Деда Јелене Ђоковић нађен везан у кукурузишту!

Деда директорке Фондације “Новак Ђоковић“ Јелене Ђоковић је пронађен везан у кукурузишту у Љигу, сазнаје Б92.

Тенис 26.07.2018 | 17:15
Деда Јелене Ђоковић нађен везан у кукурузишту!
Како је пренео Глас Западне Србије, Милосава Радисављевића су пронашли електричари недалеко од његове породичне куће. Председник општине Љиг Драган Лазаревић потврдио је да је деда супруге Новака Ðоковића пронађен везан у кукурузишту и да је реч о покушају отмице.

"Пронашли смо га везаног лисицама за бетонску бандеру у кукурузишту, одакле је дозивао у помоћ. Ту је случајно пролазио директор Комуналног предузећа Владимир Стајић који је чуо запомагање и прискочио у помоћ. Контактирали смо већ неколико пута његову ћерку Веру Митић, Новакову ташту, која се тренутно налази у Монте Карлу, и која нам је рекла да њеном брату стижу поруке у којима се тражи два милиона евра за откуп”, навео је Лазаревић, пренео је Тањуг.

Недуго затим из полиције саопштено да се ради о разбојништву, а не отмици. "Припадници Министарства унутрашњих послова у Љигу пронашли су јутрос осамдесетогодишњег мушкарца који је био везан за металну конструкцију, а на себи није имао никаквих видљивих повреда.

Полиција је одмах обавила разговор са пронађеним мушкарцем, који је том приликом изјавио да су јутрос око 3 сата у његову кућу ушла двојица маскираних разбојника који су му из новчаника узели око 26.000 динара и један мобилни телефон, а затим су га извели из куће и везали за металну конструкцију који се налази у близини куће", наведено је у саопштењу МУП-а

Наводи се и да је МУП о свему обавестио Више јавно тужилаштво у Ваљеву и интензивно трагају за починиоцима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар