ДА! Интер има Бајернов амин за Видала!

Сада у офанзиву на потпис!

Фудбал 26.07.2018 | 21:40
ДА! Интер има Бајернов амин за Видала!
Интер је направио велики корак напред у намери да ангажује Артура Видала, пошто је званично добио Бајернов амин да се трансфер заврши овог лета!

Римски спортски дневник Коријере дело спорт јавља да је из Минхена у Милано стигла потврда да Интер може да достави званичну понуду за Видала и тако крене по потпис који се дуго чека. Интер ће у најскорије време доставити понуду на око 25.000.000 евра, што би требало да задовољи Бајернове апетите. Подсетимо, Бајерн је Видалову цену поставио на 30.000.000 евра, али је спреман и да спусти своје захтеве на 20.000.000 евра, а изгледа да ће се клубови наћи на средини! 

Подсетимо, Интеров спортски директор Пјеро Аузилио недавно је виђен на аеродрому у Минхену, где је имао састанак с Бајерновом врхушком пре одласка у Кину, где га је чекао састанак с људима из Сунинга. У Нанђингу је недуго затим Аузилио добио зелено светло да крене по Видалајер ће Сунинг обезбедити новац за трансфер, а сада се практично само чека да Интер крене у акцију. 

Бајернов директор Карл Хајнц Румениге недавно је изјавио да Видал сам мора да донесе одлуку о томе где жели да настави каријеру, пошто му је клуб дао одрешене руке да иде. Опрема мишљењу бројних стручњака, најближи томе је заиста Интер, упркос томе што се шушка да су Интер и Челси такође заинтересовани.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар