''Није као послије рата, али...''

''Србија – Хрватска је увек више од спорта!" Данило Икодиновић, прослављени српски ватерполиста, говорио је у Јутарњем програму на ТВ Прва о великом дербију Србије и Хрватске на Европском првенству.

Остали спортови 26.07.2018 | 16:45
''Није као послије рата, али...''
'Делфини' и 'Баракуде' састаће се од 20.30 у Барселони по 25. пут у , Србија води са 13 на према 10 у победама, а наши момци желе да направе још један корак ка четвртом узастопном злату на шампионату Старог континента и пласирају се у ново велико финале.

"Ово полуфинале је, што би се рекло, класик и вечити дерби. Сада да ли је ово финале пре финала... Најбоље четири екипе су заиста стигле до полуфинала – Србија, Хрватска, Шпанија и Италија, па не бих био баш толико слободан да каже да је ово финале пре финала. За нас можда јесте јер је сваки наш дуел са Хрватима више од спорта, иако више и нема таквог типа набоја. 'Издувало' се то мало, није као што је некад било. Пре свега у времену после рата, али Богу хвала да је тако. Видите изјаве обе стране и сами, сви се знају много дуго и, пре свега, другари су и пријатељи. Опет, наравно, ја верујем да смо ми ти који иду у финале", рекао је Икодиновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар