Наташи Беквалац пријетио друг Луке Лазукића, реаговала полиција?

Она се у том тренутку налазила у паркираном аутомобилу у близини Центра за социјални рад где је Лука данас видео њихову ћерку.

Забава 26.07.2018 | 08:06
Наташи Беквалац пријетио друг Луке Лазукића, реаговала полиција?
Певачица Наташа Беквалац данас је ћерку Катју довела у Центар за социјални рад како би је видео отац, Лука Лазукић. Лазукић је стигао десет минута пре Наташе на мотору како би их сачекао. ИТ стручњак има право да ћерку виђа ћерку сваке среде на пола сата.

Како сазнајемо, Наташи је Лукин друг вербално претио док је она чекала у аутомобилу испред Центра за социјални рад.

- Наташа Беквалац и њен адвокат пријавили су у полицијској станици да јој је током дана у периоду од 13 до 13,30х пришао друг Луке Лазукића и вербално јој претио. Према наводима певачице, она се у том тренутку налазила у паркираном аутомобилу, на углу Каменичке и Ломине улице на Зеленом венцу у центру Београда - каже наш добро обавештени извор и додаје:

- Тада јој је наводно пришао Лазукићев друг, инаце држављанин БиХ З. И. и вербално претио. Полиција је реаговала по пријави и у складу са Законом са З. И. је током вечери обављен разговор и он је упозорен. О случају је обавештено надлежно тужилаштво - рекао је наш извор.

Новости
фото.интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да

26.07.2018 07:51

Без шминке могла би одати по пијаци колико хоће,нико је неби примјетио!

ОДГОВОРИТЕ