DA! Inter ima Bajernov amin za Vidala!

Sada u ofanzivu na potpis!

Fudbal 26.07.2018 | 21:40
DA! Inter ima Bajernov amin za Vidala!
Inter je napravio veliki korak napred u nameri da angažuje Artura Vidala, pošto je zvanično dobio Bajernov amin da se transfer završi ovog leta!

Rimski sportski dnevnik Korijere delo sport javlja da je iz Minhena u Milano stigla potvrda da Inter može da dostavi zvaničnu ponudu za Vidala i tako krene po potpis koji se dugo čeka. Inter će u najskorije vreme dostaviti ponudu na oko 25.000.000 evra, što bi trebalo da zadovolji Bajernove apetite. Podsetimo, Bajern je Vidalovu cenu postavio na 30.000.000 evra, ali je spreman i da spusti svoje zahteve na 20.000.000 evra, a izgleda da će se klubovi naći na sredini! 

Podsetimo, Interov sportski direktor Pjero Auzilio nedavno je viđen na aerodromu u Minhenu, gde je imao sastanak s Bajernovom vrhuškom pre odlaska u Kinu, gde ga je čekao sastanak s ljudima iz Suninga. U Nanđingu je nedugo zatim Auzilio dobio zeleno svetlo da krene po Vidalajer će Suning obezbediti novac za transfer, a sada se praktično samo čeka da Inter krene u akciju. 

Bajernov direktor Karl Hajnc Rumenige nedavno je izjavio da Vidal sam mora da donese odluku o tome gde želi da nastavi karijeru, pošto mu je klub dao odrešene ruke da ide. Oprema mišljenju brojnih stručnjaka, najbliži tome je zaista Inter, uprkos tome što se šuška da su Inter i Čelsi takođe zainteresovani.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar