Борци блокирали раскрсницу

Демобилисани борци, који су се данас окупили пред зградом Парламента ФБиХ због сједнице Дома народа на којој би се требало расправљати о Приједлогу закона о правима демобилизираних бранилаца и чланова њихових породица, блокирали су раскрсницу на Скендерији.

Босна и Херцеговина 26.07.2018 | 16:23
Борци блокирали раскрсницу
Након блокаде раскрснице је дошло до инцидента, када је један од возача покушао насилно проћи кроз окупљене демонстранте. Том приликом су они физички насрнули на аутомобил.

Један од демонстраната који су блокирали раскрсницу се представио као Јасмин Кахвеџић из Грачанице, који је, узвикујући на разглас псовке и пријетње упућене полицијским службеницима, казао да је он организатор данашњих протеста.

Фактор/БН 



Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Симо

26.07.2018 15:04

Свака цаст овим људа они це несто и остварити.А ми.Кад покусамо да отворимо уста ратни профитер казе да це укинути и борце и борацке додатке и ми сви у мисију рупу.Јадни смо и бједни мој генерале Савцицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Епистахије

26.07.2018 15:21

Какви борци. Рат се заврсио прие 25 година. Сви смо ми били борци. Нема више пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињеница

26.07.2018 17:10

Је да је рат био, завршио са тековином 2 БиХ ентитета. Ово су демобилисани борци, од којих су борци Федерације остварили многе бенефиције, боре се и данас да буду признати, да нису на маргини друштва, као демобилисани борци РС. Овдашња борачка руководства не раде ниста, као ни Предсједништво, чија је обавеза да се изборе за било какав статус демобилисаних бораца. Они су заиста на маргини, обесправљени, уљуљани у неправдама, као да су казњени што су били учесници рата. Истима одређују судбину углавном дезертери и разни случајеви који немају никакав кредибилитет по овом питању. Пробудите се, крајње је вријеме! Зашто сте одустали од борбе за своја зивотна права, за будућност своје дјеце?!

Name

Федерација БиХ Сарајево

26.07.2018 17:39

Борци ФБиХ це се изборити за своја права,нек људи имају своја примања,а они уједно тразе јединствен списак правих бораца не лазних....будет је све пунији и ово давање иде бас коме је потребно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БораЦ

26.07.2018 19:25

Доле фотељаси