? Србин жели да што пре реши ситуацију и посвети се обавезама за следећу сезону. Његова жеља је да се врати у Фулам који жели да га откупи.

Али Њукасл затеже око висине обештећења. Иако је извесно да Бенитез не рачуна на њега, зацепио је високу цену од 20.000.000 фунти који Фулам неће да плати јер је пре само шест месеци клуб са севера био спреман да прода Србина за скоро дупло мању цену. Фуламова последња понуда износи 16.000.000 фунти и сматрају да је то разумна цена коју би Њукасл требало да прихвати.

Док Бенитез одуговлачи, истовремено ради и на довођењу нападача чиме јасно поручује свим заинтересованим клубовима да не рачуна на Митровића. Њукасл је већ договорио трансфер јапанског нападача Јошимура Мута из Мајнца за 11.000.000 евра. Али то није све. Бенитез жели и Саломона Рондонаиз ВБА. За Венецуеланца нуди Двајта Гејла и паре, али је питање да ли Гејл жели у Чемпионшип. И да ли ВБА може да плаћа његову ремијерлигашку плату. Бенитез свим силама покушава да га пошаље на Хоторнс, али за сада му то не иде...

Ситуација у Њукаслу је прилично напета, а прелазни рок се завршава за две недеље.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар