''Nije kao poslije rata, ali...''

''Srbija – Hrvatska je uvek više od sporta!" Danilo Ikodinović, proslavljeni srpski vaterpolista, govorio je u Jutarnjem programu na TV Prva o velikom derbiju Srbije i Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

Ostali sportovi 26.07.2018 | 16:45
''Nije kao poslije rata, ali...''
'Delfini' i 'Barakude' sastaće se od 20.30 u Barseloni po 25. put u , Srbija vodi sa 13 na prema 10 u pobedama, a naši momci žele da naprave još jedan korak ka četvrtom uzastopnom zlatu na šampionatu Starog kontinenta i plasiraju se u novo veliko finale.

"Ovo polufinale je, što bi se reklo, klasik i večiti derbi. Sada da li je ovo finale pre finala... Najbolje četiri ekipe su zaista stigle do polufinala – Srbija, Hrvatska, Španija i Italija, pa ne bih bio baš toliko slobodan da kaže da je ovo finale pre finala. Za nas možda jeste jer je svaki naš duel sa Hrvatima više od sporta, iako više i nema takvog tipa naboja. 'Izduvalo' se to malo, nije kao što je nekad bilo. Pre svega u vremenu posle rata, ali Bogu hvala da je tako. Vidite izjave obe strane i sami, svi se znaju mnogo dugo i, pre svega, drugari su i prijatelji. Opet, naravno, ja verujem da smo mi ti koji idu u finale", rekao je Ikodinović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar