Mitrović je tu! I zahtjeva neke odgovore...

A Rafa dovodi napadače i tera Gejla! Potpuni haos oko napadača u Njukaslu!

Fudbal 26.07.2018 | 20:00
Mitrović je tu! I zahtjeva neke odgovore...
Ko će predvoditi napad Njukasla? U ovom trenutku to ne zna niko na severu Engleske...

Rafa Benitez je u glavi sastavio brojne kombinacije, a izgleda da u njima nema mesta za AleksandraMitrovića.

Srpski napadač se juče stavio na raspolaganje Benitezu kao što je to španski trener i zahtevao, ali još nema naznaka o raspletu situacije. Lokalni mediji pišu da Mitrović zahteva od kluba odgovore na neka pitanja. Da li Beniteza računa na njega? Ako ne računa, koja je otkupna cena za Fulam i ostale zaintersovane? Srbin želi da što pre reši situaciju i posveti se obavezama za sledeću sezonu. Njegova želja je da se vrati u Fulam koji želi da ga otkupi.

Ali Njukasl zateže oko visine obeštećenja. Iako je izvesno da Benitez ne računa na njega, zacepio je visoku cenu od 20.000.000 funti koji Fulam neće da plati jer je pre samo šest meseci klub sa severa bio spreman da proda Srbina za skoro duplo manju cenu. Fulamova poslednja ponuda iznosi 16.000.000 funti i smatraju da je to razumna cena koju bi Njukasl trebalo da prihvati.

Dok Benitez odugovlači, istovremeno radi i na dovođenju napadača čime jasno poručuje svim zainteresovanim klubovima da ne računa na Mitrovića. Njukasl je već dogovorio transfer japanskog napadača Jošimura Muta iz Majnca za 11.000.000 evra. Ali to nije sve. Benitez želi i Salomona Rondonaiz VBA. Za Venecuelanca nudi Dvajta Gejla i pare, ali je pitanje da li Gejl želi u Čempionšip. I da li VBA može da plaća njegovu remijerligašku platu. Benitez svim silama pokušava da ga pošalje na Hotorns, ali za sada mu to ne ide...

Situacija u Njukaslu je prilično napeta, a prelazni rok se završava za dve nedelje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar